- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
Gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin :) Ya bu ayın 20 li günleri gelemedi bir türlü hepimiz kitlendik o günlere![]()
Evet felsefe rahatlasak..bu klasik agrim oldurcek beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin :) Ya bu ayın 20 li günleri gelemedi bir türlü hepimiz kitlendik o günlere![]()
Evet felsefe rahatlasak..bu klasik agrim oldurcek beni
Ucunda gebelik varsa birazcık ağrı çekmişsin sorun olmaz, benim göğüslerde bomba oldu patlayacak![]()
![]()
Heheh benim goguslerde tık yok sende bebis var sanirim :) agriyida bilemicem yerlesiyomu napiyo ufaklik :)
yerleşsin senin sıpan :) benim göğüslerin bu hali de umarım benim sıpamdan kaynaklıdır![]()
pöfffff çıkartıcam sütyeni artık davul oldu canımı yakmaya başladı
Hehhe cikartma büyük sutyen al cikartinca sarkma olyomus :)
Bat 2 haziran ama şu an bebek için değil zevk için deniyoruz![]()
Kısmet canımhadi bakalım belki aynı zamanda kalırız inşallah hayırlısını versin
bat tarihi ne demek Hatçe
İnşallah canım Rabbim hayırlıysa isteyen herkese nasip etsin :))))![]()
mrb bn yeni katildim nisanin 10unda dusuk (kimyasal gebelik )yaptim size bikac sorum olucak cevaplarsaniz sewinirim![]()
1.dusukten sonra ilk yumurtlama donemi nezaman oluyor?
2.bn dha adet olmadim 34gun oldu korunmadikta kanda nezaman test yapsam sonuc cikar? simdiden cevaplayn herkese tesekurler![]()
eklememi ister misin tatlım?
Hayırlı sabahlar kızlar :) ben araniza yeni katildim ya tanımak istiyorum sizi ben 26 yasindayim öğretmenim tokatta görev yapıyorum sizleeeer???? :))
Hoşgeldin canim bende 25 yaşındayım veatanamayan bir öğretmenim :)
Hayırlı sabahlar kızlar :) ben araniza yeni katildim ya tanımak istiyorum sizi ben 26 yasindayim öğretmenim tokatta görev yapıyorum sizleeeer???? :))
Günaydın ben de öğretmenim 27 yaşındayım mardinde yaşıyorum görev icabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.