3 gün yada 7gün akşam namazını kıldıktan sonra 41 defa Fatiha+Allahümme bi cahi sahibil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhissalatü vesselamü ve ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekremel ekramin” duasını okudum. dua bıttıkten sonra 37 defa Ya Evvel zikri ve 55 defa Ya Mucib zikri çektim.
..........
Bir diğeri ise gece ortasında yanı saat 2 gıbı sağ ele EL-MÜCİB, sol ele EL-SEMİÜ yazılır ve acık bıyere cıkılarak eller acılarak dua edılır.sonra eller yıkanır. ele yazarken goz kalemı ıle yazılırsa cıkması daha ıyı oluyor. tukenmez kalem alkol ıcerıyo zaten. zaten anlamları duaları ısıten ve duaları kabul eden demek. ( bunu da ben abdest aldım 2 rekat namaz kıldım ve elıme yazıp balkonda dua ettım

3 gün yaptım)
.....
Ben bu ay farklı olarak bunları yaptım ve aklıma her geldıgınde dua ederken bu ısımlerı zıkrederek dua ettım. Normaldede zaten Araf Suresi Zekeriyya Suresini Furkan Suresini Meryem suresinide fırsat buldukça okudum.ayetlerının fotosunu koyabılırsem gostereyım. Fırsat buldukca YA EVVEL YA VARİS tesbih çektim.Aslında fırsat buldukca demek sacma

bı tesbıhı dolanacak kadar vaktımız yok sankı dusununce komık oluyo burda yada baska bıseye saatlerımı harcıyoruz

Hıc yoktan her namazdan sonra eklıcegım fotodakı duaları bırer kez okuyup Rabbıme dua ettım.
...................................................
Uzun yazdım k.bakma da ınsallah Rabbım dualarımızı kabul eder hepımızınnn.
........................................................