- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
günaydın kızlar ya çok kötüyümdün gece sık idrara çıkma isteği yaşadım sürekli kalktım wc ye gittim fakat idrarım var gibi hissetmeme rağmen yapamadım
yapsamda çok yanmayla geldi. bi de felaket kasık ağrısı hissediyorum göbeğimin alt kısmında şişlik ve sertlik hissediyorum
int.ten araştırdım büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu gibi bi durum var.. oda antibiyotik kullanmadan pek iyileşmiyomuş ama ben de ilaç kullanmak istemiyorum haliyle belki bebiş olur diye... napıcam bilmiyorum
Geçmişolsun kuzum bizde mart ayında bebek denemelerine başladık mayıs ayında idrar yolu enf oldum idrarımdan kan geldi dr gebelik ihtimalin olsa da kullanmak zorundasın çünkü çok ilerlemiş böbreklerine iltihap yayılabilir dedi ben kullandım tam geçti derken haziran ayında da antibiyotik mantar yaptı sirkeli su falan geçti derken tekrar idrar yolu enf oldum yine antibiyotik kullandım bu defa dr dedim mantar ihtimali olmayandan yazar mısınız diye şükür 2 aydır rahatım ayakları üşütmek erkeğin duş almadan ilişkiye girmesi vs tetikliyor dedi dr. Maydonoz suyu iyi geliyormuş ama korunmayan çiftlerde önermiyolar düşük tehlikesi yaratıyomuş. İdrar yolu enf dolayı mayıs haziran ayları korunduk. Temmuzda korunmadık ama nasip olmadı umutlar bu aya. Ki mart ayında bebek istiyoruz diye kontrol amaçlı dr gittim smear testi dahil biçok test yaptı 250tl ödedik testlere herşey çok iyi dedi hatta folik asite de gerek yok dedi bu 4. Denememiz. Sen de üroloji dr gidip idrarındaki lökosit e baktırabilirsin geçmişolsun tatlım