• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar meraba bugün hayatımda ilk defa adetimde 2 gün gecikme yaşadım (normalde stresli dönemlerimde erken gelir adetim). sonra iş yerinde dayanamayıp test yaptım, ara ara sarı açık kahve ve pembe akıntılar yaşadım. Ve adetlerim çok sancılı geçer benim, ilk defa hiç adet belirtisine dair de birşey yok. Testi yüklüyorum çok silik bir çizgi var gibi, sizce hamilemiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tebrik ederim , inşaAllah hamişsinizdiiir , Sonucu da yazın olur mu ? :)

tatlım ateş ölçme bence daha stres olursun çünkü ovüde belli yani neyin ne olduğu ayrıca bir arkadaş yazmıştı bana sadce ateşle yumu anlamak aylarını alıyormuş bir kaç aylık kıyaslamalar yapmak lazımmış, bence ateş ölçeceksen bile ovüyle birlikte yap SirriEyvan SirriEyvan ve @Mogami de sanırım ikisii birden kullanıyorlar yine onlar tecrübeli yardımcı olurlar sana ama daha da stres yapmasın sana diye söylüyorum

Aynen kuşum , ben ovu ve ateşi beraber yaptım , bakalım tutacak mı birbirini vs diye , vallahi tuttu , vücud düzenimi anlamış oldum böylece ,, @mgul aynısını tavsiye ederim kuşum , yani gerçi aşağı yukarı biliyorsan ne zaman yumurtladığını o zaman ateş yeterli olabilir belki de ...

iyiyim cnm allah sukur bır problemım yok uyku halsızlık ve bulantı dısında buna da şükürler olsun yarın dr kontrolumuz var bakalım ne olcak krıtık bır gun olucak benım için dualrınızı eksık etmeyın benden canlar inş bebşim iyi ve saglıklıdır
maşallah canım, her zaman dualarımdasın çok samimiyim Rabbim tüm hamişleri ve bebeklerini korusun inşallah, iyi sonuçlarla gel doktordan

iyiyim cnm allah sukur bır problemım yok uyku halsızlık ve bulantı dısında buna da şükürler olsun yarın dr kontrolumuz var bakalım ne olcak krıtık bır gun olucak benım için dualrınızı eksık etmeyın benden canlar inş bebşim iyi ve saglıklıdır

Dualardasın tatlim , inşaAllah kontrolün güzel geçer canım beniiim... yarın normal kontrolün mü var , özel bir kontrol mü ?

Amiiin canım benim , amiiin , umarım her daim yükselişte kalır vücud ısım...sende çalıştın , senle aynı zamanlar hamiş haberini veririz inşaAllaah :KK19:
Sanki olmayacak benim bu ayda hiç olacak gibi hisstemiyorum inşaallah sizden gelir güzel haberler, çalıştım çok şükür ama çok sıkı değil bazen gün aşırı bazen 2 gün yapmadık 3. gün yaptık ama bayrama kadar çalışmlara devam edicem yalnız arife günü çalışma konusunda biraz tereddütlüyüm günah olur mu diye eğer haftaya test negatif çıkarsa çalışmaya devam edicm, Allah hepimze hayırlı sağlıklı evlat versin tatlım

hayırlı olan olmaması ise razı olucam ne yapayım yalnız karnım çok ağrıyor ya inan adet olucam sanki birazdan bacaklarım çok fena sol kasığım sürekli batıyor ve sol kasığım sol bacağıma sanki şimşek çakar gibi ağrı yapıyor; yine hamilelik belirtleri kafam kaşınsa bile hamilelikten dicem o denli vahim durumum yane:eek::eek::KK73::KK73:
Benim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlar

Sanki olmayacak benim bu ayda hiç olacak gibi hisstemiyorum inşaallah sizden gelir güzel haberler, çalıştım çok şükür ama çok sıkı değil bazen gün aşırı bazen 2 gün yapmadık 3. gün yaptık ama bayrama kadar çalışmlara devam edicem yalnız arife günü çalışma konusunda biraz tereddütlüyüm günah olur mu diye eğer haftaya test negatif çıkarsa çalışmaya devam edicm, Allah hepimze hayırlı sağlıklı evlat versin tatlım

Olsun kuzum , hayırlı zamanda gelecek bebiş, buna inanıyoruz , inşaAllah beraber veririz güzel haberleriiii... :KK60:
Arife de günah olmaz elbette , eşin sana helaldir , her zaman helaldir , o yüzden için rahat olsun derim... :KK15:

Benim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlar
Dün akşam eşim de aynısını söyledi , hatta damarın belirmiş yine dedi... (kimyasalda ilk belirtim buydu , ama cahildim anlamamıştım , göğüslerim büyümüştü baya , acıyordu vs )
Ben o deyince , ucları çok acıyor , kendileri de dedim , büyümüş büyümüş dedi... sen hamilesin dedi , hadi inşaAllah dedim :KK48:

bizim gızlarrrr nörüyonuz bakem
İyiyiz tatlım , heyecanla bat bekliyorum :KK23:
Gögüs acısı özellikle ucu devam ediyor bakalım.. baya şiddetli... bugün ateşim de fırladı... kasık çekilmem var... bakalım larssoncumm
senin bebişi bekliyoruz hayırlısıyla , doktora git de kalbini duy bakalım hayırlısıylaaa, sabrına da hayran kaldım doğrusuu :KK19:

Dün akşam eşim de aynısını söyledi , hatta damarın belirmiş yine dedi... (kimyasalda ilk belirtim buydu , ama cahildim anlamamıştım , göğüslerim büyümüştü baya , acıyordu vs )
Ben o deyince , ucları çok acıyor , kendileri de dedim , büyümüş büyümüş dedi... sen hamilesin dedi , hadi inşaAllah dedim :KK48:
SirriEyvanım canım çok seviniyorum varya sizin göğüsler şişip acıyıp büyüdükçe, bilgisaya başında şapşal gülümsüyorum :) hadi güzel haberler ver bize sende 2 ekimde,daha öncede yazdım insan kendi vücudunu az çok tanıyor eeee doğal olarak artık eşinizde tanıyor,büyüsün süt dolsun o göğüsler :KK49:

Back
X