• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
kanaman agrı sızın yoksa persembeye kdr daha iyi ortaya cıkar bebişin yok dayanamam dersen p.tesi tekrara gecen gittiğin acile gitsene

bi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
Ama ilk bes dakika onemli degilmi suan baktim t silikten daha silik ben tuttugunu pek sanmiyorum :(

Kuzum senin bat ne zamandı benimde 2-3 dakikada çıktı hemen. Umutlansam mı?
İnşaAllah bitanem... nette çok okudum vallahi gebe çıkmış kadınlar , bende heyecan yaptım , bide değişik kasık ağrılarım var , gögüslerimin uçlarının acıması... vs vs... keşke hamilelik testinde çıksa da yapsak da rahatlasak ama çıkmaz ki daha , bir kaç gün daha sabır, bide ikinci cizgi hemen çıktı benim 10 dakikada böyle oldu...:)

bi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
Ama ilk bes dakika onemli degilmi suan baktim t silikten daha silik ben tu

Kuzum senin bat ne zamandı benimde 2-3 dakikada çıktı hemen. Umutlansam mı?
4 ekim kuzum...
Eğer daha da koyulaşırsa tatlım evet umutlan... zaten bazı insanlarda adet günü veya 1 - 2 gün önce t c den daha koyu çıkıyormuş , o da gebelik demekmiş , ama önceden başlıyormuş ikinci cizgi belirmeye...

Canımm inşaAllah , bende umutluyuum, umarım güzel haberleri veririiizzz, @Mogami demişti beraber vereceğiz sanki hamiş haberini diye , inşaAllah öyle olur...

Kuzum yerleşmedir belki , daha idrara geçmemiş olabilir ,bekle bakalım bir kaç gün...
İnşallah ama kendimi kandırmak istemiyorum ben

yarın için randevu aldım bakalım inşallah iyi çıkar hormonlarım vs. hanfendi25 hanfendi25 canım çok üzüldüm ya gelmeye durmuş kırmızılar sende bana eklen doğru doktora çocuğu gectim bu düzensizliğin umarım kötü nedenleri yoktur
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın sekmem, kötü düşünme iyi gelsin , stres yapma oynamasın hormonlar tatlım :)

Ben yarın bir daha yapıcam 3 kala bakalım ne çıkıcak.
Benim bugün araştırmalarım sonucu , döllenmeden 4-5 gün sonra ikinci cizgi belirmeye başlayabiliyormuş , ama en kesin adette 4 gün varkenden itibaren t c den koyu olursa gebelikmiş, o zamandan itibaren çıkarabiliyormuş ... insanın bünyesiyle alakalı belki de...

İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın sekmem, kötü düşünme iyi gelsin , stres yapma oynamasın hormonlar tatlım :)
inşallah canım sağol....bişi sorim eşim izin alamıycağı için benle gelemiyor doktora cocuk istediğimizi eşimin de test yaptırmasını istediğimi söylesem testi falan yazsada labaratuarlar bayramda acık oluyor ya testi o zaman yaptırsak olurmu acaba bide eşim için testi ne diyerek sorayım

inşallah canım sağol....bişi sorim eşim izin alamıycağı için benle gelemiyor doktora cocuk istediğimizi eşimin de test yaptırmasını istediğimi söylesem testi falan yazsada labaratuarlar bayramda acık oluyor ya testi o zaman yaptırsak olurmu acaba bide eşim için testi ne diyerek sorayım
Vallahi özel hastane değil devletse , spermiyografi için alırsın rahatlıkla günü , yaptırırsın bence ... ama özeldeki uygulanan kaideleri bilmiyorum canım...

Back
X