- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
tamam sen bütün testleri dene bizde bilgi sahibi olalım senin hamileliğine göre ne kadar doğruymuş bi bakalım![]()
tamam deneyımde haber vereyım :) gecmıcek bu 5 gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam sen bütün testleri dene bizde bilgi sahibi olalım senin hamileliğine göre ne kadar doğruymuş bi bakalım![]()
Hayırlısıyla atanırsın inşallah :) din kültürü ve ahlak bilgisi canım benim branşım :))
bkalim artk hayrlisi ya bu sabh dayanmdim gttim kandan test yaptrdim bugn 4buckta belli olcak artk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam deneyımde haber vereyım :) gecmıcek bu 5 gün![]()
ahaha sen butun denemelerı yap ıse yarasa bızde yapalımınsallah vardır ya
geçer geçer az kaldı ha gayret ben umutsuz olunca bıraktım saymayı
ama sen umutsuz olunca ben üzülüyorum![]()
![]()
![]()
ama napıyım silik bile çizgi çıkmadınasıl ümidim olsun ki
![]()
oglumda adetım5 gun gectı sılık cızgı falan hıc bıse cıkmadı tatıldeydım adetımıde gelmesın dıye beklıyodum tatıl donusu 15 gun gecmıstı sokturucu kullanacaktımbı yapım ne olur ne olmazdıye bı baktım cızgıııııı yanı adetım gectıkten 15 gun sonra sılık cızgı cıktı acele etme![]()
ama adet belirtilerim başladı halsizlik mide bulantısı ve karnımda ağrı bunlar hep adette olur![]()
Bende 24 yaşında din Kültürü öğretmeniyim canım hoşgeldin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adet ve gebelık belırtılerı aynı aralarında hıc bırfark yok soyleyım umıtlen dıye soylemıyorum tabıkıde ama olabılırde olmassa bıdahakı ay denerız
ama napıyım silik bile çizgi çıkmadınasıl ümidim olsun ki
![]()
benımde cıkmadı üstelık adetime 5 gün varken ama o gün gelmeden anlayamayız ki belki bizim ki idrarda cıkmıcak her bünye farklı farklı![]()
hadi inş. Dediğin gibi olur![]()
kızlar bebek konuştuk ama hiç cinsiyet konuşmadık ne geçiyor içinizden kızcı mısınız erkekci mi![]()
Allah ım hayırlısını versin kızım olsun![]()
bende düşükten sonra gebe kalamadımm9 aydır ıstıyoruz ıns bu ay olur