2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yok yok başlama yeterince çabalamışsın :) stres yaratıyor belki de daha önce kullandıysan bu aylık akışına bırak ama sen bilirsin için nasıl rahat ederse :)
Olabilir tatlım;çünkü yaptığım ov.testlerinde 2. çizgim fazlaca koyu çıkmıyordu.. :(
Şu soğan kürünü bir bitireyim Allah ın izniyle, zaten birdaha ki adetimde(ayın 24 i muhtemelen) kan tahlillerimin hepsini yaptıracağım.. ;)
Sonrasında da ne tür bir tedavi gerekiyorsa o yönden devam edeceğim..
Belki de böylesi hayırlı benim için.. :D

Olabilir tatlım;çünkü yaptığım ov.testlerinde 2. çizgim fazlaca koyu çıkmıyordu.. :(
Şu soğan kürünü bir bitireyim Allah ın izniyle, zaten birdaha ki adetimde(ayın 24 i muhtemelen) kan tahlillerimin hepsini yaptıracağım.. ;)
Sonrasında da ne tür bir tedavi gerekiyorsa o yönden devam edeceğim..
Belki de böylesi hayırlı benim için.. :D

aaa hiç koyuyu görmedin mi onu da bilemiyorum bu işin acemisiyim:( soğan kürü ile güzel sonuçlar alırız inşallah :)olmadı doktora gider baktırıp rahatlarsın hakkımızda hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun :)

SON 15 DK MESAİNİN BİTMESİNE ARTIK DAYANAMIYORUM EKRANA BAKTIKÇA UYKUM GELİYOR ODA MİDE BULANTISI YAPIYOR KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BÖYLE UYKUSUZLUK BULANTI YAPAR BENDE HAY ALLAH NE ZAMAN BÜYÜYÜCEM BEN :-):-) İNŞALLAH HASTALIK HABERCİSİ DEĞİLDİR BU MİDE :(

aaa hiç koyuyu görmedin mi onu da bilemiyorum bu işin acemisiyim:KK43: soğan kürü ile güzel sonuçlar alırız inşallah :)olmadı doktora gider baktırıp rahatlarsın hakkımızda hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun :)
yani burda arkadaşların paylaştıkları gibi hiç olmadı zaten :D yada koyuluk oldu ama o da parçalı oldu..:P
abudik gubidik işler beni bulur zaten :KK53:
Soğan küründen şifa bulan arkadaşlar çok var.. İnşaAllah bizde onlardan oluruz.. RAbbim bize de hissettirsin o duyguyu.. :D:KK46:

SON 15 DK MESAİNİN BİTMESİNE ARTIK DAYANAMIYORUM EKRANA BAKTIKÇA UYKUM GELİYOR ODA MİDE BULANTISI YAPIYOR KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BÖYLE UYKUSUZLUK BULANTI YAPAR BENDE HAY ALLAH NE ZAMAN BÜYÜYÜCEM BEN :-):-) İNŞALLAH HASTALIK HABERCİSİ DEĞİLDİR BU MİDE :KK43:
Bünyen sinyal veriyor canım: "hadi kalk.. kalk dedim sanaaa.. kapat gözlerini" :P
İnşaAllah değildir canım.. süt iyi gelebiliyor bazılarına.. belki sana da iyi gelir, ya da başka bişeylerin de habercisi olabiler ;)

benim canım arkadaşlarım az önce hamiş arkadaşım yanımdaydı ha bire yedirdim oturttum kızı :KK48: sanki bana doğuracak o kadar seviniyorum bi de biraz bekledi de o bebiş için :KK17: giderkende bizde pestil vardır çok sağlıklı ondan, kayısı çekirdeği ve kuru incir koydum ona nasıl seviniyor :oops: böyle şeyler söylenmez verilince ama çok hoşuma gitti bende hamiş olurum inş :KK22:

yani burda arkadaşların paylaştıkları gibi hiç olmadı zaten :D yada koyuluk oldu ama o da parçalı oldu..:P
abudik gubidik işler beni bulur zaten :KK53:
Soğan küründen şifa bulan arkadaşlar çok var.. İnşaAllah bizde onlardan oluruz.. RAbbim bize de hissettirsin o duyguyu.. :D:KK46:

AMİN İNŞALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ BEBEK VERSİN ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN HEPSİ BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ :) İNŞALLAH SOĞAN KÜRÜ İŞE YARAMIŞTIRDA BİZDE Bİ HAMİŞ YAZARIZ ADININ YANINA OHHH :))

Bünyen sinyal veriyor canım: "hadi kalk.. kalk dedim sanaaa.. kapat gözlerini" :P
İnşaAllah değildir canım.. süt iyi gelebiliyor bazılarına.. belki sana da iyi gelir, ya da başka bişeylerin de habercisi olabiler ;)

yok olamaz adet biteli 10 gün oldu bi ilişki var tamamen uykusuzluk malesef evett çok kötü yaptı beni işten çıkar iki hava alırım hemen geçer :-) bu böyle bi şey işte :))

benim canım arkadaşlarım az önce hamiş arkadaşım yanımdaydı ha bire yedirdim oturttum kızı :KK48: sanki bana doğuracak o kadar seviniyorum bi de biraz bekledi de o bebiş için :KK17: giderkende bizde pestil vardır çok sağlıklı ondan, kayısı çekirdeği ve kuru incir koydum ona nasıl seviniyor :oops: böyle şeyler söylenmez verilince ama çok hoşuma gitti bende hamiş olurum inş :KK22:
Pestiiiil miiiii :kk77:

10.günümdeyim bugün silik çizgi çıkmazsa testi iki gün sonra tekrar ederim benim 14.günden sonra yapmam gerek bu testleri de ben heyecanla bugün yapıyım bi tane :))

Sen normalde adetlerin düzenli ise 14. gün başla canım. Bugün hevesini gidermek adına 14'üne kadar 2 gün arayla yap.

Back
X