• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bir arkadasımız hıc akıntısı olmadan gebe kaldı.akıntı fark etmemıs hıc.belkı senın korunmadan sonrakı ılk ayın oldugu ıcın rahım degısımı hıssedıyorda olabılır.ben evlendıgımden berı hiç yumurta akıntısına denk gelmedım ama bu ay mantar enfeksiyonu yasadım tam yumurta zamanında oyuzden cııdı bır kuruluk durumum vardı..5 gun sonra benım bat.reglım gelınce hastaneden sıra alıcam rahım fılmı ıcın..
Him gecms s olsun cnm ins gecer

ahhh kızlar ahhh şükredin halinize ben kaynanamla yaşıyorum aynı evde iki senedir neler yaşadık şimdi şimdi biraz toparlandı eskisi gibi beni sıkmıyor zor anam zor
zor canım ya beş parmağın beşi bir değil tabiki hiç bilmiyorum nasıl birşey ama memlekete gittiğimde iyiki de ayrıyız diyorum:)çok iyi kadın ama işte tek huyu çok çok çok alıngan hemen ağlar ama hiçbişey olmamış gibi devam eder kayınvalidem...hak vermiyor değilim kadıncağıza aklını karıştıryolar çok saf ve çok baskı var üzerinde halen şu yaşta heralde benim kaynanam kayınbabam olurdu:KK53: o da çok saf iyi her ikisinide seviyorum ama fikirler yaşantılar tamamen farklı çok eski kafa ama işte huylu huyundan vazgeçmez...zaten bir evlilikte şuna kesin kanaatim var aynı evde yaşanlar tamamen fikir ve yaşantı uyuşmazlığı yüzünden anlaşamıyor...

hım allah yardımcınız olsun canım ya...öncelik dktor gözetimi tabi...peki dktorun biliyor mu bunu yaptığını...birde fazla mı enerjik oluyor kocalar nee benimkinin enerjisi tavan ölü gibi gelyodu işten şimdi cin gibi:KK48: birde başka bir kür var ondan yapcam son bir aya yakın artık düşünemiyorummm :rolleyes:
cnm öncekini esim dr a gitmeden yaptıydk bunu da daha grsmedi dr ile bazı drlar böyle seylere ters tepki veriyo ya söylemeyz ewt daha enerjik oluyo:)

kızlar benim yarın adet olmam lazım yumurtlamadan beri akıntım az az devam etmişti bugün çok çok arttı tekrar yumurtlamışım gibi sizce nedeni nedir.

kızlar buarada tatilde k.boynuzu suyu içiremicm acaba 1litre kaynatsam da taze olmaz ama yine 4 günd içirirrm nsl olur

Hım neymıs sendekı belırtıler bakım :-) ama canım bence bekle pazartesı daha saglıklı sonuc alırsın yınede sen bılırsın :KK66:
ay nasıl anlatsam :D
öncelikle vucut ısım hıc yukselmedı hatta dahada düşüyor :KK53:son 1 haftadır hep 36.5 olan ısım bu sabah 36.3 düştü.pencereyı actım dıbinde yattım resmen üstü acık acaba ondanmı bılmıyorum.:KK51:
sonra hiçbir ağrım yok,sadece geceleri kollarım bacaklarım sızlıyor oda nemden agrıyor galiba.;)
iştah desen,,o hep var son zamanlar ciddi olarak pisboğaz oldum,profesyonel yiyiciyim yani :KK72::KK30:
psikolojik olarak değişik bir ruh halim yok şuan her zamanki gibiyim :KK53:
18inde yapılacak test sonucu hamile olmadıgımı kanıtlamıs olucam :KK24:
çok istikrarlı gidiyor benim bu ay hamile olmadığıma dair bütün belirtilerim var :KK31:

öncelikle vucut ısım hıc yukselmedı hatta dahada düşüyor :KK53:son 1 haftadır hep 36.5 olan ısım bu sabah 36.3 düştü.pencereyı actım dıbinde yattım resmen üstü acık acaba ondanmı bılmıyorum.:KK51:
sonra hiçbir ağrım yok,sadece geceleri kollarım bacaklarım sızlıyor oda nemden agrıyor galiba.;)
iştah desen,,o hep var son zamanlar ciddi olarak pisboğaz oldum,profesyonel yiyiciyim yani :KK72::KK30:
çok istikrarlı gidiyor benim bu ay hamile olmadığıma dair bütün belirtilerim var :KK31:

Hım anladım canım ne güzel anlatmıssın bakalım hayırlısı o zaman belkı tam tersı cıkar bellı olmaz :-)

Benımde ağrılarım çok ıstıkrarlı her gun yenı bır yerım agrıyor yaslanıyorum sanırım artık :-) :-) kendımı yaslı hıssetırmeye basladı bu agrılar yakında elıme baston alıp gezecegım :-) :-)halsızlık desen hat safhada akşama yapmam gereken ıslerım var sımdıden dert ettım nasıl yapacagım dıye bır tembellık bır usengeclık sorma gıtsın sekerım yaslılık zor canım zor :-):-)

Ayy tüylerim ürperdi nolur üzülme nolur ağlama bizi de burda ağlatma ben inanıyorum rabbim sana sağlıklı hayırlı bebekler verecek rabbim ol diyecek nolur üzülme daha yukarıda evlilik bnm duygusallığımı aldı dedim şimdi sulugöz oldum üzme kendini arkadaşım yavruların seni cennette karşılayacaklar inş
sizide üzmek istemezdim boş bulundum doluydum yazdım uzun uzun

Benımde ağrılarım çok ıstıkrarlı her gun yenı bır yerım agrıyor yaslanıyorum sanırım artık :-) :-) kendımı yaslı hıssetırmeye basladı bu agrılar yakında elıme baston alıp gezecegım :-) :-)halsızlık desen hat safhada akşama yapmam gereken ıslerım var sımdıden dert ettım nasıl yapacagım dıye bır tembellık bır usengeclık sorma gıtsın sekerım yaslılık zor canım zor :-):-)
havalardan cnm sıcak ve nem bizi böyle tembel yaptı.iş bulup calısayım dıyordum ama bu sıcakta da hiç işime gelmiyor :KK75: evde yatmak bile bunaltıyorken.ben en iyisi 1-2 ay sonra bakayım iş güç işlerine.hem bu arada doktorluk işlerimide hallederım.

havalardan cnm sıcak ve nem bizi böyle tembel yaptı.iş bulup calısayım dıyordum ama bu sıcakta da hiç işime gelmiyor :KK75: evde yatmak bile bunaltıyorken.ben en iyisi 1-2 ay sonra bakayım iş güç işlerine.hem bu arada doktorluk işlerimide hallederım.

Evet canım çalısırken ızın alması sıkıntı oluyor

bnm yumlar iyice büyüyo sanırım 2-3 saattir sol tarafımda yumurtalar ağrı yapıyo çatlıcak mı ki diye test yaptım silik çıktı demek büyüyolar:)

valla ben hasta olcam ya onun duygusallığı var üstümde de:KK61:ama seninki daha zormuş canım ya...birde ikiz.. şimdi anlıyorum değerinin çok çok yüksek olduğunu çünkü bayağı gelişmiş bebeğin. haliyle mol değerlerde tavan yapmış sende...tek bir hastaneye mi bağlı kaldın keşke başka hastanelere de gitseydin emin olmak için kiminin umrunda değil çünkü hemen alcaz diyorlar...hani sağlıklıymış ya o yüzden...çünkü benim doktorum benim durumuma parsiyel mol oolduğu için plesanta aşırı çoğalır dedi. bu çoğalmayla bebeğin olsa bile gelişimini aksatır elbet ölür dedi zaten kalp atışı alınamamıştı bende...bu 69 xxy 100 200 lere kadar atlar dedi....benim hiç bulantım yoktu...çünkü ölüydü...senin bulantılarının olması bebişin varmış sağlıklıymışş...burda bir arkadaş vardı o mol gebelik ile doğum yapmış ve doktorlar imkansız demiş..şu anda da sağlıklı diyor... oda ona verilen bir mucize işte...birde dikkatimi çeken mol geçirenlerin çoğu ikiz gebelik hep canım ya bikaç kişiye daha böyle rastladım bende kendimden şüpheliydim o konuda ama doktorum bişe demedi patoloji sonucuna göre yazıları araştırdım pekte iç açıcı değildi ondanda bişe anlayamadım salak gibi sormadım o anlık doktoruma bu patoloji sonucumdaki tıbben kelimeler ne anlama geliyor diye...iş işten geçiyor ya...ama hayırlısı buymuşşş adımıza üzülme canım...:KK15:
canımsenin ikiz olsaydı mutlaka anlarlardı rahat ol ben bi hastane bağlı kalmadı özel hastane araştırmaya gönderdi şişli etfale geldim o bişin yok diyip eve göndermek istedi ben bağırdım ağladım baş hekimliğe çıktım bu kanamanın sebebini bulun dedim sonra yatırıp detaylı araştırma yaptılar ve ikiz eşi mol bu çocuğu doğuramazsın ölüm riskin yüksek dediler bekle bir kaç gün kürtaja alacaz bekledim 1 hafta geçti tık yok sordum neden beni bekletiynz kürtajın çok riskl rahmini kaybedersin burda kürtaj olamazsın dediler Zeynep kamile gönderdiler orda da biz hiç yapamayız rahminide alırız dediler özeller yüzüme bile bakmadı riskli hastasın araştırmaya git süründüm baya 2 hafta felan en son evine git bu kürtajı yapabilecek bi doktor bulup seni arcaz dediler ertesi gün aradılar kss ea hastanesinde doktor alev aydın ve volkan ülker beni korkutmadan risk var ama başarıcaz diyip kürtaja aldılar allah onlardan razı olsun rahmimede zarar vermeden başarılı bi kürtaj yaptılar

Back
X