2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz :) ov testi yapıyorum bu ay becerebillirsem :))

:) hadıya kacırmısım onu hadı bakalım ugurlu gelır ınsallah evet canımen hayırlı zamanda gelsınler :) bu ay acele etmeyelım ama ogrenmek ıcın gunumuz gecsın oyle ogrenelım ata dede usulu olsun :)

Sorun bende hamileyim ama ic kanamam vardi iki kerede normal kanama oldum doktora gittim bu cumartesi doktor herdey normal dicek die beklerkerken ic kanaman var bol istirat ve progestan verdi hapini kullaniyorum suan ama bugun acik kahve lekem geldi yine cok morelim bozuldu doktor cok kanama olmadin surece gelme bir hafta sonra gel dedi biri bana yardim etsin hic basina gelen oldumuu...:cry::cry::cry:

NE KADARLIK ŞU AN BEBEĞİN ?

:) hadıya kacırmısım onu hadı bakalım ugurlu gelır ınsallah evet canımen hayırlı zamanda gelsınler :) bu ay acele etmeyelım ama ogrenmek ıcın gunumuz gecsın oyle ogrenelım ata dede usulu olsun :)

bende hiç test yapmadan bayılarak aniden öğürme gelerek öprenenlerden olmak istiyorum iyi bi şey istemedim farkındayım :-):-)

bende hiç test yapmadan bayılarak aniden öğürme gelerek öprenenlerden olmak istiyorum iyi bi şey istemedim farkındayım :-):-)

Bende bas donmesı bayılmak ve sabah mıde bulantısıyla kendımı lavaboya zor otarak suphelenmek ıstıyorum ama bunları bırkac ay boyunca degıl sadece ogrenecegımız zaman yasayalım yeterlı :):)

6+5 ten gidiyorum cok kotu bir his bu ikinci bebegim ilkide dustu buda duser die korkuyorum cokkk...

rabbim yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsun inşallah ilacını kullan hiç bir şey yapmadan dinlen inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur buda öyle olacak kaygısı bebeğine en büyük zarar önlemini alıp ilacını alıyorsun buna rağmen bir şey olursa rabbimdendir inşallah hayırlısıyla iyi olur lütfen kendini strese sokma :( bende bir kere düşük yaptım kimyasalda olsa ama rabbim nasıl nasip edecekse zor tabiki ama bol dua et iyi olacağına inan doktoruna güveniyorsan rahat ol demek ki senin bebiş mücadeleyi seviyor seni bu süreçte biraz yoracak.

Bende bas donmesı bayılmak ve sabah mıde bulantısıyla kendımı lavaboya zor otarak suphelenmek ıstıyorum ama bunları bırkac ay boyunca degıl sadece ogrenecegımız zaman yasayalım yeterlı ama öyle hamılelık saglıklı oluyor dıye bılıyorum tabı asırıya kacmadan :):)

Bende bas donmesı bayılmak ve sabah mıde bulantısıyla kendımı lavaboya zor otarak suphelenmek ıstıyorum ama bunları bırkac ay boyunca degıl sadece ogrenecegımız zaman yasayalım yeterlı :):)

:-) iyice değişik olduk :-) isteklere bak :-) bebişimiz gelsin sağlığıyla gelsin de gelsin :):):)

rabbim yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsun inşallah ilacını kullan hiç bir şey yapmadan dinlen inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur buda öyle olacak kaygısı bebeğine en büyük zarar önlemini alıp ilacını alıyorsun buna rağmen bir şey olursa rabbimdendir inşallah hayırlısıyla iyi olur lütfen kendini strese sokma :KK43: bende bir kere düşük yaptım kimyasalda olsa ama rabbim nasıl nasip edecekse zor tabiki ama bol dua et iyi olacağına inan doktoruna güveniyorsan rahat ol demek ki senin bebiş mücadeleyi seviyor seni bu süreçte biraz yoracak.
Beni cok yipratti cnm inanirmisin omrumden 4senemi yedi 20 gundur yatiyorum iki kere dustu oldu die gittim simdide kurbanlik koyun gibi nolucagini bekliyorum cok zor rabbim kimseye yasatmasin..:cry:

:-) iyice değişik olduk :-) isteklere bak :-) bebişimiz gelsin sağlığıyla gelsin de gelsin :):):)

:) aynen cok garıp ısteklerımız var ama kaygılım bılıyormusun benhıc bu kadar uzun surecegını dusunmedım 5 ayım bu ay hemen olacak zannedıyordum eskısı kadar yogun ılıskıde yok ama 14 gunumu degerlendırecegım daha dogrusu eger uzayan akıntım gelırse onun ertesı gununu degerlendırecegım dıgerlerıde esımın ıstegıne gore dr dedıgı gıbı 1314 15 de ılıskı yasa dedıgı gıbı kasmayacagım bebısım gelırse gelır zaten yeterkı saglıgıyla berektıyle gelsın ama butun arkadaslarımdan hamıle haberı gelıyor bırısı daha yenı evlı cınsıyetlerını ogrenmısler onu söyluyrlar herkes bana soruyor bende dusunmuyoruz dıyorum ama ıcım bır garıp olmuyor degıl bu arada calıstıgım surece yolda aklıma geldıkce lem yelıd dıyorum Allah'ım yuzumuze baksın cok bekletmeden bebıslerımızı bızlere nasıp etsın

Beni cok yipratti cnm inanirmisin omrumden 4senemi yedi 20 gundur yatiyorum iki kere dustu oldu die gittim simdide kurbanlik koyun gibi nolucagini bekliyorum cok zor rabbim kimseye yasatmasin..:cry:

amin her şey her zaman kolay olmuyor malesef düzgün bir iş için senelerce okula gidiyoruz ya da iyi bir ev için senelerce çalışıp ödüyoruz şükür ki bebeğin oluyor kendini öyle kötü görme defalarca düşürenler var allah korusun eğer düşük riskin varsa gerekli önlemi alıyorsun buna rağmen kötü sonuç olursa araştırılır soruşturulur her şeyin çaresi var yeterki rabbim nasip etsin sen kötü olasılıkları hiç düşünme o düşünceleri çağırma iyi düşün sonra bunları da atlattım de bize gelip :)

Canım çok takmamaya çalış ne kadar kafaya takarsan o kadar aksi oluyor. Ben bunu ilk 3 denememde gördüm bu ay daha rahat yaklaşmaya çalışıyorum.
Bende deniyorum inşallah hiç takmadan stres yapmadan olur.
Sorun bende hamileyim ama ic kanamam vardi iki kerede normal kanama oldum doktora gittim bu cumartesi doktor herdey normal dicek die beklerkerken ic kanaman var bol istirat ve progestan verdi hapini kullaniyorum suan ama bugun acik kahve lekem geldi yine cok morelim bozuldu doktor cok kanama olmadin surece gelme bir hafta sonra gel dedi biri bana yardim etsin hic basina gelen oldumuu...:cry::cry::cry:
Canım benim bir arkadaşım 6 ay yatarak bekledi. Şimdi kuzucuğu 4 yaşında
Bende senin gibi öğrenmek istiyorum.
Bir bakayım 2 aylık sonrada bakmışım doğurmuşum ay en güzel olur.
Günaydın hatunlar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Günaydın canım

:) aynen cok garıp ısteklerımız var ama kaygılım bılıyormusun benhıc bu kadar uzun surecegını dusunmedım 5 ayım bu ay hemen olacak zannedıyordum eskısı kadar yogun ılıskıde yok ama 14 gunumu degerlendırecegım daha dogrusu eger uzayan akıntım gelırse onun ertesı gununu degerlendırecegım dıgerlerıde esımın ıstegıne gore dr dedıgı gıbı 1314 15 de ılıskı yasa dedıgı gıbı kasmayacagım bebısım gelırse gelır zaten yeterkı saglıgıyla berektıyle gelsın ama butun arkadaslarımdan hamıle haberı gelıyor bırısı daha yenı evlı cınsıyetlerını ogrenmısler onu söyluyrlar herkes bana soruyor bende dusunmuyoruz dıyorum ama ıcım bır garıp olmuyor degıl bu arada calıstıgım surece yolda aklıma geldıkce lem yelıd dıyorum Allah'ım yuzumuze baksın cok bekletmeden bebıslerımızı bızlere nasıp etsın

amin canım çok haklısın insan zaman geçince olmuyor mu diye tuhaf oluyor ama nasip kısmet diyorum ben tabi moral olarak kötü olursak doktor takibine gireriz şimdilik denemeler devam etsin nasip ne zamansa duruma göre davranırız :) ben yaşadığım olaydan dolayı artık çok çabuk öğrenmek istemiyorum ama öğrenip önlem almakta iyi bilemedim bat bir gelsinde bakalım :))

Bende deniyorum inşallah hiç takmadan stres yapmadan olur.

Canım benim bir arkadaşım 6 ay yatarak bekledi. Şimdi kuzucuğu 4 yaşında

Bende senin gibi öğrenmek istiyorum.
Bir bakayım 2 aylık sonrada bakmışım doğurmuşum ay en güzel olur.

Günaydın canım

deriz inşallah haydii yağdırr mevlammm bebişşş :):):):)

amin canım çok haklısın insan zaman geçince olmuyor mu diye tuhaf oluyor ama nasip kısmet diyorum ben tabi moral olarak kötü olursak doktor takibine gireriz şimdilik denemeler devam etsin nasip ne zamansa duruma göre davranırız :) ben yaşadığım olaydan dolayı artık çok çabuk öğrenmek istemiyorum ama öğrenip önlem almakta iyi bilemedim bat bir gelsinde bakalım :))

Stres yapmamaya calısıyorum ama ıster ıstemez oluyor ama eskısı gıbı degıl sankı yolda yanlızken aklıma gelıyor evle ıs arasıda bayagı var bırde burda sızlerle konusurken bende zamanı geldıgınde olur zaten dıyorum beklıyorum ama korkmuyorda degılım :( Allah'ım bızı yormadan nasıp etsın bebıslerımzı bencede cabuk ögrenmek ıyı degıl adetınden en az 5 gun gecmelı cunku daha bebıs tam tutunmadan stres oluyor buda olumsuz etkılıyor ben öyle dusunuyorum canım

amin her şey her zaman kolay olmuyor malesef düzgün bir iş için senelerce okula gidiyoruz ya da iyi bir ev için senelerce çalışıp ödüyoruz şükür ki bebeğin oluyor kendini öyle kötü görme defalarca düşürenler var allah korusun eğer düşük riskin varsa gerekli önlemi alıyorsun buna rağmen kötü sonuç olursa araştırılır soruşturulur her şeyin çaresi var yeterki rabbim nasip etsin sen kötü olasılıkları hiç düşünme o düşünceleri çağırma iyi düşün sonra bunları da atlattım de bize gelip :)
Bu cumartedi doktora gidicem umarim iyi sonuclarim olur ozaman burdan hepinize yazarim senide izliyim bari haberdar ederim..

Back
X