• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok çalıştın da ondan inşallah umutlar güzel sonuçlar getirecek görüceksin bata 8 gün var senin sanırım bende o zamana adet olup bitersem sen bana hamişim diyeceksin bende ov testlerime başlayacağım tabiiii kısmetse :)) nasılsın iyi misin?

Kuzum bebeğim iyiyim sen nasılsın? Bak bende belirtinin b'si yok ama benim moraller süpppperrr. Moral bozmak yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay canım ben sana ovulasyon testinde yardımcı olucam. Bir kere yap zaten usta oluyorsun allah bir ay denetsin inş. ovulasyonla bir dahaki aya gerek kalmasın. Bizimde bir gün yapmadığımız gün oldu yımırta gelip o günü bulmamıştır inşallah. Hayır hayır bu düşünceyi de siliciiiiimm aklımdan. Arkadaşım ayın 1'inde girmiş 3'ünde doktoru yumurtan çatlamış demiş ve şimdi hamile kendisi 9 haftalık. Yani 2 gün önce girdiği ilişkideki spermler yumurtayı bulmuş. Nasibimizde ne zamansa o zaman olacak kızlar üzülmek yok.

gördüm lovely e yazdığını tatlım , sadece durumlar uyunca sana yazmak istedim :) af edersin heyecan yapınca...
kırmızılar gelene kadar surat asmak yok biliyorsun , hayırlısı Rabbimden..
inan bilmiyorum , batımın gecmesini bekleyebilecek miyim , ama çıkmama durumu da var tabii... cumartesi yolculuğa çıkacağım öncesinde var mı yok mu öğrenmek isterim... ama çıkmayabilir... of böyle işte :)

Canım ben 26'sı bekliyorum adetimi ama cts sabah test yapacağım muhtemelen. İkimizde güzel haberleri alırız inş.

Mogamim hoşgeldin. Ben sana bu ay güzel haberler vericem inş. diğer aya beni yazmak zorunda kalmıcaksın. Bekle beni cts.

Kuzum bebeğim iyiyim sen nasılsın? Bak bende belirtinin b'si yok ama benim moraller süpppperrr. Moral bozmak yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay canım ben sana ovulasyon testinde yardımcı olucam. Bir kere yap zaten usta oluyorsun allah bir ay denetsin inş. ovulasyonla bir dahaki aya gerek kalmasın. Bizimde bir gün yapmadığımız gün oldu yımırta gelip o günü bulmamıştır inşallah. Hayır hayır bu düşünceyi de siliciiiiimm aklımdan. Arkadaşım ayın 1'inde girmiş 3'ünde doktoru yumurtan çatlamış demiş ve şimdi hamile kendisi 9 haftalık. Yani 2 gün önce girdiği ilişkideki spermler yumurtayı bulmuş. Nasibimizde ne zamansa o zaman olacak kızlar üzülmek yok.

Canım ben 26'sı bekliyorum adetimi ama cts sabah test yapacağım muhtemelen. İkimizde güzel haberleri alırız inş.
sende 14.gün mü piki yakaladın canım:KK49:

kız ne güzelde seni hamile görmüştüm belkide bu ay için görmüşümdür Allah'ın izniyle bu ay hamile olacaksın inşaAllah:KK46:
bu ay tüm marifetlerimi sergileyecem kaçarı yok :KK48::KK48: ov testi soğan kürü incir havuç moral motivsyon ve en önemlisi dua bu ay bunları yapacam yinede gelmezse istikemet doktor

gördüm lovely e yazdığını tatlım , sadece durumlar uyunca sana yazmak istedim :) af edersin heyecan yapınca...
kırmızılar gelene kadar surat asmak yok biliyorsun , hayırlısı Rabbimden..
inan bilmiyorum , batımın gecmesini bekleyebilecek miyim , ama çıkmama durumu da var tabii... cumartesi yolculuğa çıkacağım öncesinde var mı yok mu öğrenmek isterim... ama çıkmayabilir... of böyle işte :)

inşallah çıkar inşallah heyecan şimdiden var desene baksana hale ahh ahh inşallah allah umutlarını yeşertsin göstersin :)

Back
X