- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Yarını bekle bakalm adet olacanmı cnmelisast: 36531114 .!.:evet canım koyu kahve ama camur gıbı sanırım adet olacagım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarını bekle bakalm adet olacanmı cnmelisast: 36531114 .!.:evet canım koyu kahve ama camur gıbı sanırım adet olacagım![]()
Biiyorumki canım hiçbi fikrim yok umut verici adet olmazsın inşallah
Evet ben de ilk ovulasyonlardan öğrenmiş biri olarak görmek isterdim...tatlım bi ataydın resmini testin
Yarını bekle bakalm adet olacanmı cnm
Canim yerlesme kanamasi pembe ya da kahverengi olurmus umarim yerlesmedirKızlar burdamısınız benden leke gelmıs devamı gelırmı bılmıyorum yerlesme kanaması pempe olmak zorundamı![]()
Sanalda bilmem ama gerçekte çok hoş sohbetimdur. Ikizler burcunun bu huyunu çok severim.Çok güzel desene iyi anlaşacaz![]()
Canim yerlesme kanamasi pembe ya da kahverengi olurmus umarim yerlesmedir
Dur kız daha gelmedi kırmızılarSanırım adet olacagım canım sancılanmaya başladım kısmet deglmıs canım gecen ay gcıktı bu ayda one cektı kısmet artık
Canm ya inşallah olmazsın dua etEvet canım gece olursam olurum olmazsam yerlesmedır dıye dusunecegm ama adet olacagım buyuk ıhtımal
Dur kız daha gelmedi kırmızılar
Sanalda bilmem ama gerçekte çok hoş sohbetimdur. Ikizler burcunun bu huyunu çok severim.![]()
tüh ben de yerlesme kanamsı yasamadım yorum yapamıcam. dilerim elisa_ oledır.Benden daha hiç gelmedi ya leke, başına gelen bilen arkadaşlardan birisi yorum yapsın kızlar.
Hakkında hayırlısı olsun adet olmazsan ve yerleşme kanmasysa pazartesi çıkarEvet canım gelmedı ama ne bılım canım ya tedırgın oldum
Hakkında hayırlısı olsun adet olmazsan ve yerleşme kanmasysa pazartesi çıkar![]()
Bi bak CNN devamı gelmişmiEvet canım gelmedı ama ne bılım canım ya tedırgın oldum
Bende nende bi baksana devamı gelmişmi[/QUOTE][QUOTEsa__, post: 36531244, member: 599550"]İnşallah olmam canım heyecanlandım nedense