• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gideyim bir türk kahvesi yapayım kendime içeyim ve bi güzel telvesiyle peeling yapayım cildime.... Hep bebek derdindeyiz biraz da kendmize vakit ayıralım dimi

Bende yapacağım şimdi tarifi bakalım nasıl olacak fotoğraf paylaşirim bende :)

Yap canım inşallah begenırsın

benım aksam yaptıgım böyle oldu :)

$10534461_616513295129796_7601720474083541122_n.webp

gideyim bir türk kahvesi yapayım kendime içeyim ve bi güzel telvesiyle peeling yapayım cildime.... Hep bebek derdindeyiz biraz da kendmize vakit ayıralım dimi

Ohh afiyet oslun canım bende şimdi içtim türk kahvemi ama ben bakım yapamıyorum benım cildim çok hassas

benim merak ettiğim birşey var en çok hiisedilen belirtilerden biride kasık ağrısı olması lazım bu ağrı nasıl bir ağrı ben normalde adet günümde bile sancı cekmeyen biriyim ama korunmayı bıraktıgımızdn berı adet günüme 10 14 gün önceden kasıklarım sancı hissediyorum yanma gibi sancı bu bazen ağrı oluyor neden anlıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra snaki hormonlarım değişti :44: :26:

Ben temmuz adetimden 15gün kadar önce sancı çektim çok az lekelendim hatta onu yerleşme kanaması sandım ve bu ayda sancım oldu hala oluyo bunu gaza bağladım yani belki korunmasız yaşamaktan mı bilmiyorum ki :43: ilk defa temmuz adetimde bi günde 2 ağrı kesici aldım ve epey oldu sanırım vücut alışmaya çalışıyo bi şeylere :53:

Ben temmuz adetimden 15gün kadar önce sancı çektim çok az lekelendim hatta onu yerleşme kanaması sandım ve bu ayda sancım oldu hala oluyo bunu gaza bağladım yani belki korunmasız yaşamaktan mı bilmiyorum ki :43: ilk defa temmuz adetimde bi günde 2 ağrı kesici aldım ve epey oldu sanırım vücut alışmaya çalışıyo bi şeylere :53:

Galiba canım rahim yumurtaık bu da ne diyorlar bir tanışamadılar :9: :9: ben neye yoracagımı sasırdım canım

hayır ya türk kahvesi bize yaramıyo git bi bardak süt iç mademmm :9: bende akşam gidip fön çektireyim dedim ama hava da hortum fırtına bekliyolarmış vazgeçtim :9:

Yap canım inşallah begenırsın

benım aksam yaptıgım böyle oldu :)

bende aldım tarifi bu akşam yapacağım zaten canım tatlı çekiyo adet belirtisi adet olmazsam erkenden iyidir :14:

Eki Görüntüle 1212308

Ohh afiyet oslun canım bende şimdi içtim türk kahvemi ama ben bakım yapamıyorum benım cildim çok hassas

off off bende birileri varken türk kahvesi seviyorum amaaa iççmeyinn bize yararlı değil kafeinn :50:

Benimkide hassas ama araştırdım telve çok şahane oluyormuş cilde... Yapayım bakalım nasıl olacak

Ayy kızlar ya benım aglayasım gelıyor kuzenım aradı konustuk sesın ıyı gelmıyor dııyor sımdıde anneme takıldım benı aramıyor dıye canım sıkıldı aglayasım gelıyor cok duyguusalım 2 gundur :43: :43: :43: :43: :43:

Kızz belkide bebiş var karnında niye ağlıyosunda tospamızı da üzüyosun ağlamak yok her üzülüşünde bebiş ihtimalini getir aklına

hayır ya türk kahvesi bize yaramıyo git bi bardak süt iç mademmm :9: bende akşam gidip fön çektireyim dedim ama hava da hortum fırtına bekliyolarmış vazgeçtim :9:

off off bende birileri varken türk kahvesi seviyorum amaaa iççmeyinn bize yararlı değil kafeinn :50:

Haklısın canım faydalı degıl ama cay ıcmıyorum bu sıralar uykumu dagıtmak ıcın 1 fıncan ıcıyorum hamıle kaldıgımı bılsem onuda ıcmem vururum kendımı süte :9: :9:

Kızz belkide bebiş var karnında niye ağlıyosunda tospamızı da üzüyosun ağlamak yok her üzülüşünde bebiş ihtimalini getir aklına

Ahhh kuzucugum tospam benımle mı bir bilsem hiç üzmem kendimi bebişimi sıkıntıya sokmam keşke olsa ağzından bal damlıyor

bebeğim amaaaaaan boşver yahu... millet ne kadar zararlı şey varsa tüketim hop diye hamile kalıyo... biz bi türk kahvesi içmişiz lafı mı olur... hem hergün içersen zararlı... arada birse bişey olmaz :34:

hava dehşet kapandı... heyecanla yağmuru bekliyorum bende

Yap canım belki bebişin canı tatlı istiyor :9:

Back
X