• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım okurke n tuylerım dıken dıken oldu Allah sabrını kolaylıgını versın bu acını uzerıne Allah sana saglıklı dunyalar tatlısı bır bebıs nasıp eder cok degıl yakındır canım belkıde gelmıstır dualarımız sızlerle allah herkese hayırlı saglıklı bebısler ve saglıklı hamılelıkler nasıp etsn
sağol canım benim inşallah

Canım ben bunların hıcbırını belırtı olarak görmuyorum ben bunların hepsını adee yoruyorum ve pazartesı adet olmayı beklıyoum pazar gecesı olmazsam sabah test yapacagım yınede takı pazara kadar yerlesme kanaması olursa o zaman umudum olur evet canım az kaldı bekleyelım bakalım hakkmızda hayırlısı olsun ve dıyorumkı ben bu kadar umutsuzum dıyorum ve egrcekten bebegım varsa bu duyguya uzulurmu dıyorum ıstenmeyen bebek gıbı umutsuzca yaklasıyorum :KK22:

elisa
cnm yerlesme kanamasi her zmn herkeste olmuyormus ama kanaman olmasa bile hamile olabilirsin yani

eğer tam tersi olursa kesin benim kimyam bozuktur canım :)

BENDE AYNI SENİN GİBİYİM KANITLARLA YOKUM DİYOR YOK :) AMA TEK SORUN AKŞAMLARI AYAKLARIMIN ALTLARIHER YANIMI ATEŞ BASIYO YANİ VÜCUT ISIM NORMAL HİSSEDİLEN YÜKSEK ODA YORGUNLUKTAN DİYE DÜŞÜNÜYORUM

canımsenin ikiz olsaydı mutlaka anlarlardı rahat ol ben bi hastane bağlı kalmadı özel hastane araştırmaya gönderdi şişli etfale geldim o bişin yok diyip eve göndermek istedi ben bağırdım ağladım baş hekimliğe çıktım bu kanamanın sebebini bulun dedim sonra yatırıp detaylı araştırma yaptılar ve ikiz eşi mol bu çocuğu doğuramazsın ölüm riskin yüksek dediler bekle bir kaç gün kürtaja alacaz bekledim 1 hafta geçti tık yok sordum neden beni bekletiynz kürtajın çok riskl rahmini kaybedersin burda kürtaj olamazsın dediler Zeynep kamile gönderdiler orda da biz hiç yapamayız rahminide alırız dediler özeller yüzüme bile bakmadı riskli hastasın araştırmaya git süründüm baya 2 hafta felan en son evine git bu kürtajı yapabilecek bi doktor bulup seni arcaz dediler ertesi gün aradılar kss ea hastanesinde doktor alev aydın ve volkan ülker beni korkutmadan risk var ama başarıcaz diyip kürtaja aldılar allah onlardan razı olsun rahmimede zarar vermeden başarılı bi kürtaj yaptılar
sanslıymıssın canım allah korumus senı iyi doktorlara denk gelmıssın.beterın beterı var dedıklerı bu olsa gerek.daha kotusu olup rahmını alabılırlerdıde.allaha sukret ve yenı bebısler ıcın dua et

elisa
cnm yerlesme kanamasi her zmn herkeste olmuyormus ama kanaman olmasa bile hamile olabilirsin yani

Bakalım canım kısmet her gun bır agrı cekıyorum neredeyse bır haftadır bu 1 hafta 10 gun onceden belırtı olurmu bılmıyorum kısmet hakkımızda hayırlısı olsun ama eger bebısm varsa ben onu cok ıstıyor vesevıyorum uzulmesın bebegıım benım sadece umudum yok cok duygusalım aglayasım var bebgım varsa eger benım umutsuz olup onu ıstemedıgımı dusunup gozlerım dolacak kadar duygusalım

BENDE AYNI SENİN GİBİYİM KANITLARLA YOKUM DİYOR YOK :KK66: AMA TEK SORUN AKŞAMLARI AYAKLARIMIN ALTLARIHER YANIMI ATEŞ BASIYO YANİ VÜCUT ISIM NORMAL HİSSEDİLEN YÜKSEK ODA YORGUNLUKTAN DİYE DÜŞÜNÜYORUM
benım ayaklarım avuc ıclerım bırkac aydır hep yanıyor canım :( bırturlu gecmedı.gecelrı zor uyuyorum bazen hıc uyuyamadan sabah edıyor.sankı atesın ustunde yuruyorum cok fena.buz torbalarıyla yatıyorum gecelerı valla..

Kızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm! :KK46::KK46:Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
ayyy canım valla cok sevindim allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah kendine cok dikkat et bundan sonra:KK15:

zor canım ya beş parmağın beşi bir değil tabiki hiç bilmiyorum nasıl birşey ama memlekete gittiğimde iyiki de ayrıyız diyorum:KK66:çok iyi kadın ama işte tek huyu çok çok çok alıngan hemen ağlar ama hiçbişey olmamış gibi devam eder kayınvalidem...hak vermiyor değilim kadıncağıza aklını karıştıryolar çok saf ve çok baskı var üzerinde halen şu yaşta heralde benim kaynanam kayınbabam olurdu:KK53: o da çok saf iyi her ikisinide seviyorum ama fikirler yaşantılar tamamen farklı çok eski kafa ama işte huylu huyundan vazgeçmez...zaten bir evlilikte şuna kesin kanaatim var aynı evde yaşanlar tamamen fikir ve yaşantı uyuşmazlığı yüzünden anlaşamıyor...

atnen öyle canm benim yaşam tarzım onlarınkinden çok farklı bu yüzden sorunlar yaşadık geçmişte

oy tatl
afrodit bende seni özledim :(
ım ben de seni özledim bu aralar sık giremiyorum ama yazdıklarınızın hepsiini okuyorum biraz kendimi toparladıktan sonra dönücem aranıza aktif olarak ilk adetimi olayım tekrar baslıcam testlere çalışmalara kocişim de beni özlemiş:oops:

sanslıymıssın canım allah korumus senı iyi doktorlara denk gelmıssın.beterın beterı var dedıklerı bu olsa gerek.daha kotusu olup rahmını alabılırlerdıde.allaha sukret ve yenı bebısler ıcın dua et
tabiki ben rahmimi kurtaracaklarını beklemiyordumki çoook şükür rabbime

zor canım ya beş parmağın beşi bir değil tabiki hiç bilmiyorum nasıl birşey ama memlekete gittiğimde iyiki de ayrıyız diyorum:KK66:çok iyi kadın ama işte tek huyu çok çok çok alıngan hemen ağlar ama hiçbişey olmamış gibi devam eder kayınvalidem...hak vermiyor değilim kadıncağıza aklını karıştıryolar çok saf ve çok baskı var üzerinde halen şu yaşta heralde benim kaynanam kayınbabam olurdu:KK53: o da çok saf iyi her ikisinide seviyorum ama fikirler yaşantılar tamamen farklı çok eski kafa ama işte huylu huyundan vazgeçmez...zaten bir evlilikte şuna kesin kanaatim var aynı evde yaşanlar tamamen fikir ve yaşantı uyuşmazlığı yüzünden anlaşamıyor...

kız sera bu yakışıklı tatlı bebeklerde kim yerim ben onları yârim ayyyymaşallah allah nazarlardan korusun

Back
X