• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar arkadasim klomen ve catlma ignesi kullandi dun asilama yapildi atesi 38 olmus ve kasiklari cok agriyomus sizce niye oluyodur biliyomusunz

emın olmak ıstıyom 2.66 çok da az dııl yaptırdıım gune gore dr cumartesı cagırdı bakalım çıkmıs olmasını umudedıyorum ama cıkmassada cok uzulmemek ıcın temkınlı yaklasıyorum ama çıkmıstır yaa tutunmustur dı mı cunku rapaor aldım evde yatıyorum ıyıce tutunsun dıye ve progestan ıcıorum heralde bırakmaz benı
canım inşallah tutunmuştur bebişin

ilk 10 dk imiş canım...prospektüste öyle yazıyor...ben yaptım ilk 30 sn bişey göremeyince bıraktım kenara...gerçi benim sonuçlarım ilk 10 dk da tamam oluyo ben zamana bakmadığım için 10 15 dk bana normal geliyor
Anladim canm ben valla 40dakka sonra senin yazini okuyunca bidaha baktim hicbisey yoktu bakalim artik 1 hafta sonra ne olucak
yaa ben aktif uye degilmiyim hala benim batimi yazmiosun :( :(

geçen ay 26 apustos regl oldum teldeki program 24 eylülü gösteriyordu ve dün 24 eylülde beta yaptırdık 201 çıktı canm

tebrikler canim :)) gecmisi tamamen okuyamiyorum, ara ara sayfalara giriyorum. insallah kacirdigim baska haber yoktur.
Allah saglikla kucagina aldirsin insallah:))

Anladim canm ben valla 40dakka sonra senin yazini okuyunca bidaha baktim hicbisey yoktu bakalim artik 1 hafta sonra ne olucak
yaa ben aktif uye degilmiyim hala benim batimi yazmiosun :KK43: :KK43:
kuzu ne sabırsızsın :KK48: 3-5 gün bekleyemedin haaa :KK48::KK48:

Ay evet oyleyim canim :KK28: tamam tamam bekliyorum :cool:
Zaten sabirsiz olmasam su ovu testini yapip moralimi bozmazdum uff :KK42:
kıyamam sana...bak artık burdasın eğer kaçıp gidersen silerim haaaaaaa...batını ve kaç aydır denediğini söyle kuşum ekliyim şimdi

İnşaAllah bitanem... nette çok okudum vallahi gebe çıkmış kadınlar , bende heyecan yaptım , bide değişik kasık ağrılarım var , gögüslerimin uçlarının acıması... vs vs... keşke hamilelik testinde çıksa da yapsak da rahatlasak ama çıkmaz ki daha , bir kaç gün daha sabır, bide ikinci cizgi hemen çıktı benim 10 dakikada böyle oldu...:)

Çok heyecanlı bu ayın batları, inşallah hepiniz gebiş çıkarsınız bi seferde tatlım

Back
X