2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

GÜNAYDIN KK MIN GÜZELLL BAYANLARI,

DÜN İLK OV TESTİMİ YAPTIM SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI 10.GÜNÜMDE SİLİK ÇİZGİ NORMAL Mİ BEKLEDİĞİM ÇATLAMA GÜNÜ 17.GÜN. YUM DAN KAÇ GÜN ÖNCE ÇİZGİLER BELİRMEYE BAŞLIYOR ACABA :) @SırrıEyvan Lovely35 Lovely35 @larsoon Mogami Mogami @mgül :)))) herkeşlere sordum gitti :))

günaydın beti nasılsın ne var ne yok hiç görüşemiyoruz özlemişim seni :):):)
Canm sen gunduz takiliyosun ben gece ☺ vardiyalar farkli ☺ ne.olsun grip faranjit ugrasiyorum sen nasilsin dun esim testi gormesin demiştin Aklima takıldı kiziyo mu test yapmana canim

Canm sen gunduz takiliyosun ben gece ☺ vardiyalar farkli ☺ ne.olsun grip faranjit ugrasiyorum sen nasilsin dun esim testi gormesin demiştin Aklima takıldı kiziyo mu test yapmana canim

olsun sen gece görürsün ben gündüz elbet haberleşiriz ki bizzz :))) çok geçmiş olsun :( çok iyi beslen tüh bu hastalıklar başladı malesef :( eşim kızmaz bebiş için uğraşan hanıma kızılır mı hiç :)) sadece uğraştığımı görmesin o istesin her zaman bebiş için daha çok onun katkısı olsun :-):-)

GÜNAYDIN KK MIN GÜZELLL BAYANLARI,

DÜN İLK OV TESTİMİ YAPTIM SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI 10.GÜNÜMDE SİLİK ÇİZGİ NORMAL Mİ BEKLEDİĞİM ÇATLAMA GÜNÜ 17.GÜN. YUM DAN KAÇ GÜN ÖNCE ÇİZGİLER BELİRMEYE BAŞLIYOR ACABA :) @SırrıEyvan Lovely35 Lovely35 @larsoon Mogami Mogami @mgül :)))) herkeşlere sordum gitti :))
normal canım benimde adetten sonra baslardım yapmaya silik çıkardı ama çatladıktan sonra tertemiz çıkardı:)

normal canım benimde adetten sonra baslardım yapmaya silik çıkardı ama çatladıktan sonra tertemiz çıkardı:)

o zaman ben her gün yapmaya devam ediyim bundan sonra :) sonuçlar sizin gibi olur umarım :) bebişimin abisi ablası mı varmış ordaaa :)))

Günaydın kızlar mutlu sabahlar herkese
Ofisimdeki çalışmalar bitti. Çok şükür yerime yerleşe bildim. Ne kadar uzun sürdü ya bu tadilat işleri:KK51:

ohhh güle güle eskitinn yenilenmek kolay değil :))) ohh gelsin kış günlerinde yeni sıcak ofiss :)

inşaAllah canım benim inşaAllah...Amin
benim ufaklık beni çok çirkinleştirdi yahu yüzüm resmen sivilce istilasına uğradı:KK64:

ohhh güle güle eskitinn yenilenmek kolay değil :))) ohh gelsin kış günlerinde yeni sıcak ofiss :)
İnşallah canım nasılsın bakalım görüşmeyeli?
benim ufaklık beni çok çirkinleştirdi yahu yüzüm resmen sivilce istilasına uğradı:KK64:
Canım anneler güzeldir. Bir kere hem büyülü bahçesin hemde muciyeyi tam içinde taşıyorsun. Bu yüzden bu küçük ayrıntılara takılma gülüşündeki canlılık her şeyi daha farklı gösterir.

olsun sen gece görürsün ben gündüz elbet haberleşiriz ki bizzz :))) çok geçmiş olsun :KK43: çok iyi beslen tüh bu hastalıklar başladı malesef :KK43: eşim kızmaz bebiş için uğraşan hanıma kızılır mı hiç :)) sadece uğraştığımı görmesin o istesin her zaman bebiş için daha çok onun katkısı olsun :-):-)
Anladim canm ben de hep gosteririm.bu ay biliyosundur cok gec oldu yumurtlama ben de gostermedim tabi hic hep silik olunca.. bi baktım kenfi diyo yok mi koyu çizgi falan☺ demek biz ilgilenmesek.kosacaklar pesimizden bebis diye ☺☺

Canım anneler güzeldir. Bir kere hem büyülü bahçesin hemde muciyeyi tam içinde taşıyorsun. Bu yüzden bu küçük ayrıntılara takılma gülüşündeki canlılık her şeyi daha farklı gösterir.
çok güzel bir tasvir canım. Rabbim senin gibi bir annenin evladını biran evvel kucağına versin inşaAllah...
ama bendeki çok küçük değil bildiğin kocaman ve tüm yüzümde ama yinede şükür Rabbime şikayet etmiyorum yani :KK66:

genelde kız olursa annesinin güzelliğini alır derler :) kısmet olsun olsun sivilceler çıkar gider yine gelir allah size sağlık versin :)) benimde dün çalışma oldu bu sabah kalktım yüzümde gözükmeyen bir sürü küçük sivilce çıkmış bi sıkımlık çalışmaya çalışmaya vücut unutmuş alerjik tepki mi verdi nedir :-)

iyiyim iyiyim fevkaladenin fevkindeyim :-) çok şükür bugünde sağlıklıyız nasııll kötü olurum ki :)) sen nasılsın ? bat ne zaman?

Anladim canm ben de hep gosteririm.bu ay biliyosundur cok gec oldu yumurtlama ben de gostermedim tabi hic hep silik olunca.. bi baktım kenfi diyo yok mi koyu çizgi falan☺ demek biz ilgilenmesek.kosacaklar pesimizden bebis diye ☺☺

evet o yüzden belli etmiyorum çok istediğimi ama ona kalırsak 5. 10. 15. diye gidecek çalışma günleri :-):-) geç yumurtlama olsunda önemli olan çalışma oldu mu :))

Back
X