2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kesin...daha yeni atlatmaya çalışıyorum bende.. ateşim çıktı bir ara..hemen acile gittik o gece.. anlattım hamileyim diye , parol alabilirsin dediler... biz gidene kadar düşmüştü şükür ateşim... bu grip bi fena bu sene ... kendine dikkat et...bende öksürük aşamasındayım şu an , öksürünce kasık bölgem kasılacak diye öksüremiyorum bile rahat rahat :KK51:
Canimbenim biliyorum allah sifa versin hamilelere kiyamam.. evet parol zararsizmis en kötü o olsun kullandigin ☺

Valla canim yaa aynen.. bi de sen epey sonradan katildin tam.katildin ama :) ben epeydir varim.kopmasi zoorr ben de bi foto koycam bi ara takipte kalin ☺☺
Canım benim öyle... ben aslında eskiyim.. söz nişan evlilik hepsini burdaki dostluklarla beraber atlattık...sonra evlenince net imkanım yoktu ilk aylar yoksa burdan kopamazdım , net geldi ben geldim ve burada buldum şükür kendimi :KK19:
Çok merak ediyorum inaaan , çok bekletmeee :cool:

Canım benim öyle... ben aslında eskiyim.. söz nişan evlilik hepsini burdaki dostluklarla beraber atlattık...sonra evlenince net imkanım yoktu ilk aylar yoksa burdan kopamazdım , net geldi ben geldim ve burada buldum şükür kendimi :KK19:
Çok merak ediyorum inaaan , çok bekletmeee :cool:
Gercekten mii hic hatirlayamadim.canim belki benden öncesindir oh ne guzel bütün sureclerini yaşıyorsun burda ☺ ne kadarlik evlisin peki

Ya ben sizi merak ediyorum , sizin haberlerinizi , muhabbetinizi , candan olmanızı inan ki , bu topic bir başka... çok seviyorum siziiii , hepiniziii , nasıl ayrılacağıız :KK60::KK68::KK68::KK68:
Bende cok sevdim sizi kizlar bebislerimiz oluncada ayrilmayiz insallah bezini mamasini uykusunu konusuruz insallah:KK47:

Iste beennnn hem de bikac tane ☺ pek severim asansor fotolarini ☺☺

Eklentiler

• PhotoGrid_1413232619104.webp
    PhotoGrid_1413232619104.webp
    60 KB · Görüntüleme: 67
Gercekten mii hic hatirlayamadim.canim belki benden öncesindir oh ne guzel bütün sureclerini yaşıyorsun burda ☺ ne kadarlik evlisin peki
Ben senden önce katılmış görünüyorum foruma ama bilemedim :KK48:
26 ekimde 1 yılım dolacak nasipseee :KK68:

Bebek istemıyorum yani korunmam ama ıstemıyorum sebebide ben daha evliliğimi ayakta tutmayı beceremediğimi gördüm, tavsıyen için sagol arkadasım..

Valla mevsim gecişiydi dolunaydı adet oncesıydı evlendiğimden beri problemler var depresyon teshısı konulmadı yanı dr gitmedim ama ruh halim dipte azda olsa takmamak ıstıyorum buda ılacla mumkunmus gıbı gelıyo

Bitki çayları ve ilaç kullanmayı düşünüyorum,ayrıca dünyada dertsiz gün yok evli olunca dertsiz saat yok arkadasım :KK43:

Rabbime sığınıyorum bazı seylerı sırf Allah rızası ıcın cekıyorum yanı dayanıyorum Rabbim dogru yoldan ayırmasın üzerime düşeni yapmayı çalısıyorum ama cocuktu bebektı ıstemıyorum benımde ruh esım olmadıgı kesin ama işte Allah ın rızası baska bişey değil sessizliğim...

canim benim kac yillik evlisiniz? biz esimle evlendigimizde 7 senedir birlikteydik ama yine de ilk iki sene ne kavgalar ettik, ne sorunlar yasadik. evlilik ayni cepteki iki cakil tasi gibidir. yol yurudukce bir birine surtunmekten sivrilikler asinir, birbirine uyumlu hale gelir. karsilikli cozmeye calisin esinle, konusun. inan ki ne kadar birlikte de olsan insan evlilik deneyimini bilemez. biraz birbirinize ve evlilige alismak icin vakit ayirin birbirinize. senin yasadiklarini emin ol herkes yasiyor.

Back
X