- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Günaydın cverginin amaklım adet belirtilerini şiddetle yaşıyorumsen nasılsın
Bende de sivilceleri boy g9syermeye başladı aynı zamanda çok gerginim adet belirtilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cverginin amaklım adet belirtilerini şiddetle yaşıyorumsen nasılsın
Sanki bu ay çok erken başladı gerginliğim belkide erken regl olucamBende de sivilceleri boy g9syermeye başladı aynı zamanda çok gerginim adet belirtilerim
kaygılı sen nasılsın caniko
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınKızlarrrrrrrr günaydın kızlar nasılsnız bakim
Günaydın canım evet canım az kaldı bende ıse gelırken bıraz yuruyorum yolda yuruken dedım Allah'ım hıc umudum yok hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ve hiç umudum yok takı 18 ne kana yerlesme kanaması falan olursa o zaman umudum olur yoks umutsuzca yapacagım dedım bak senın atesın yuksek bende kendıme ılgıye ac hıssedıyorum esıme yuklenıyorumGünaydın kızlar.. Ayın 18 ine 6 gün kaldı ama hala belirtisizim. Gerçi dün eşim balkonda sigara içip gelince çok yoğun aldım kokuyu, eşim dün gece sarılınca oo sen yanıyosun dedi az önce ateşimi ölçtüm 36.8, hep ağlamak geliyo içimden çok alınganlaştım, ve dudağımın yanında küçük küçük 4-5 tane sivilce çıktıkasık bacak bel ağrım yok
![]()
iyi gibiyim :)) dünyaya dönebilirsem bu ara ruhum ayrı bedenim ayrı takılıyor sanki yaşım 50 öyle hissediyorum haftaya enerjik olurum heralde bu düzen hep böyle gitmezz sen nasılsın
Canım bende öyle ıcımden cok sey yapmak gelıyor ama kendımı kaldırıp yapamıyorum bır tembellık aldı basını gıdıyr ne olacak bu halım :)
Benımde öyle hıc tat almıyorum hayattan sabah zorla kalktım işe gittmek istemiyorumbilsem sıfır enerji ama benim moralsizlikten oluyor biliyorum((
Sağlsun benım esım anlayıslı davranıyor alttan alıyor aksam dıyor sen sımdıden böyle nazlısın hamılelıgın boyunca böylemı surecek dıyor :)bende olmadık yere kavga çıkardım pazar günü hala küsüz çok kötü moralim bebiş yok eş hiç yok(( alıp başımı uzaklarda öyle sessizce saatlerce günlerce dinlenesim var keşke bende mogamiyle memleketine gitseydim :):)
Benımde öyle hıc tat almıyorum hayattan sabah zorla kalktım işe gittmek istemiyorum![]()
ben suçluydum acısını çıkarıyor konuşmuyo benimleSağlsun benım esım anlayıslı davranıyor alttan alıyor aksam dıyor sen sımdıden böyle nazlısın hamılelıgın boyunca böylemı surecek dıyor :)
bendede ondan var o zaman :)aynen işe gelmek azap buraya girmeme rağmen içimde bi kızgınlık bi sıkılma var ben diyorum tükenmişlik sendromu benimki :)
Ayyyy işte o zaman kötu oluyor haklılarsa sründrüyorlar resmenben suçluydum acısını çıkarıyor konuşmuyo benimle((
bendede ondan var o zaman :)
Ayyyy işte o zaman kötu oluyor haklılarsa sründrüyorlar resmen
inşallah canım agrım olunca esımde cok umıtlenıyor aksam dıyorum bu agrım ya hamılelık yada adetten ne kadar var adete dıyor dedım 1 hafta dıyor 1hafta önceden agrı olurmu bebek yerlesıyor onun agrısıdr dıyor esım böyle söyleyıp heveslenınce ben daha cok strese gırıyorum ınsallah hamıleyımdır husrana ugratmamyok canım benim arada geliyorlar öyle dileyelim seninkinin nedeni başka olsun :) inşallah bu ay zamanında adet olurum
benimki kadar olamaz bazen bi insan çok severken bu kadar üzemez diyorum ben kızsamda üzmem sevdiğimi sevdiklerimi hele ki eşimi ama o tam tersi kızınca eşim olduğunu unutuyor bilmiyorum kafam karışık çocuğumuz olsa böyle yapar mı ayrıca belki bu yüzden allah hemen vermiyor bize önce kendinizi düzeltin diyor![]()
Canım baz
canım bazılarının testlerini yaptıktan birkaç saat sonrada yumurtanın catladıgı goruluyormus oyuzden kimse riske atmaz bu durumu yani pozitif gördüğün gün ve ertesi gün silikleştiğinde yani yumurta catladıgı günde ilişki öneriyorlarsen bu gınden basla çalışmay