2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadi hayırlısı bakalım canım umarım en kısa zamanda koyulaşırr sonra gelsinn bebişşşş :KK49:

İnşallahh canım bu arada sizin güzel haberlerinizi alıyım bende o hevesle devam :) resimlerimi atamayacağım buraya ama artık t c yi tam geçtikten sonrayı anlarım sanırm arada sorarım :):-)

hadi güle kullan MINIKKUS1 MINIKKUS1 ... Umarım uğur getirir sana ovulasyon testi :KK68:

inşallah bi heves aldım bakalım benim derdim bekeleyecek bir bat tarihi yaratmak bu ay çok belirsiz o yüzden yum günümü takip edeceğim :) olursa allahtan olmazsa kısmet :) bugün eğer çizgim belirmezse testi iki günde bir yaparım 16.güne kadar çünkü muhtemel 17.günde çatlar diye düşünüyorum :)

kızlar çok mutluyummm bnim tsh kontrol altındaydı endokrin dra gidiyodum her ay ölçtürüp ilaç kullanıorum
bugün yine kan verdim sonuçlara netten baktım TSH 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş :KK71::KK71::KK71: . Doktoruma persembe günü sonucu göstericem. Bu bile mutlu ediyo beni. Hamile kalabilmek için 2 nin altında olması gerekiyodu olmuş sonunda düşmüşş :KK73::KK73::KK73:
Canim 2 nin altinda olmasi gerktigini doktor mu soyledi? Benim 3 4 cikiyo ve daha hicbi dr soylemedi gebeliğe enfel diye :/ olmadi bu kontrolde sorarim

Canim 2 nin altinda olmasi gerktigini doktor mu soyledi? Benim 3 4 cikiyo ve daha hicbi dr soylemedi gebeliğe enfel diye :/ olmadi bu kontrolde sorarim

benim normal değerimde 2.70 idi endokrine gittiğimde. kadın doğumcum endokrine yönlendirdi. ilk tahlilimde 2.70 çıktı doktorum -değerlerin normal bir insana göre iyi ama hamilelik istediğin için düşürmemiz lazım dedi ve hamilelik için 2.00 nin altında olması hem senin hemde hamile kaldığnda bebeğin için önemli dedi. Normalde ilaç vermemem lazım ama hamilelik düşündüğün için veriyorum dedi-. Böyle işde. Ona bakarsan 2.70 normal gibi görünüyo dimi ? Hani direkt endokrine gitsem doktorun yanlısı var diye düşünürdüm ama kadın doğumcum hormon tahlillerime bakarak endokrine gitmen lazım demişti ikinci aşamada endokrine gittim. Ayrıca tiroidim az calısıyo. Düşük dozda takviye amaclı tiroid hormonu içeren ilaç içiyorum

Kızlar sanırım adetİm gelecek yarın. Karnım şişkinleştİ sonunda, bi de donuyorum. Sendromlar başladı yani şükür :)

adet gelirse öbür ay hiç bir şeye stres yapmıyorsun tospiğimm bak bu ay farkında olmadan stres yaptın kuzenine ve üzüldün :(

Hatunlar o kadar hevesli yazışıyorsunuz ki; benim de canım çekti.. :p
bu ay hiç yapmamıştım, akışına bırakmıştım, zaten soğan kürü de yapıyorum.. yeniden başlayasım geldi :KK73:

yok yok başlama yeterince çabalamışsın :) stres yaratıyor belki de daha önce kullandıysan bu aylık akışına bırak ama sen bilirsin için nasıl rahat ederse :)

Back
X