• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

vallahi erkekler konusunda size söyleyeceklerim yaptıklarını veya yapmadıklarını fazla kafanıza takmayın
ben eşimin bana küsmesine üzülür ağlardım onunla küs olunca dünya bana dar gelirdi şimdilerde aman nasıl olsa düzeleceğiz zamanla deyip o eski hallerim kalmadı eşimde bu değişimin farkında diyor bana eskiden benle küssen barışana kadar uyumazdın diyorum bende ne aptalmışım :))

canım ben burdayım :)

Blummm benim dün ovulasyon testim pozitif çıktı t çizgisi c'den çok çok daha koyuydu fotoğrafı dün yükleyemedim telefondan hata verdi bugün yükleyebilirsem atıcam. Sorum şuydu şizce bu çizgiyi gördükten ne zaman sonra ilişki olmalı o akşam mı yoksa ertesi gün mü diye ama riske atmak istemedik ve dün akşam çalışma yaptık ama bu ay hiç kafaya takmadığımız için yorulmadan sıkılmadan oluyor o nedenle içim çok rahat. Kısmetimizde varsa olur.

Hepinizi öpüyorum kızlar. Ben bu ay çok pozitif bakıyorum sizde lüten ümitsiz olmayın. Hepinize sevgiler...

Günaydın canım evet canım az kaldı bende ıse gelırken bıraz yuruyorum yolda yuruken dedım Allah'ım hıc umudum yok hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ve hiç umudum yok takı 18 ne kana yerlesme kanaması falan olursa o zaman umudum olur yoks umutsuzca yapacagım dedım bak senın atesın yuksek bende kendıme ılgıye ac hıssedıyorum esıme yuklenıyorum
Bu umutsuzluğumuz nolcak bakalım belkide yıkım olmaması için böyle daha iyi

Bu umutsuzluğumuz nolcak bakalım belkide yıkım olmaması için böyle daha iyi
Evet canım dün çok kötüydüm eve zorla yurudum yururken bacagımı gerıye atamıyordum eve geldım uzandım bır kac saat sonra gectı aksam esımle konusuyoruz dıyorum ben adet olacam yada hamılelık esımde ne kadar var adetıne 1 hafta dedım bebek yerlesıyordur bır hafta onesınden adet agrısımı olur dedı esım heveslenıyor senın hamıleıgın hep böyle nazlımı gececk dıyor esım bu kadar heveslenıp böyle dedıgınde ben daha cok strese giriyorum ne olacak bilmiyorum:oops:

Evet canım dün çok kötüydüm eve zorla yurudum yururken bacagımı gerıye atamıyordum eve geldım uzandım bır kac saat sonra gectı aksam esımle konusuyoruz dıyorum ben adet olacam yada hamılelık esımde ne kadar var adetıne 1 hafta dedım bebek yerlesıyordur bır hafta onesınden adet agrısımı olur dedı esım heveslenıyor senın hamıleıgın hep böyle nazlımı gececk dıyor esım bu kadar heveslenıp böyle dedıgınde ben daha cok strese giriyorum ne olacak bilmiyorum:oops:
Ayy çok hevesliler bende dün eşime çok ağır kokmuş sigaran üstüne sinmiş dedim yoksa hamile misin dedi elini göbeğime koydu gülümsedi:) göğüslerime dokunuyo çok büyümüşler diyo ; sen ateş gibi yanıyosun diyo ... Artık kocalarda bizde belirti aramaya başladı:( hadi birazda hayal kuralın 18 ağus pzts saat 7:30da çift çizgiyi gördük eşlerimize nasıl söyleyeceğiz sürprizi?

Ayy çok hevesliler bende dün eşime çok ağır kokmuş sigaran üstüne sinmiş dedim yoksa hamile misin dedi elini göbeğime koydu gülümsedi:) göğüslerime dokunuyo çok büyümüşler diyo ; sen ateş gibi yanıyosun diyo ... Artık kocalarda bizde belirti aramaya başladı:( hadi birazda hayal kuralın 18 ağus pzts saat 7:30da çift çizgiyi gördük eşlerimize nasıl söyleyeceğiz sürprizi?

Canım benım esımde gögüslerin büyümş diyor esımde bana sen yanıyorsun dedı gecen bende elımı koyuyorum vucduma ates gıbıydı. canım benım dusuncem kan testını yaptırıp sonuctan emın olmak sonra dr randevu almak ve bır zarfa esımn ısmını yazacagım ıcıne not koyacagım MERHABA BABACIĞIM arkasından baska br not daha ŞU TARIHTE SU SATTTE RANDEVUMUZ VAR SAKIN GECIKME BABACIIM SENI COK SEVIYORUM diye bır not daha bunları okurkenkı yüzünün ifadesini çok merak ediyorum :D

tamam canım birde duayı paylaşayım hep dua ediyoruz zaten ama bunu bilakis yaptım.
3 gün yada 7gün akşam namazını kıldıktan sonra 41 defa Fatiha+Allahümme bi cahi sahibil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhissalatü vesselamü ve ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekremel ekramin” duasını okudum. dua bıttıkten sonra 37 defa Ya Evvel zikri ve 55 defa Ya Mucib zikri çektim.
..........
Bir diğeri ise gece ortasında yanı saat 2 gıbı sağ ele EL-MÜCİB, sol ele EL-SEMİÜ yazılır ve acık bıyere cıkılarak eller acılarak dua edılır.sonra eller yıkanır. ele yazarken goz kalemı ıle yaılırsa cıkması daha ıyı oluyor. tukenmez kalaem alkol ıcerıyo zaten. zaten anlamları duaları ısıten demek.
.....
Ben bu ay farklı olarak bunları yaptım ve aklıma her geldıgınde dua ederken bu ısımlerı zıkrederek dua ettım. Meryem suresinide fırsat buldukça okudum.
Allah razibolsun canim bizimle paylastigin icin insallah bende musait oldugumda yapmak istiyorum dualarin hepsini su an yaptigim her gun 700 estagfirullaah el azim 707 defada ya varis keske hep dua edebilsek bbugun babam ameliyat oluyor simdi hastanede bekliyoruz calisma iki gundur yapamiyoruz ama zikirmatikle dualari okurum vakit buldukca

18inde test yapacaklar
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Damak
Paytipo
Larsson
Hanfendi
9661

Kızlar hayal kuruyoruz:) 18inde pozitifi gördük eşlerimize sürpriz haberi nasıl vericez?

Önce ben anlatayım; 3 kişilik akşam yemeği hazırlayıp masada bebeğimin yerine biberon emzik koyup kağıda da Rezerve yazıcam; ufak bi zarfa da 9ay sonra görüşürüz babacım: ) yazıcam inşallah

18inde test yapacaklar
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Damak
Paytipo
Larsson
Hanfendi
9661

Kızlar hayal kuruyoruz:) 18inde pozitifi gördük eşlerimize sürpriz haberi nasıl vericez?

Önce ben anlatayım; 3 kişilik akşam yemeği hazırlayıp masada bebeğimin yerine biberon emzik koyup kağıda da Rezerve yazıcam; ufak bi zarfa da 9ay sonra görüşürüz babacım: ) yazıcam inşallah
Güzel canım inşallah hayallerımızı bu ay gercekestırebılırız ben calıstıgımın ıcın yemek hazırlayamacagım

Canım benım esımde gögüslerin büyümş diyor esımde bana sen yanıyorsun dedı gecen bende elımı koyuyorum vucduma ates gıbıydı. canım benım dusuncem kan testını yaptırıp sonuctan emın olmak sonra dr randevu almak ve bır zarfa esımn ısmını yazacagım ıcıne not koyacagım MERHABA BABACIĞIM arkasından baska br not daha ŞU TARIHTE SU SATTTE RANDEVUMUZ VAR SAKIN GECIKME BABACIIM SENI COK SEVIYORUM diye bır not daha bunları okurkenkı yüzünün ifadesini çok merak ediyorum :D
Kesinlikle tatlım kan testi yaptırmadan ben de açıklamam. İnşallah hayallerimiz gerçek olur.. Hatta bebeğimin doğum kurabiyesine de Hayaldin gerçek oldun hoşgeldin bebeğim yazdırırım bu gidişle:)

canım benım dusuncem kan testını yaptırıp sonuctan emın olmak sonra dr randevu almak ve bır zarfa esımn ısmını yazacagım ıcıne not koyacagım MERHABA BABACIĞIM arkasından baska br not daha ŞU TARIHTE SU SATTTE RANDEVUMUZ VAR SAKIN GECIKME BABACIIM SENI COK SEVIYORUM diye bır not daha bunları okurkenkı yüzünün ifadesini çok merak ediyorum :D

Canım benım eşim ders vermek bir daha aynı hatay yapmam için öyle davrandıgını yoksa onunda üzüldüğünü böyle olmak istemediğini söylüyor senın esınde öyledır hatandan ders cıkarmanı ıstıyordur ve kendısındenen özür dilemeni bekliyordur

özür diledim ama stresini her saniyesine kaar atacak sonra normale dönecek biliyorum ayrıca ders vermek düzgün konuşmayla olur böyle insanı kıran üzen cezalarla olmaz ki di mi ama iki yetişkin gibi konuşabilmeliyiz :(

Kesinlikle tatlım kan testi yaptırmadan ben de açıklamam. İnşallah hayallerimiz gerçek olur.. Hatta bebeğimin doğum kurabiyesine de Hayaldin gerçek oldun hoşgeldin bebeğim yazdırırım bu gidişle:)
Ayyyy çok komık canım:)inşallah hepsini yapacağız canım

özür diledim ama stresini her saniyesine kaar atacak sonra normale dönecek biliyorum ayrıca ders vermek düzgün konuşmayla olur böyle insanı kıran üzen cezalarla olmaz ki di mi ama iki yetişkin gibi konuşabilmeliyiz :(
evet canım ama öyle yapmıyorlar işte sen üzme kendını düzelir

vallahi erkekler konusunda size söyleyeceklerim yaptıklarını veya yapmadıklarını fazla kafanıza takmayın
ben eşimin bana küsmesine üzülür ağlardım onunla küs olunca dünya bana dar gelirdi şimdilerde aman nasıl olsa düzeleceğiz zamanla deyip o eski hallerim kalmadı eşimde bu değişimin farkında diyor bana eskiden benle küssen barışana kadar uyumazdın diyorum bende ne aptalmışım :))

ben ilk defa rahatça uyuyorum yiyorum içiyorum makyajımı yapıyorum normalde küs olunca farklı olurdum akşam tv izledim kendi meyvemi yedim kahve yaptım içtim öyle rahat takıldım ki bunun nedeni hayata karşı olan yorgunluğum eşimle kavga edecek tartışacak halim yok şu an öyle bir prikolojideyim ama bu arada normaldede böyle olmam gerektiğini öğrendim :))) depresyonun katkısı oldu

Allah razibolsun canim bizimle paylastigin icin insallah bende musait oldugumda yapmak istiyorum dualarin hepsini su an yaptigim her gun 700 estagfirullaah el azim 707 defada ya varis keske hep dua edebilsek bbugun babam ameliyat oluyor simdi hastanede bekliyoruz calisma iki gundur yapamiyoruz ama zikirmatikle dualari okurum vakit buldukca
geçmiş olsun babana inşallah hayırlısıyla atlatır iyi geçer operasyonu :(

18inde test yapacaklar
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Damak
Paytipo
Larsson
Hanfendi
9661

bende binaya adam geldi kapıya tebligat bırakmış deyip vericem kan testi sonucunu :) ama eylülde mi ekimde mi bilmiyorum düşüncem buydu :)

Back
X