- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
bende beyenmemistim sonraki yedigimde iyiydi asil esim yemez dedim yedi vallahi kaynatip sununu versen icermi acabaSöyledim şimdi çok kötüymüş nerden biliyorsa artık tadını yemem dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende beyenmemistim sonraki yedigimde iyiydi asil esim yemez dedim yedi vallahi kaynatip sununu versen icermi acabaSöyledim şimdi çok kötüymüş nerden biliyorsa artık tadını yemem dedi.
hadi hayırlısı bakalım canım umarım en kısa zamanda koyulaşırr sonra gelsinn bebişşşş![]()
KIZLARRR OVULASYON TESTLERİM GELDİİİ BEN SU İÇMEYİ BIRAKTIM TUALETE GİRDİM AZ ÖNCE AKŞAM 6DA YAPACAĞIM İLK TESTİMİ BİR AKSİLİK OLMAZSAAA![]()
Canim 2 nin altinda olmasi gerktigini doktor mu soyledi? Benim 3 4 cikiyo ve daha hicbi dr soylemedi gebeliğe enfel diye :/ olmadi bu kontrolde sorarimkızlar çok mutluyummm bnim tsh kontrol altındaydı endokrin dra gidiyodum her ay ölçtürüp ilaç kullanıorum
bugün yine kan verdim sonuçlara netten baktım TSH 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş. Doktoruma persembe günü sonucu göstericem. Bu bile mutlu ediyo beni. Hamile kalabilmek için 2 nin altında olması gerekiyodu olmuş sonunda düşmüşş
![]()
Bu gece hep ruyamda lem yelid velem yured diyordum surekli bunu mu okusam acaba ama zikirmatik sart
KIZLARRR OVULASYON TESTLERİM GELDİİİ BEN SU İÇMEYİ BIRAKTIM TUALETE GİRDİM AZ ÖNCE AKŞAM 6DA YAPACAĞIM İLK TESTİMİ BİR AKSİLİK OLMAZSAAA![]()
İnşallahh canım bu arada sizin güzel haberlerinizi alıyım bende o hevesle devam :) resimlerimi atamayacağım buraya ama artık t c yi tam geçtikten sonrayı anlarım sanırm arada sorarım :)![]()
bende beyenmemistim sonraki yedigimde iyiydi asil esim yemez dedim yedi vallahi kaynatip sununu versen icermi acaba
Canim 2 nin altinda olmasi gerktigini doktor mu soyledi? Benim 3 4 cikiyo ve daha hicbi dr soylemedi gebeliğe enfel diye :/ olmadi bu kontrolde sorarim
Lem yelid di sanırım :)Sadece lem yelid demiyor muyduk kızlar?
Kuzu sen o saati 19:00 yap daha sağlıklı olur. Bende şimdi bıraktım.
Bugün kaçıncı günündesin bebeğim?
Kızlar sanırım adetİm gelecek yarın. Karnım şişkinleştİ sonunda, bi de donuyorum. Sendromlar başladı yani şükür :)
Hatunlar o kadar hevesli yazışıyorsunuz ki; benim de canım çekti..Kuzu sen o saati 19:00 yap daha sağlıklı olur. Bende şimdi bıraktım.
Hatunlar o kadar hevesli yazışıyorsunuz ki; benim de canım çekti..
bu ay hiç yapmamıştım, akışına bırakmıştım, zaten soğan kürü de yapıyorum.. yeniden başlayasım geldi![]()
Hadi bakalim hayirlisi.kacinci gunun bugun.KIZLARRR OVULASYON TESTLERİM GELDİİİ BEN SU İÇMEYİ BIRAKTIM TUALETE GİRDİM AZ ÖNCE AKŞAM 6DA YAPACAĞIM İLK TESTİMİ BİR AKSİLİK OLMAZSAAA![]()
Hadi bugecikme bidahaki ayin mujdecisi olur insallahKızlar sanırım adetİm gelecek yarın. Karnım şişkinleştİ sonunda, bi de donuyorum. Sendromlar başladı yani şükür :)
Hadi bakalim hayirlisi.kacinci gunun bugun.