• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok üzüldüm afrodit26, Allah sabır versin. Bir kaç ay kendini, bünyeni iyice toparla. Hayırlısıyla tekrar evlat sahibi olursunuz inşallah, yeter ki kendini yıpratma.
amin canım inşallah cuma kontrolüm var doktor anlatacak bakalım bundan sonra ne yapmam gerekecek

allah sabır versın canım yenı gordum cok uzuldum ama elden bıse gelmıyo. allah gelecek evlatlarına uzun omur versın. soyle dusun cennette senı beklıcek bı yavrun olcak.
evet canım elden bişi gelmiyo ne yazık ki cok sağol siz kendinize dikkat edin rabbim size yasatmasın böle bişey

benimde hiç bir belirtim yok akıntım yok her ay ki mide problemleri bende de var :))) sanırım kırmızılar yaklaşıyor:(
Benim adet belirtimde onceleri bir hafta onceden baslardi anlardimki adet olacam bebek istegimxen beri adet belirtilerimde bir gun oncesine kadar dustu. Yani hamilede olsam adette olsam tik yok bende vucutta beklemekten baska carem yok yani

afrodit canım çok üzüldüm ama allah sana daha güzel ve sağlıklı bir bebek verecektir bunu sakın unutma. rahis seni de tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. benim batım 18 ağustos ama 2 sinde yumurtladım bazen 26 günde bir oluyorum yani aslında 16- 17 agustos gibi batım erken gebelik testi aldım çarşamba yada perşembe bakmayı düşünüyorum. şuan hiçbir gebelik belirtim de yok.
insallah canım sağol

kızlarrr bnde anneme tarhanada yardım ettim sıcağın altında yandm bunaldm yoruldm geldim site gercekten çok kötü olmus hiçbişi göremiyorm bulamıyorm su an kimler burda onuda göremiyorz sanırım
buarada eşimin tahlil sonuçlarını kaan aydos diye bi ürologa msj attım sayınn yeterli olduğunu ancak bikaç test daha yapılmasını sölemiş yrn onları yaptırck snr tekrar mail atcaz gerekirse de gideriz ne yapalm;)

kızlarrr bnde anneme tarhanada yardım ettim sıcağın altında yandm bunaldm yoruldm geldim site gercekten çok kötü olmus hiçbişi göremiyorm bulamıyorm su an kimler burda onuda göremiyorz sanırım
buarada eşimin tahlil sonuçlarını kaan aydos diye bi ürologa msj attım sayınn yeterli olduğunu ancak bikaç test daha yapılmasını sölemiş yrn onları yaptırck snr tekrar mail atcaz gerekirse de gideriz ne yapalm;)

Meraba canım nerelisin sen tarhana yaptık deyince sormak istedim. Ben k.marasliyim bizim oralarda da çok yapılır

Back
X