- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Gerçekten baya belirti var canim...:)1.bırkaçgundür yaptıgım muayeneler sonucu rahim girişim yumuşak,genelde adetten bırkac gun once baktıgımda sert olurdu.sertlık reglı olucana yumusaklık ise gebelıge işaret derler..
2.vucut ısım 2 derece arttı bugun.regli oncesı düşüşe geçmesi gerekiyor aslında..bır iki güne daha düşmezse durum ciddileşebilir.
3.vucudumun bazı yerlerınde damarlar belırgın omuz kol kısımlarımda ve vajina iç kısımlarında mavi mavi damarlar belirginleşti.gebelikte vajina girişi mavimsi bir hal alırmiş damarların etkısıyle.
4.dün gece belimden doğru rahmime giren bir ağrı oldu şiddetli degıldı ama hissettim.
5.sol gözümde seyirme hissettim birkaç kez 1 saat kadar sürdü.
6.kasıklarımda hafif ağrılar var.kasıklarımda nabız atışı hissediyorum.gebelikte rahime kan pompalama daha artığı için hissedilebilirmiş.ama sizlerdede varmı bu his normal birşeymi bilmiyorum.
7.memelerde dolgunluk var,kolumu kaldırınca gogsumle bırlesen yerlerı bastırınca acıyor bu belırtımıdır bılmıyorum.
8.iştahım arttı pisboğaz oldum..
9.beyaz süt gibi akıntım başladı bırkaçgündür.
10.yumurta catladıktan sonra butun vucudumda sızılar oluyor.kollarım bacaklarım hep agrıdı sızladı.
reglime 3 gün var,bırkac gun once idrar testı yaptım ucuz olanlarından 1 saatlik idrarımla negatifti.oyuzden umutlanmıyorum acıkcası..bu belırtıler regli belırtısı ayrıca.pazartesi günü regli olmam lazım en gec salı gunu olmalıyım.eğer vucut ısım yuksek devam ederse pazartesı erken gebelık testı yapıcam bakalım..
Ve reglden farklı olan belirtiler var insaAllah güzel bir sonuç gelir... Biliyorsun erkenden çıkmıyor bazen aldatmasın seni o test canim...