teşekkürler canım..
ben ov.testi kullandım 2.denemede oldu. 1.deneme biraz acemiliğime geldi sonra bu siteyi takip etmeye başladım temmuz ayı boyunca.
-şimdi anlatayım:son adet tarihim 5 temmuzdu o günden sonra düzenli ilişki,sonra ov.çift çizgiyi gördükten sonra 2 gün ilişki.oldu yani riskli günleri değerlendirdik.
-21 temmuz yumurtlama tarihim.
-burda önemli bişe söylemek istiyorum;26-27 temmuzda öylesine ov.testi yaptım daha önceden burda okumuştum erken den gebeliği gösterdiğini.çok şaşırdım benim hemen 2 çizgi belirdi. sonra 29 temmuzda gebelik t.yaptım orda çıkmadı.yani negatif.sonra 30-31 temmuzda tekrar g.t.yaptım 2.çizgi silik çıktı.ümitlenmeye başladım forumda yazmıştım.
--tabi belirtileri anlatayım yüzümde kocaman sivilce çıktı,sol kasıkta batmalar oldu,en önemlisi iştahım çok arttı ama şimdi yok.
-31 temmuzdan sonra hergün gebelik testi yaptım adetime 1 gün kala geb.tet.pozitif çıktı. bat 4 ağustos.
bugün doktora gittik,ultrasonda göremedi doktor.hatta güldü 2 gün geçti sadece deyince.
-kan istedi orda çıktı.
-ben bu forumdan çok yararlandım çok bilgi aldım.darısı sizlere olsun..arkadaşlar.