- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
deneyince haber ver o zaman :)
tamam yarın söylerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt ya konu sahibi yok ortada ona neoldu acaba en son internet paketı bıtmıstı
kızların yazdıgına gore bı kaba ıdraralıyosun karbonat dokuyosun kopururse hamıs oluyomusun bıde baska kapta camasır suyu koyuyomusun ondada kabarırsa hamıs oluyomusun yemınle evde camasır suyu kalmayacak ahahaha
burdayım idrarını yapsın kuru ve temiz bi kab yada bardaga üzerine karbonat döksün miktar önemli değil...aynısı gibide farklı bı kapta çamasır suyu döksün hadi haber ver bana kitlendım beklıyom![]()
tamam yapıp gelıyorum sonucu yazarım
tamam yarın söylerimkız umutsuz umutsuz takılıyodum şimdi içim bi hoş oldu aslında hamile olan biri denesede emin olsak
valla bende beklıyorum kıtlendımde
tabiki belki akşam nete girebilirsemde yazarımevet denicekmiş sölücek bizede :)
sonra geldi ve yine kayboldu endişelenmeye başladım artık inş kötü bişey yoktur
karbonatla gebelik testi diye bi topik var inceledim hamileler onaylamışne yani şimdi hamiş olma ihtimalimiz varmı:44::44:
tabiki belki akşam nete girebilirsemde yazarım
kızlarrrrr heycan doruktaaaa beklıyoruz![]()
ben denedim canım ilk gebeliğimde...5 ay hiçbir şey denemedim 6. ay bal tarçın çörek otunu denedim çok fazla eşimle yakınlaşmadık ama hamile kaldımbu ay yine yapıyorum bakalım sonuç nasıl olacak
![]()
tamam canım yeter ki umudunu kaybetme![]()
kızlar dedıgınızı yaptım ılk once camasırsuyu ıle evt beyaz sekılde köpürdü ben fazla koymadım camasır suyunu beyaz olarak köpürdü aynı sekılde karbonatda kopurttu
kızlar dedıgınızı yaptım ılk once camasırsuyu ıle evt beyaz sekılde köpürdü ben fazla koymadım camasır suyunu beyaz olarak köpürdü aynı sekılde karbonatda kopurttu
Asi şahanesin yıktın geçtin ortalığı![]()