• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Lovely35 canım merhaba nasılsın sana birşey sormak istiyorum sanırım senın bır arkadasının bacagı cok agrıyordu hamılelıktenmıs pekı canım bu agrısı nasıl bır sekıldeydı ve adetten oncemıydı

Canım nasıl bir şekildeydi derken? Sorunu tam anlayamadım. Bacakları ağrıyordu sadece. Nasıl olduğunu yaşamadığım için bilemiyorum.

Gözünaydın canım çift çizgiyi gördün; ben koyu gördüğüm gün ve diğer gün ilişki yaşadım bakalım 18inde test yapıcam inşallah bebeğim annesine gelmiştir

Canım sağol merak ettiğim bu akşam ilişki olmalı mı yoksa yarın mı olmalı? Bazı yerlerde silikleştiği gün yani ertesi gün ilişki olmalı deniyor ve çoğu kişide ertesi gün olan ilişkiden hamile kalmış bizde dün çalışma olmuştu bugünde olmalı mı yoksa yarın mı olmalı?

Ağrı tarzın canim... Belirtilerin ve neden bilmem içime dogduu... Rabbim en hayırlı zamanda versin elisacim :)
Bakalim benim oldu mu
olacak mi , gerçi ilk deneme ama :):)

Hım anladım canım inşallah hislerin kuvvetlidirde çıkar canım benımde 2. denemem amın canım hayırlısı inşallah seninkide olur canım

Ay ben bu forumda kimler online görmüyorum artık. Mogami blummm nerdesiniz canlarım ya???? İhtiyacım var benim size.

Canım sağol merak ettiğim bu akşam ilişki olmalı mı yoksa yarın mı olmalı? Bazı yerlerde silikleştiği gün yani ertesi gün ilişki olmalı deniyor ve çoğu kişide ertesi gün olan ilişkiden hamile kalmış bizde dün çalışma olmuştu bugünde olmalı mı yoksa yarın mı olmalı?
Bununla ilgili ben de çok araştırdım ama kimi 2 gün üst üste diyo kimide koyu görddükten sonraki gün, gün aşırı diyo ama makaleler genelde koyu gördüğün gün şeklinde yazıyodu net bilemiyorum:( bu ay tutmazsa diğer ay bende koyu gördükten sonraki gün çalışıcam

Ne güzel konuşuyosun inş tekrar umutlanırım çünkü bu umutsuzluğum günümede yansıyo kendimi mutsuz hissediyorum

umutlanırsın canım yeterki vucudun tepki versin umut ile mutluluk bir canım biri olmadımı diğeri eksik oluyor birbirinden ayırmaak lazım canım üzme kendini

Ne güzel konuşuyosun inş tekrar umutlanırım çünkü bu umutsuzluğum günümede yansıyo kendimi mutsuz hissediyorum
Umutsuz olma sakin canim, ne kadar iyi moral o kadar iyi ;)
Hım anladım canım inşallah hislerin kuvvetlidirde çıkar canım benımde 2. denemem amın canım hayırlısı inşallah seninkide olur canım
Amiiin insaAllah insaAllah... Demek senin de iki , hayirlisi Rabbimden... Amiiin insaAllah olur , biz daha çalışmalardayiz nasipse :)

Umutsuz olma sakin canim, ne kadar iyi moral o kadar iyi ;)

Amiiin insaAllah insaAllah... Demek senin de iki , hayirlisi Rabbimden... Amiiin insaAllah olur , biz daha çalışmalardayiz nasipse :)
Evet canım ıkı hayırlısı bakalım ınsallah canım hımm demk çalışmalardasınız kolay gelsin ;)

Back
X