• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım dün çalşma oldu mu olduysa endişe etme akşa er geç bi daha yaparsınız inşallah tutar kasık ağrısı çatlamaktan olabilir hadi bakalım.
Cnm esim prs sperm testi yaptirmişti dr normalde iğne yapickti ondan bizde iğneye kdr sperm biriksin diye calişmadik biliyosn sayı 2,5 milyon cikti ama saat 2 den beri ağrıyor ya catlamaya calişiyo ya catladi

kızlar netten giyim alışverişi yapan varmı? birkaç elbise istiyorum şöyle dizlere kadar spor modern mesela kot elbise??

Cnm esim prs sperm testi yaptirmişti dr normalde iğne yapickti ondan bizde iğneye kdr sperm biriksin diye calişmadik biliyosn sayı 2,5 milyon cikti ama saat 2 den beri ağrıyor ya catlamaya calişiyo ya catladi
inşallah canım o zaman bugunu değerlendir mutlaka..hatta yarını da

birkaç ayda rahım duzene gırer ılk reglını bekle once bı gelsın sonrası kolay zaten sen bu işi bılıyorsun artık nasıl hamıle kalınacagını öğrendin sen bu işi.bizden daha profesyonelsin cnm :)
beceriksiz bi profesyonel.. bi cocuğu bile içinde tutamayan.. kendime cok kızıyorum sevmiyorum bu aralar kendimi..

birkaç ayda rahım duzene gırer ılk reglını bekle once bı gelsın sonrası kolay zaten sen bu işi bılıyorsun artık nasıl hamıle kalınacagını öğrendin sen bu işi.bizden daha profesyonelsin cnm :)
ya doktora soracaktım ama kızar diye korktum larsonum sen olsan ne yapardın ben ilk adetimden sonra korunmasam ve hamile kalsam bu düşüğün o bebeğe de zararı olur mu ki

beceriksiz bi profesyonel.. bi cocuğu bile içinde tutamayan.. kendime cok kızıyorum sevmiyorum bu aralar kendimi..

Kendine hiç yüklenme sen yapılacak herşeyi yapmışsın Rabbinin sevdiği kulusun ileride yaşayacağın olumsuz olaylardan korudu seni bir akrabamısın engelli çocuğu var ne çektiğini bir Allah bilir. Sen sabrını sükunetini koru hep diyoruzya hayırlısıysa böylesi hayırlıymış sakın kalbini karartma zamanı varmış demekki. Allah sağlık versin bundan sonraki tüm aylar bizim elbet yine olacak

farklı belırtıler var ama her ay cok degıskenlıkte gosterebılıyor reglı belırtılerı.test erken yaptım bılıyorum ve sabah ıdrarıda degıldı.öyle idrar tutup falanda yapmadım acıkcası..

inş cnm gelmiştir ama içimde pek umut yok.sanırım kafaya takıyorum kı dün rüyamda test yapmısım pozıtıf cıkmıstı.rüya işte..
az kaldı evetkaldı surda bugunu saymazsak 1 gün :)pazartesı akmı karamı gorucez hepbrlıkte.bende ovu testlerıyle bırlıkte gelen 2 tane erken gebelık testim var onlardan bırıyle yaparım belkı.yada normal bı test yaparım karar vermedım
yinede umutlu ol canm

deme böyle düşünme canım :KK43: sonucta hamıle kalabıldıgını ogrendın buda ıyıdır ben hıc onuda yasamadım.sen neyın nasıl olacagını bılıyorsun artık tuttp tutmaması allaha kalmıs..

ya doktora soracaktım ama kızar diye korktum larsonum sen olsan ne yapardın ben ilk adetimden sonra korunmasam ve hamile kalsam bu düşüğün o bebeğe de zararı olur mu ki
ben olsam herseyı allaha bırakırdım.nasıpte ne varsa o canım.ben korunmazdım acıkcası ama senı yanlıs yonlendırmekte ıstemem..

deme böyle düşünme canım :KK43: sonucta hamıle kalabıldıgını ogrendın buda ıyıdır ben hıc onuda yasamadım.sen neyın nasıl olacagını bılıyorsun artık tuttp tutmaması allaha kalmıs..
ben olsam herseyı allaha bırakırdım.nasıpte ne varsa o canım.ben korunmazdım acıkcası ama senı yanlıs yonlendırmekte ıstemem..
sağol canım aldım ben alacaamı:)

Canim bisey sorucam senin ovu testin tekrardan adete kac gun kala koyu cikmisti bide ates tabloma bakabilirmisin
http://www.fertilityfriend.com/home/51c22f 15.gun catlamis o zaman adete 3 4 gun kala ovu testide koyu cikar herhalde
tatlım ates tablosunu ben pek anlamıyorum yanlış bişey söylemek istemmem ama ovu testinde yumurta çatladıktan sonra 3-4 gün silkti testler daha sonra yavastan çizgi netleşmeye basladı en son da adete 3 4 gün kala bariz koyuydu hatta ben cesaret edemeyip önce ovu test yapmıştım:KK51:

Back
X