2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

test silikleştikten sonra çatlamış oluyo en koyu(c den daha koyu olacak)hangi gün gördüysen muhtemelen 12 saat içinde çatlayacak demek o günü kaçırma mutlaka

Canım biliyorum benim iki aydır testlerim öyle zaten t kontrol çizgisinden(c) daha koyu çıkıyor. 2 gün görüyorum ben o koyuluğu 3. günü t'nin rengi açılıyor. Ovulasyon testleri konusunda profesyonelleştim artıkta ilişkide mi birşeyi yanlış yapıyorduk ya her gün her gün yaptığımız için olmadı ya pozisyondan ötürü bilmiyorum bu ay ben altta o üste şeklinde birleşme yaşıyoruz.

Evet belki gelir ben bi iki bardak daha su içerim sonra içmem gelirse akşama yaparım ilkini :)) :-) sen kaç aydır yapıyorsun ov testini?

bn bu ay ilk kez kullandım faydalı bnce. En azından yumurtlamanı takip edebiliyosun. Yumurtlamam bayrama denk geldi pek bişey anlamadım bu ay da hamile kalmazsam belki bu ay da alırım

Canım moralini bozma ben dün 15 . günümde yaptım bugün koyulaşacak daha . Geçen ay 17. gün koyu gördüm, 18 de koyuydu 19. gün çatladı. Zaten birden koyulaşıyor bir kaç gün içinde sende görürsün.
Insallah canum bende ogunlerde bekliyorum zaten

Kızlar eşimin izinleri kapatmışlar perşembe gidemeyecekmişiz doktora. :( vardır bunda da Hayır. Eşim pazartesi gidelim diyor. Aylardır erteleniyor :(

bn bu ay ilk kez kullandım faydalı bnce. En azından yumurtlamanı takip edebiliyosun. Yumurtlamam bayrama denk geldi pek bişey anlamadım bu ay da hamile kalmazsam belki bu ay da alırım

bende öyle düşünüyorum en azından tüm ay acaba yum ne zaman diyene kadar ufak bir takip yaparım olursa olur kısmet :)) evet seninde yeniymiş batı bekleyelim olmadı alırsın umarım almazsın :)

arkadaslar merhabalarr..
uzunca bir zaman sonra tekrar aranızdayım.. geçen ay geçirmiş olduğum stresli dönemin ardından, bu ay daha rahat bi ay geçirmek istedim, bebek fikrine odaklanmamak hatta tamamen bu düşünceyi silmek istedim. bu sebeple aranızdan sessizce ayrıldım ve şuan BAT ıma 4 gün kala geri sayım aşamasında tekrar sizlerleyim..
ben yokken yeni hamişler olmuş tebrik ediyorum çok..
ben de bu ayımı tamamen rahat geçirdim, ne yumurtlama takibi ne gün hesaplaması ne de ilişkilerimi günlere dayalı yaşadım.. hatta ilişki günlerimde çok az ama nasipte varsa zaten olacaktır diye düşünüyorum..

özlemişim buraya yazmayı, yazılanları okumayı, duyguları paylaşmayı... :)

yani onun çokta ilacı yokmuş ve belli aralıklarla değişkenlik gösterebilen bir hormonmuş, yumutam gelişmesine rağmen bu hormon olumsuz etkiliyor o yüzden bir de amh istedi, ama aşılama olmaz vakit kaybı haftaya alınacak sonuçlarla beraber tekrar görüşücez, tabii eşimde spermiogram verecek, hayırlısı. fsh yaşla beslenme ile kilo ile hiç ilgisi,belki az biraz stres, 20 yaşındada olabilirmiş canım

Geçmiş olsun canım hiç kötüye yorma bu durum hayırlara çıkarır akışı hızlandırır en kısa zamanda hamile kalırsın İnşallah.

Kızlar eşimin izinleri kapatmışlar perşembe gidemeyecekmişiz doktora. :KK43: vardır bunda da Hayır. Eşim pazartesi gidelim diyor. Aylardır erteleniyor :KK43:
üzülmeni çok iyi anlıyorum ama dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, bu hafta bizde gidemeyeceğiz doktora galiba, hem benim ehliyet sınavım var hem de eşim henüz sperm testi veremedi işlerinden dolayı, bende düşündüm bu kadar peşine düşmicem artık çünkü mutlaka birşey çıkıyor, mesela şu anda sol göğsüm acayip acıyor sabahtan beri muhtemelen prolaktin yine yüksek, çünkü yükseldiğinde böyle oluyor sadece sol göğsüm acıyor. acele etmeden kontrollerimi olucam ama dediğim gibi o istek geçti gitti hemen hemen olsun artık demiyorum diyemiyorum..

ileriye atmazsa batımı 16 ekim canım :KK39:
cnm mrb benim BAT ımda 16- 17 ekim gibi gelecek... fakat hiç bir belirti yok bebeğe dair :) yalnızca ara ara kasıklarda kramp tarzı hafif sancılar hissediyorum onun dışında birşey yok.. sende durumlar nasıl ??

arkadaslar merhabalarr..
uzunca bir zaman sonra tekrar aranızdayım.. geçen ay geçirmiş olduğum stresli dönemin ardından, bu ay daha rahat bi ay geçirmek istedim, bebek fikrine odaklanmamak hatta tamamen bu düşünceyi silmek istedim. bu sebeple aranızdan sessizce ayrıldım ve şuan BAT ıma 4 gün kala geri sayım aşamasında tekrar sizlerleyim..
ben de bu ayımı tamamen rahat geçirdim, ne yumurtlama takibi ne gün hesaplaması ne de ilişkilerimi günlere dayalı yaşadım.. hatta ilişki günlerimde çok az ama nasipte varsa zaten olacaktır diye düşünüyorum..

Tekrar aramıza hoşgeldin canım İnşallah bir daha buralardan ayrılışın hamişlikten olur :)

cnm mrb benim BAT ımda 16- 17 ekim gibi gelecek... fakat hiç bir belirti yok bebeğe dair :) yalnızca ara ara kasıklarda kramp tarzı hafif sancılar hissediyorum onun dışında birşey yok.. sende durumlar nasıl ??

merhaba bnmde hiçbir belirtim yok . bebeğe dair de belirtim yokk adete dair de belirtim yok. gerçi belirtisiz bile adet olduğm zamanlar olduğu için alışkınım aslında bu belirtisiz durumlara. birden adet günümde bile ağrılar baslayabilio. tuhaf bir bünyem var :p

arkadaslar merhabalarr..

HOŞ GELDİN CANIM İYİ YAPMIŞSIN DİLERİM BU AY BU RAHATLIĞIN SONUCUNU HEP BERABER GÖRECEĞİZ HAYIRLISI OLSUN :)

Back
X