- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
herkese merhabalar
günümüz aydın güzel bir hafta olsun inşallah
merhaba sağlık huzur dolu bir hafta olsun inşallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabalar
günümüz aydın güzel bir hafta olsun inşallah
Umudumuz eylüle kalır.. Cumartesi gecesi çok üşüdüm yatakta titriyodum resmen ilk defa yazın camı kapatıp yattık bilmiyorum neden oldu araştırdım kimi gebelik belirtisi yazmış ama gebe kalındığında genelde ateş basması oluyomuşcanım benım bat 18 bakalım cumartesı ve pazar atesımı ölçerımm evet üzzülmek yok hayırlısı olsun
gitmicem canım ilkini nasıl sizlerle paylaştıysam ekimde de ilk sizinle paylaşıcam sevincimi inşallahilk paylaştığında nasıl hissetmiş ki gelmiş paylaşmış belliki paylaşmaya ihtiyacı var bizi öyle önemli görmüş dedim içimden biz sana sıkıı sıkı sarılırız ki :)) hem sevinçleri hem üzüntüleri paylaşıcaz gitme aramızdan gülelim eğlenelim sürekli olanları yeniden düşünüp üzme kendini öyle öyle zaman geçer ekimde yeniden sevinelim inşallahh zaten bizde ekime kadar tık yok sonra başka topiğe ışınlanıyoruz :))))
amin canım nasıl geçti hafta sonun kaygılı
gitmicem canım ilkini nasıl sizlerle paylaştıysam ekimde de ilk sizinle paylaşıcam sevincimi inşallah
Umudumuz eylüle kalır.. Cumartesi gecesi çok üşüdüm yatakta titriyodum resmen ilk defa yazın camı kapatıp yattık bilmiyorum neden oldu araştırdım kimi gebelik belirtisi yazmış ama gebe kalındığında genelde ateş basması oluyomuş![]()
oo temiz eve gelmek ne güzel oluyor benim eve gelen kadın belini incitmiş malesef o yüzden 2 aydır bana kaldı işlerc tesi işteydim eve döndüm temizlik yapılmıştı ama sanki ben yapmıştım çok yogundum aşırı derecede .dünde çalışma oldu son bir hafta kaldı nerdeyse adet olmama artık bi umut yok bende kısmetse battan sonra :) sizin nasıl geçti çalışmalar vardırr :)
günaydın canım nasılsın bebiş naslgunaydın kılzarr
günaydın kızlar dün üzücü haber aldık bi daha böyle üzücü haber almayalım inşallah Allahım herkese saglıklı hamilelik ve saglıklı evlat nasip etsin inşallah
ole canım bır ay kurunude yaptım ben ama zaten zor ıctım helekı havuc suyuylada karısında dahada kotuydu. tek yemesı daha guzel olsu :)kurunu duydum inncirin de demek yesek te olurmus emeklerin bos gitmemis cokbsukur kendine cok dikkat et artik canim
Teşekkür ederim canımm darısı 18inde size olsun inşallaahh dualarımdasınız :)RAHİSSS TEBRİKK EDERİM HADİ MAŞALLAH GÖZÜN AAYDIN ALLAH SAĞLIKLI BİR GECELİK NASİP ETSİNN :)))
Canım cok gecmıs olsun Raabbım sabrını versın ınsallahmerhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum
inşallah cnım nasıl bir ağrın vardı bende tuhaf bır agrı vardı hafta sonu ayakta duramıyordum ayakta agrıyor oturdugumda cok fazla agrımıyordu tam bolge ıle bacagımın bırlestıgı yer o kısımlar cok fenaydımTeşekkür ederim canımm darısı 18inde size olsun inşallaahh dualarımdasınız :)
cnm cok sevındım tebrık ederim senıİyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık![]()
elisa çok geçmiş olsun cnım benimde zaman zaman hortlayan reflüm var seni öyle anlıyorum kiii![]()