• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Anladııımmm, çok teşekkür ederim, bana bi oyuncak daha çıktı o zaman desene :)
ama bunu her sabah aynı saatte yataktan hıc kalkmadan yapacaksın..:) ben 7 bucukta yaparım her sabah.ssaat bıle kurarım uyuyakalmıyım dıye.sonrada hergunku sonucu not alırım unutmayayaım dıye..hadı sana iyi oyunlar canım :)

Vallahi niye böyle oldu anlamadim... :) vücut kendi kendine biseyler yapıyor... Sonra suç bizim oluyor :):)
:-):-) Çok dogru söyluyorsun canım ben gecen 2 3 gun once canım bır usudum bır usudum anlatamma tıtreyecegım nerdeyse gece kalktım uzerıme polar battanıye aldım klıma falada yok sadece pencere acıktı

Yumurtlama olacagını sanmıyorum canım bılmıyorumkı canım neyden ama bu ay bu ıkı oldu gecen haftada olmustu bakalım artık hayırlısı benım belımın tam ortası agrıyor cnım hakkımızda hayırlısı ınsallah bebıslerımız agrıtıyordur
Ağrıyan yerlerimiz farklı olsa da sonuçta bel ağrısı insaAllah kuzum insaAllah...sizin çok az kaldı öğrenmenize... Adet öncesi var miydi belirtilerin, yasiyor musun hiç onlardan ?

:-):-) Çok dogru söyluyorsun canım ben gecen 2 3 gun once canım bır usudum bır usudum anlatamma tıtreyecegım nerdeyse gece kalktım uzerıme polar battanıye aldım klıma falada yok sadece pencere acıktı
Allah Allah ... Vücutcum oyun oynama bizimle kandirma bizi bakkk:):)

Ağrıyan yerlerimiz farklı olsa da sonuçta bel ağrısı insaAllah kuzum insaAllah...sizin çok az kaldı öğrenmenize... Adet öncesi var miydi belirtilerin, yasiyor musun hiç onlardan ?

Evet canım agrılar ortak önemlı olan o :-) Canım ben normalde adet oldugumu bıle bılmezdım sadece 1 hafta once ıstahım acılır cok yemek yemeye baslardım ama bu ay ıstahsızım sadece adet oldugum gun bır bakardım aaa olmus ve usuttuysem sancım olurdu usutmedıgım surece onceden bılmezdım bırde streslı olurdum agrım olmazdı

cnm umutlu olsak ıstesek bu kezde kafaya cok takıyor oluyoruz bunun bır ortası yokmu kı? :mad:
Ah canim ya... İstemek ve umutlu olmak farklı... Kafana takma hiç ilişki esnasında zevk almaya bak olaydan :):)
Gün içerisinde aklına geldiğinde de benim de.'olacak bebisim tarzı dusun hep... :)

kızlar bende bırkac belırtı var ama sızınle paylasmak ıstemedım bana umut verırsınız dıye :(

Vallahi... Daha adetime geçen ay gibi gelecekse10 gun var... Göğüslerim koltuk altlarima doğru ağrıyor... Ve sızlıyor içten... Belimin de sol tarafi çok ağrıyor batma seklinde... Belirti aramıyordum... Bat a kadar rahat rahat beklemek niyetim niye böyle oldu bilemedim :/
cnım korunmayı ne zaman bıraktın ve bat na zaman

Evet canım agrılar ortak önemlı olan o :-) Canım ben normalde adet oldugumu bıle bılmezdım sadece 1 hafta once ıstahım acılır cok yemek yemeye baslardım ama bu ay ıstahsızım sadece adet oldugum gun bır bakardım aaa olmus ve usuttuysem sancım olurdu usutmedıgım surece onceden bılmezdım bırde streslı olurdum agrım olmazdı
Hmm o zaman agrin olunca tuhaf tuhaf şüphe etmen normal...
Benim göğüslerin 4 gün varken siser, kasık agrim olur... Ama çok şiddetli... Bunlardan anlarım... Hamilelikle de çok benziyor benimkiler... Ama bu kadar gün varken gogusum böyle aciyip sizlamazdi...hayirlisi ya :)

cnım korunmayı ne zaman bıraktın ve bat na zaman
Normalde bu ay bıraktık ve düzenli girdik... Ama geçen ay 3 kere kaçırdık... Bunun sonucunda adetim 5 gün önce geldi... 31 gündebir olurum adet... 30u 1 i gibi olmam gerekirken gittim 26sinda oldum ışte... Sonra bu ay niyetlendik artık çalıştık bakalim... Bat geçen ay gibiyse 26si gibi filan... :)

Hmm o zaman agrin olunca tuhaf tuhaf şüphe etmen normal...
Benim göğüslerin 4 gün varken siser, kasık agrim olur... Ama çok şiddetli... Bunlardan anlarım... Hamilelikle de çok benziyor benimkiler... Ama bu kadar gün varken gogusum böyle aciyip sizlamazdi...hayirlisi ya :)

Evet canım vucduma o yuzden sasırıyorum normalde agrım olmaz cunku bakalım artık hayırlısı benım goguslerım falan sısmezdı ama korunmayı bıraktıktan sonra gogusleım sıstı nasıl sertlestı gerıldı gunumde gectı hamılelıkten suphelendık ama olmadı bu ayda yıne goguslerım sıstı ve gergınlesmeye basladı sanırım benım kırmızılar yıne mısafırlıge gelıyor o kadarda ıyı agırlamıyorum kendılerını ama :-) :-)

Evet canım vucduma o yuzden sasırıyorum normalde agrım olmaz cunku bakalım artık hayırlısı benım goguslerım falan sısmezdı ama korunmayı bıraktıktan sonra gogusleım sıstı nasıl sertlestı gerıldı gunumde gectı hamılelıkten suphelendık ama olmadı bu ayda yıne goguslerım sıstı ve gergınlesmeye basladı sanırım benım kırmızılar yıne mısafırlıge gelıyor o kadarda ıyı agırlamıyorum kendılerını ama :-) :-)
kiyamam canim yaaa... Deme öyle kirmizilar gelene kadar pozitif ve umutlu olunacak :)
Bakarsın bu sefer hamilelikten olur göğüsler ;)

1.bırkaçgundür yaptıgım muayeneler sonucu rahim girişim yumuşak,genelde adetten bırkac gun once baktıgımda sert olurdu.sertlık reglı olucana yumusaklık ise gebelıge işaret derler..

2.vucut ısım 2 derece arttı bugun.regli oncesı düşüşe geçmesi gerekiyor aslında..bır iki güne daha düşmezse durum ciddileşebilir.

3.vucudumun bazı yerlerınde damarlar belırgın omuz kol kısımlarımda ve vajina iç kısımlarında mavi mavi damarlar belirginleşti.gebelikte vajina girişi mavimsi bir hal alırmiş damarların etkısıyle.

4.dün gece belimden doğru rahmime giren bir ağrı oldu şiddetli degıldı ama hissettim.

5.sol gözümde seyirme hissettim birkaç kez 1 saat kadar sürdü.

6.kasıklarımda hafif ağrılar var.kasıklarımda nabız atışı hissediyorum.gebelikte rahime kan pompalama daha artığı için hissedilebilirmiş.ama sizlerdede varmı bu his normal birşeymi bilmiyorum.

7.memelerde dolgunluk var,kolumu kaldırınca gogsumle bırlesen yerlerı bastırınca acıyor bu belırtımıdır bılmıyorum.

8.iştahım arttı pisboğaz oldum..

9.beyaz süt gibi akıntım başladı bırkaçgündür.

10.yumurta catladıktan sonra butun vucudumda sızılar oluyor.kollarım bacaklarım hep agrıdı sızladı.

reglime 3 gün var,bırkac gun once idrar testı yaptım ucuz olanlarından 1 saatlik idrarımla negatifti.oyuzden umutlanmıyorum acıkcası..bu belırtıler regli belırtısı ayrıca.pazartesi günü regli olmam lazım en gec salı gunu olmalıyım.eğer vucut ısım yuksek devam ederse pazartesı erken gebelık testı yapıcam bakalım..

Normalde bu ay bıraktık ve düzenli girdik... Ama geçen ay 3 kere kaçırdık... Bunun sonucunda adetim 5 gün önce geldi... 31 gündebir olurum adet... 30u 1 i gibi olmam gerekirken gittim 26sinda oldum ışte... Sonra bu ay niyetlendik artık çalıştık bakalim... Bat geçen ay gibiyse 26si gibi filan... :)
o zaman bol bol çalış bu ara tutturursun inşallah canım benim 3 ayım bakalım tutmuşmu pazartesi test yapacak listesindeyim içimdem bi ses var diyo bi ses yok diyo bilmiyorum ki inşallah vardır

Back
X