- 18 Haziran 2014
- 1.086
- 970
- 168
hoşgeldin arkadasım fazlasıyla yer var hem burda hemde gönlümüzdeSlm kizlar bnde ikinciyi istiptum ayin onbiri yumurtlama gunumdu ogun basladik calismalara adetim duzenlidir bende katildim araniza alirmisinix

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin arkadasım fazlasıyla yer var hem burda hemde gönlümüzdeSlm kizlar bnde ikinciyi istiptum ayin onbiri yumurtlama gunumdu ogun basladik calismalara adetim duzenlidir bende katildim araniza alirmisinix
Daha ilk tatlim oglum iki bucuk yasinda kardes olsun istioryz biraz buyusun istiodum esimde isteyince ayin onbirinde basladikkkDaha varmıs hıc kafana takma beklecanım kacıncı denemen
Daha ilk tatlim oglum iki bucuk yasinda kardes olsun istioryz biraz buyusun istiodum esimde isteyince ayin onbirinde basladikkk![]()
Cok tskler tatlm dualarim sizinle allah olmayan herkese nasip etsin tatlmhoşgeldin arkadasım fazlasıyla yer var hem burda hemde gönlümüzde![]()
tatlim spermler 72 saat yani 3 gun yasiyor ya takma kafanaKuzum peki pazardan beri hergün ilişki oluyor koyu olduğu iki akşamdada oldu yani şuan tüplerimde sperm bulunması lazım onlar dölleyemez mi yumurtayı?
amin cnm allah sizede nasip etsin allah o duyguu yasatmayi nasip etsinHım ikinci bebek Allah bagıslasın canım ınsallah kardes gelır![]()
Bencede canım benim umudumda spermin ömrünün uzun olmasında batı beklemekten başka çaremiz yok canım inş bu ay bebişlerimiz gelmiştirAy kuzum sizinde bizimkine benzer olmuş. Benim 14. gün kopkoyuydu ekledim hatta fotoyu. Ertesi gün eşit koyuluktaydılar dünde t c'den daha silikti ateşimide ölçtüm düşüktü yani dün çatladı muhtemelen eşim bugünde çalışma olsun daha 24 saat geçmez diyor yumoş için ama bence gitti artık yumoşu kaçırdım. Arkadaşımda zaten önceki günler oldu lovely onlar döllenecekse döllemiştir zaten yumurtayı merak etme diyor.
Amin canım sen tecrubelısın bu konuda daha bıılınclı ılerlersınamin cnm allah sizede nasip etsin allah o duyguu yasatmayi nasip etsin
Bebişin sesleniyo sana Anneeee ben burdayım!diye inş:)Kızlar belım agrıyor oturamıyorum bile![]()
tatlim spermler 72 saat yani 3 gun yasiyor ya takma kafanaKuzum peki pazardan beri hergün ilişki oluyor koyu olduğu iki akşamdada oldu yani şuan tüplerimde sperm bulunması lazım onlar dölleyemez mi yumurtayı?
İnşallah canım dediğin gibidir canım ama benım hıc umudum yok belkı ruh halım ıyı degıl ondan umudum yokBebişin sesleniyo sana Anneeee ben burdayım!diye inş![]()
canımya bende hep öyle kötü hisler vardı ve çıktıda benim biliyorsun ikiz eşi moldu ikizi gayet sağlıklıydı midem çok bulanırdı hep rüyamda erkek bebek görürdüm ama hiç mutlu değildim doktor bana karar senin ölüm riskine rağmen doğurmak istersen biz karışamayız dedi ben çok dua ettim rabbim bana bi işaret ölüm riskim çok yüksek öbür tarafta sağlıklı ve yavaş yavaş hareketlerini bile hissetiğim bebeğim var bana yardım et ve o gece rüyamda kefene sarılmış erkek bebek verdiler kucağıma emdir dediler ve sanki gerçekti aldım kucağıma sıkıca sardım ve emdirdim öyle güzel bi duyguyduki sonra bi baktım gülüyo ben bana kızgınmısın seni bırakacağım için bebek konuştu güldü hayır dediyaptı da yapamadı gibi bir şey canım ya...çünkü normalda canım herşeyi çeken biriyim...ama hamişken daha bi buçuk aylıktım zaman ne çekebilirki sadece rüyamda biberiye turşusu ve salatalık turşusu görmüştüm...bi onu yiyebildim ama boşunaymış....ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kötü rüyalar görürdüm...ve hepside çıktı...birgün bebeğime yılan sokuyordu ve zehrini emiyordum...ama hiç bi zaman yüzünü görmedim hep beyaz kefen gibi kundakta sarılıydı...birinde de yatağmda bebeğim ağlıyor büyük bir korkuyla yanına koştum göğsümden süt vermeye çalıştım ama çook zorlandım sanki kolumu biri tutuyordu emziremedim...mol gebelik olmadan önceki gördüğüm de babamı görmüştüm etrafımdaki herkes üzgün başı eğik...ve bana hiçbir zaman bebeğimin olmayacağını tedaviyle bebeğin olacak ve bebeğini alacaklar dedi...doktora gittim o gün işte ve kürtaj olacaksın dediler....ayyyyyyy yine sinirlerim bozuldu nerden çıktı bu ağlamak şimdi yaahakkımızda hayırlısı canım işallah umudun boşa çıkmaz...
canım 4 günde belli olmaz ki keçiboynuzu falankızlar eşimin sonuçları açıklandı internettn baktım şimdi cmts 2 milyndu hemen k.boynuzuna basladık bgn 4gün oldu kullanalı 2.5milyn olmus düşük ama sonuç itibariyle faydası olmus gibi
Saol cnm ins ins bu forumda bu konuda ki uyelere evlat nasip etsin yuzleri gulsun insalllah su gelmis gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizin tum ermislerimizin yuzu suyu hurmetine olmayan herkesr nasip etsinAmin canım sen tecrubelısın bu konuda daha bıılınclı ılerlersın
Bata 1 hafta kala bende umutsuzlaşıyorum nedense.. Yine sende belirti var ben de o da yokİnşallah canım dediğin gibidir canım ama benım hıc umudum yok belkı ruh halım ıyı degıl ondan umudum yok
Bata 1 hafta kala bende umutsuzlaşıyorum nedense.. Yine sende belirti var ben de o da yokNeyseki az kaldı pazartesiye olmazsada üzülmek yok eylülde çalışmalara devam
Ayy tüylerim ürperdi nolur üzülme nolur ağlama bizi de burda ağlatma ben inanıyorum rabbim sana sağlıklı hayırlı bebekler verecek rabbim ol diyecek nolur üzülme daha yukarıda evlilik bnm duygusallığımı aldı dedim şimdi sulugöz oldum üzme kendini arkadaşım yavruların seni cennette karşılayacaklar inşcanımya bende hep öyle kötü hisler vardı ve çıktıda benim biliyorsun ikiz eşi moldu ikizi gayet sağlıklıydı midem çok bulanırdı hep rüyamda erkek bebek görürdüm ama hiç mutlu değildim doktor bana karar senin ölüm riskine rağmen doğurmak istersen biz karışamayız dedi ben çok dua ettim rabbim bana bi işaret ölüm riskim çok yüksek öbür tarafta sağlıklı ve yavaş yavaş hareketlerini bile hissetiğim bebeğim var bana yardım et ve o gece rüyamda kefene sarılmış erkek bebek verdiler kucağıma emdir dediler ve sanki gerçekti aldım kucağıma sıkıca sardım ve emdirdim öyle güzel bi duyguyduki sonra bi baktım gülüyo ben bana kızgınmısın seni bırakacağım için bebek konuştu güldü hayır dedive kürtaja gireceğim gün doktorum acımadan bebeğin erkek dedi ve o an daha bi yıkıldım rabbim kimseye yaşatmasın bebeğimin önü açılsın düşük başlasın diye ilaç verdiler sana yemin ederim bebeğim kuş gibi hareket etmeye başladı karnımın yukarısına doğru çıkıyordu doktorlar hemşireler bile ağladı ayy sahi nerden çıktı bu başladım ağlamaya artık susmam bir iki saat
![]()