Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç beklemediğin umut etmediğin anda gelirmiş ya çoğu bebek seninde öyle olur bu ay inşhaftaya bugün negatifi görücem adet olmazsam :)) biliyorum eminim ya yani en iyi rabbim bilir ama kendimden hiç bu kadar emin olmadım :))))
Evet kuzum bakalım belirti aramadan beklemeye çalışıcamcanım hemen üzülmek yok gecen bende üşüdüm üzerimi örttum ıyı olacak inşallah herkeste aynı olacak diye birşey yok ki
bende blirti aramak istemyorum ama agrı benı rahatsız edıyor ve dusunduruyorEvet kuzum bakalım belirti aramadan beklemeye çalışıcam
oo temiz eve gelmek ne güzel oluyor benim eve gelen kadın belini incitmiş malesef o yüzden 2 aydır bana kaldı işler
güle güle kullan. bende dün siftahı yaptım.
hadi bakalım inşallah kuzun gelmiştir canım
ne desen haklısın ama devlete gideceksen tavsiye üzerine birilerine gitsende akıl sağlığımız zarar görmese :)bu sabah mantar için ilaç yazdırayım dokrora dedım gittim devlet hastanesine.nalet olsun gitmez olaydım.alttan muayene eder düşüncesiyle bayan doktor seçtim,delinin birine denk geldim.nerdeyse beni dövecek kadın..cok ukalaydı kızlar anlatamam.önce ovulasyon testtıyle yumurtlama donemını bulmaya calıstıgımı tahmınıme gore yumurtanın catlaması gerektıgını ama vucut ısımın pek yukselmedıgı sordum.bana yumurta takıbı sadece doktor tarafından yapılabılır öle testler falan sacma sapan seylerle olmaz dıye bana tavırlı cevap verdı.ardından ılac yazacak hiç muayene etmeden dedımkı bazı mantar için kullanılan antibiyotıkler daha sonra tekrar mantara sebep olabılıyormus dıye okudum.koruma amaclı baska ılac daha içiliyormus dedım hay dılımı eşek arısı soksun demez olaydım.cokmu bılıyorsunuz siz falan dedı.sizin fikrinizi sormak için soyledım dedım.sacma sapan seylerden bahsedip duruyorsun dedı bana.ilaç mantar için nasıl mantar yapsın birdaha diye resmen beni azarladı.dedim içimden dalayım şuna yolayım saçını başı.sakın ol dıyıp durdum içimden kendime.nasıl sıkmışsam kendımı sinirden çakmamak için suratına artık hastaneden cıktım ılac almak ıcın eczaneye gıttım orda tutamadım kendımı.dağıldım resmenağladım hırsımdan.eczacı saolsun üzülmeyın takmayın kafanıza dedı.size ozel degıl o doktor hep öyledir dedi...
Allah belasını versin onun ve onun gibi doktorların.bizim vergilerimizle maaş alıyorlar davranışlarına bak..cok sıktım kendımı odadan cıkana kadar lakın bırdaha böyle bırseyle karsılasırsam dagıtırım o hastaneyi.özel muayenelerıne gıtsek bastırsak parayı melek kesilirler yosmalar.utanıyorum rahat edemıyorum dıye erkek doktora gıtmek ıstemezdım lakın bundan sonra tercihim erkek doktor olacak..devlete de mecbur olmadıkca gitmicem bidaha..
Geçmişolsun canım malesef olabiliyo bazen can sıkıcı durumlar ilaç yazmadan önce bnm gebelik ihtimalim var yazacağınız ilaç etkiler mi diye sormadın mı? Ben mantar olduğumda gebelik ihtimalim var deyince ilaçlarını adetten snr kullan demişti merhem dahi deri altına etki ederek bebeği etkiler dedi ayrıca alttan muayene etmeden sadece senin söylediklerin doğrultusunda mantar teşhisi koyarak ilaç vermeside değişik geldi banabu sabah mantar için ilaç yazdırayım dokrora dedım gittim devlet hastanesine.nalet olsun gitmez olaydım.alttan muayene eder düşüncesiyle bayan doktor seçtim,delinin birine denk geldim.nerdeyse beni dövecek kadın..cok ukalaydı kızlar anlatamam.önce ovulasyon testtıyle yumurtlama donemını bulmaya calıstıgımı tahmınıme gore yumurtanın catlaması gerektıgını ama vucut ısımın pek yukselmedıgı sordum.bana yumurta takıbı sadece doktor tarafından yapılabılır öle testler falan sacma sapan seylerle olmaz dıye bana tavırlı cevap verdı.ardından ılac yazacak hiç muayene etmeden dedımkı bazı mantar için kullanılan antibiyotıkler daha sonra tekrar mantara sebep olabılıyormus dıye okudum.koruma amaclı baska ılac daha içiliyormus dedım hay dılımı eşek arısı soksun demez olaydım.cokmu bılıyorsunuz siz falan dedı.sizin fikrinizi sormak için soyledım dedım.sacma sapan seylerden bahsedip duruyorsun dedı bana.ilaç mantar için nasıl mantar yapsın birdaha diye resmen beni azarladı.dedim içimden dalayım şuna yolayım saçını başı.sakın ol dıyıp durdum içimden kendime.nasıl sıkmışsam kendımı sinirden çakmamak için suratına artık hastaneden cıktım ılac almak ıcın eczaneye gıttım orda tutamadım kendımı.dağıldım resmenağladım hırsımdan.eczacı saolsun üzülmeyın takmayın kafanıza dedı.size ozel degıl o doktor hep öyledir dedi...
Allah belasını versin onun ve onun gibi doktorların.bizim vergilerimizle maaş alıyorlar davranışlarına bak..cok sıktım kendımı odadan cıkana kadar lakın bırdaha böyle bırseyle karsılasırsam dagıtırım o hastaneyi.özel muayenelerıne gıtsek bastırsak parayı melek kesilirler yosmalar.utanıyorum rahat edemıyorum dıye erkek doktora gıtmek ıstemezdım lakın bundan sonra tercihim erkek doktor olacak..devlete de mecbur olmadıkca gitmicem bidaha..
allah kabul etsin rabbim sağlığınla bebeğini göstersin inşallah :)Teşekkür ederim canımm darısı 18inde size olsun inşallaahh dualarımdasınız :)
cnm görümcem özel hastanede tavsıye etmıstı bır doktor ama para vermek ıstemedımne desen haklısın ama devlete gideceksen tavsiye üzerine birilerine gitsende akıl sağlığımız zarar görmese :)
Kızlar benim midem yanıyor sanki fokur fokur midem hiç rahat deği bu gastrit beni cok zorluyor
cnm görümcem özel hastanede tavsıye etmıstı bır doktor ama para vermek ıstemedımbiraz tutumlu olmaya calısıyorum 2 bucuk aylık evlıyız daha işim de yok şuan..altı ustu ılac yazıcak dedım ne bılım bole olucanı cnm
![]()
canım sordum tabıkı gunun gectımı dedı hayır daha var dedım ozaman sorun olmaz dedı..bılemıyorum.3 tane fitil verdı bır tanede mantar ıcın hap.krem.1 tane hapda kocam içecek..kuzum zaten bu aydan umutlu degılım ben dogru duzgun yumurtladıgımdan bıle suphelıyım..mevla nasıp edecekse herturlu eder..allaha sıgınıyorum sadece.cunku bu ılacları kullanmak zorundayım malesef.reglıyken kullanamam zaten.reglıden sonrada rahım fılmı ıcın zeynep kamil hastanesıne gıdıcem.orda arkadas aracılıgıyla calısan bır hemşire bulduk o alacak doktordan randevuyu reglının 8. gunu haber verıcem randevuyu alacakmıs hemsıre o gunde rahım fılmı cekılecekmıs.allah verede ordada ruh saglıgı bozuk calısanlara denk gelmesem dıyorum..Geçmişolsun canım malesef olabiliyo bazen can sıkıcı durumlar ilaç yazmadan önce bnm gebelik ihtimalim var yazacağınız ilaç etkiler mi diye sormadın mı? Ben mantar olduğumda gebelik ihtimalim var deyince ilaçlarını adetten snr kullan demişti merhem dahi deri altına etki ederek bebeği etkiler dedi ayrıca alttan muayene etmeden sadece senin söylediklerin doğrultusunda mantar teşhisi koyarak ilaç vermeside değişik geldi bana
eyvah ilaçsız olmayacak şekerli ılık su işte geceden yarım çay bardağı soğuk süt iç fln diyorlar böyle bebişe zararı olmayan şeyler denesen(
çocuklu eve kadın zaten gerek bulacağım artık birini temizlik şirketinden düşünüyorum birde gündelik için gelen kadına sigorta işini çıkarmışlar canım eşim diyor ceza yeriz diye şirkette en azından sigortası olurben işlerimi yapıyorum normalde ama tümden iyice temiz olsun dedim :) size kadın gelsin çünkü çocuk iş hepsi var zor oluyordur eminim .Bu ay bebiş için hiç ümidim yok tabi kısmet öbür aya tam gaz çalşmayı düşünüyorum kısmetse size de kardeş gelecek umarım :)))
kyv de var canım gastrit bisküvi arasına sade lokum yiyiyor iyi geldiğini söylüyor bilgin olsunOyy kuzum ne güzel söyledin öyle bebişe zararı olmasın diye Allah mı söyletti :) söylediklerini uygulayacagım canım tesekkur ederım
yazdıklarında o kadar haklısınki devlet hastenesinde insana değer verilmiyorbu sabah mantar için ilaç yazdırayım dokrora dedım gittim devlet hastanesine.nalet olsun gitmez olaydım.alttan muayene eder düşüncesiyle bayan doktor seçtim,delinin birine denk geldim.nerdeyse beni dövecek kadın..cok ukalaydı kızlar anlatamam.önce ovulasyon testtıyle yumurtlama donemını bulmaya calıstıgımı tahmınıme gore yumurtanın catlaması gerektıgını ama vucut ısımın pek yukselmedıgı sordum.bana yumurta takıbı sadece doktor tarafından yapılabılır öle testler falan sacma sapan seylerle olmaz dıye bana tavırlı cevap verdı.ardından ılac yazacak hiç muayene etmeden dedımkı bazı mantar için kullanılan antibiyotıkler daha sonra tekrar mantara sebep olabılıyormus dıye okudum.koruma amaclı baska ılac daha içiliyormus dedım hay dılımı eşek arısı soksun demez olaydım.cokmu bılıyorsunuz siz falan dedı.sizin fikrinizi sormak için soyledım dedım.sacma sapan seylerden bahsedip duruyorsun dedı bana.ilaç mantar için nasıl mantar yapsın birdaha diye resmen beni azarladı.dedim içimden dalayım şuna yolayım saçını başı.sakın ol dıyıp durdum içimden kendime.nasıl sıkmışsam kendımı sinirden çakmamak için suratına artık hastaneden cıktım ılac almak ıcın eczaneye gıttım orda tutamadım kendımı.dağıldım resmenağladım hırsımdan.eczacı saolsun üzülmeyın takmayın kafanıza dedı.size ozel degıl o doktor hep öyledir dedi...
bence erken arkadaşım daha25 i adet günün bugün bi kan testi yaptıracam da söylesem bide hamilemiyim diye baksalar çıkarmı acaba sonuç