2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ucunda gebelik varsa birazcık ağrı çekmişsin sorun olmaz, benim göğüslerde bomba oldu patlayacak :D :D

Heheh benim goguslerde tık yok sende bebis var sanirim :) agriyida bilemicem yerlesiyomu napiyo ufaklik :)

Heheh benim goguslerde tık yok sende bebis var sanirim :) agriyida bilemicem yerlesiyomu napiyo ufaklik :)

yerleşsin senin sıpan :) benim göğüslerin bu hali de umarım benim sıpamdan kaynaklıdır :D :D pöfffff çıkartıcam sütyeni artık davul oldu canımı yakmaya başladı

Son düzenleme:
yerleşsin senin sıpan :) benim göğüslerin bu hali de umarım benim sıpamdan kaynaklıdır :D :D pöfffff çıkartıcam sütyeni artık davul oldu canımı yakmaya başladı

Hehhe cikartma büyük sutyen al cikartinca sarkma olyomus :)

Kızlar benide ekleyin listeye bat 28 mayıs 2.deneme

Bat 2 haziran ama şu an bebek için değil zevk için deniyoruz :P

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> 12 Haziran ----------> 1. deneme
14.Kardeleeeen --------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
15.Sadenur222 ------> 26 Mayıs ---------> 2. deneme
16. Esra_the_teacher ------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
17. Ofaskmiacaba -------> 3 Mayıs ---------> 2. deneme
18. Blummmm --------> 28 Mayıs --------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

mrb bn yeni katildim nisanin 10unda dusuk (kimyasal gebelik )yaptim size bikac sorum olucak cevaplarsaniz sewinirim ;)
1.dusukten sonra ilk yumurtlama donemi nezaman oluyor?
2.bn dha adet olmadim 34gun oldu korunmadikta kanda nezaman test yapsam sonuc cikar? simdiden cevaplayn herkese tesekurler;)

mrb bn yeni katildim nisanin 10unda dusuk (kimyasal gebelik )yaptim size bikac sorum olucak cevaplarsaniz sewinirim ;)
1.dusukten sonra ilk yumurtlama donemi nezaman oluyor?
2.bn dha adet olmadim 34gun oldu korunmadikta kanda nezaman test yapsam sonuc cikar? simdiden cevaplayn herkese tesekurler;)

Hoş geldin canım :) öncelikle geçmiş olsun ben de 3 ay önce boş gebelikten dolayı düşük yaşadım bildiğim kadarıyla düşüklerden sonra 15-20 gün içerisinde yumurtlama oluyor tam günü kişiden kişiye degisiyo adet döngünle de alakali...kaç günde bir adet oluyosun kan tahlili çocuk rahme düştü kten bir gün sonra bile çıkar. ..adet günün geçmiş galiba hemen yaptırabilirsin :))))

Hayırlı sabahlar kızlar :) ben araniza yeni katildim ya tanımak istiyorum sizi ben 26 yasindayim öğretmenim tokatta görev yapıyorum sizleeeer???? :))

Son düzenleme:
Hoşgeldin canim bende 25 yaşındayım veatanamayan bir öğretmenim :)

Atanirsin inşallah canım ya zamanı vardır hayırlısı... ben hemen atandim ama üniversiteyi 2yil sonra kazandım ve bunun hayrinı gördüm üniversiteye yerleştigim sene benim bölümün kontenjanları arttı kaliteli bi üniversiteye yerleştim sonra mezun olduğym sene atama kadroları arttı ve hemen göreve başladım ...Allah'in izniyle :) branşın neydi meslektasım? ?

Hayırlı sabahlar kızlar :) ben araniza yeni katildim ya tanımak istiyorum sizi ben 26 yasindayim öğretmenim tokatta görev yapıyorum sizleeeer???? :))

Günaydın ben de öğretmenim 27 yaşındayım mardinde yaşıyorum görev icabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X