- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
çoğu gitmiş azı kalmış senden de gelsin mucize bir bebek inşaallah artıkben telefona yükledim zikirmatik almaya gidemediğimden 4500 oldu daha azimliyim bitiricem inşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğu gitmiş azı kalmış senden de gelsin mucize bir bebek inşaallah artıkben telefona yükledim zikirmatik almaya gidemediğimden 4500 oldu daha azimliyim bitiricem inşallahhh
aynen 3 ay bende kimseye söylemeyeceğim zaten anlayana kadar 1 ile 1,5 ay oluyor yaklaşık bir ayda dişimizi sıkalım zaten burada konuşuyoruz buraya dökeriz içimizi :)İnşallah canım benım bende bır sure kımseye söylememyı dusunuyorum canım Allah'ım bıze o gunlerı nasıp etsınde canım hayırlısıyla
Selam kızlarrr :) Ne var ne yok bugün takip edemedim neler oldu?
11 680 deyim bndeçoğu gitmiş azı kalmış senden de gelsin mucize bir bebek inşaallah artık![]()
benim ufaklık bu teyzeleri..kıçı başı ne tarafta anlayamadım ben :)
ya birde benimde vucudum yuzum sivilceli cok eskıden böyle sıvılcem olmazdı hatta ergenlıgımde bıle bu kadar olmadı.yüzümün bazı yerlerı kırmızı pul pul dökülüyor hemde yağlanma aynı anda oluyor garıp bır durum.bende cok çirkinleştim.kızmı oluyor bu durumda?
Kuşum ben garanti olsun , kendimi strese sokmayayım diye perşembeye randevu almıştım , nasipse bu perşembe göreceğim minnakımıSirriEyvan cim doktora gittin mi bebişin ne durumdaymış
cnm bn dün giremedm tekrar iyiyim bgn de okuldan yeni geldim yum günleri 3 gün ilişki oldu üstüste eşim sperm testi randevuu almış yrna inş artmıştır sonuçlar o yüzden baska çalışma yokbnmde 17.günüm bgn ama sol kasığım ağrıyo nedense
11 inde yaptim erken gebelik negatifti bana kan testi en garantisi gibi geliyo[/QUOTE][inceE="KAYGILI, post: 37305922, member: 572511"]erken gebelik mi yapsan ?:)
Ayyy nerde minik hangi sayfada :) Başım çok ağırıyordu girmedim sabah okuyamadım geçmişi..Tospaa hamiş çıkarmış ne güzel olur haydi hayırlı haberlerle gelsin..Afroditin şikayeti ne bilmiyorum ben..Sen nasılsın?larsoonun tatlı yumuk bebişini gördükkk :)) tospaa kan vermeye gitti doktoru istemiş gerisi saldı çayıra bir de afrodit yarın doktora gidecek ağrıları için danışacak :) işte booolleee :))
Evet canim hatirladim eslerimixin hatrina sesimizi cikarmadigimiz icin mi ustumuze geliyorlar anlamadimki onlarda ogrenecekler canim eltin bi evlesin gercek yuxunu daha cok gorecekler benim kaynimda nisanlandigi zamanda banada biraz soguk davranmaya baslamislardi eltim ne istese yapiyorlardi kullaniyordu eltim onlari esim hic hoslanmadi kizdan ailesi kiskaniyorsun dediler esime bayram gelir bayramda kiyafetler aldirirdi esim sanada alsinlar derdi hayir sakin oyle bisey deme istemiyorum ben sen aliyorsun iste ne gerek var derdim bana takilan altinlarin gramlarini sorardi bana benim tuhafima giderdi neyse sonra ayrildi bunlar anladilar ne oldugunu bana donduler sonraCanım bizim bu nişan nişandan sonra bayram günü eşimin ailesiyle çıkan olayları hatırlıyor musun?
Hıh işte o meselede kayınvalide beni haksız çıkarmayı başardı kendince şimdi de özür mahiyetinde bugün yemeğe çağırdı.
Eşimin hatırına sessiz kalıyorum. Çünkü haklı olarak gösterdiğim tepkileri kıskançlık ve maddiyatçı olmama bağlamışlar.
Bazen diyorum eşime seni sevmesem bbea şeye katlanmam asla diye ama bunu davranışlarıyla ödeyen eşim olduğundan susuyorum sadece
Canım kanda sıfırlanana kadar devamlı gidip geldim. Bir sorun olmadığı söylendi. Bir sonraki adet tarihinin 10 günü geçebileceğinden endişelenmeme mi söylemişti. Şimdiyse ağrım fazla o zamanda fazlaca olmuştu vücut hamile olduğunu düşündüğünden tepki veriyor olabilir demişti. Düşükteki kan yoğunluğu ve ağrılara bakıncacanım benim normal sürdü ağrısı da normal oldu ben geciktirici kullandığım için adet ne zaman gelirdi bilmiyorum ama erken gelmedi yani o safhayı normal adetsiz geçirdim . sen kimyasaldan sonra beta hcg ne baktırdın mı ? bir de erken olman uzun sürmesi ve ağrılı olması 3 olgu birden olumsuz bir şey duyacağını sanmıyorum ama doktora gitmende yarar görüyorum hepsini düşününce
Ayyy nerde minik hangi sayfada :) Başım çok ağırıyordu girmedim sabah okuyamadım geçmişi..Tospaa hamiş çıkarmış ne güzel olur haydi hayırlı haberlerle gelsin..Afroditin şikayeti ne bilmiyorum ben..Sen nasılsın?
canımmm görmedim dün hatta sonradan bktım cevap yazmadığım oldu mu diye ama kusura bakmaDaha oncede iciyordu biz nisanlandiktan sonra birakti 2 yil icmedi 4 aydir icmeye basladi bende dedim gerek yok yaptirma diye calistigi yer sicak olunca varikoselden suphelenmisti esim birazda agrisi vardi o yuzden yaptirmisti bi sorun cikmadi sukur cokiyi dedi dr bende yaptirmasini istemiyorum canim dun sana yazdim ama gormedin sanirim bebisini gormussun cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin hayirlisiyla sagligiyla
aynen yani karşımıza çıksa sen sağdan ben soldan çaksak da şu wuslatınkiler dize gelseler dimiuşşştttt onlara mı kalmış evli adamı evlendirmek :) sen bunlara cevap verme gül geç hiç bi şey deme ki devamını getiremesinler diyorum beni dinlemiyorsun zaten sıfatlarına çarpasım var arsız edepsizlerin neyse fesatlıkları içlerini yiyeeee :)
Doğru aslında, Eşlerimizi de düşünmemiz gerekiyor bu durumda..Canım bizim bu nişan nişandan sonra bayram günü eşimin ailesiyle çıkan olayları hatırlıyor musun?
Hıh işte o meselede kayınvalide beni haksız çıkarmayı başardı kendince şimdi de özür mahiyetinde bugün yemeğe çağırdı.
Eşimin hatırına sessiz kalıyorum. Çünkü haklı olarak gösterdiğim tepkileri kıskançlık ve maddiyatçı olmama bağlamışlar.
Bazen diyorum eşime seni sevmesem bunca şeye katlanmam asla diye ama bunu davranışlarıyla ödeyen eşim olduğundan susuyorum sadece
Emekleriniz boşa çıkmaz inşallah canım..Benim migrenim var adet olunca fena yakalıyor beni, adet oldum da bugüninşallah tospa sürpriz yapar hangi sayfa bilemedim kiprofilinden son paylaşımlarından bulursun belki . başın mı ağrıyordu geçmiş olsun üşüttün mü acaba
bende iyiyim ov testine başladım 10.günde ilk çalışmam oldu daha verimli günlere var bekliyorum heyecanla :))
Oyy teyzesi sevsin minnosunu onemli degil bitanem siz iyi olunda gormesende olur sizler iyi oldukca bamada moral oluyorsunux insallah kalp atisinida duyacaksin pit pit diye amin canim bende inaniyorum hepimizin olacak vakti ne zamansacanımmm görmedim dün hatta sonradan bktım cevap yazmadığım oldu mu diye ama kusura bakmaevet gördük çok şükür bakalım şimdide kalp atışı evresi var bakalım inşaallah 15 gün sonra onu da duymak nasip olur
wuslt çım Allah en kısa zamanda sana da mogamiye de nasip edecek inanıyorum ben zaman hepimizi farklı şekilde imtihan ediyor Allah hayırlısı ile sizlere de nasip etsin
![]()
Bende senin gibi söylemek istemiyorum. Eşimide tembihledim. Bak bebeğimizi kaybettik yaşadıklarımı görüyorsun yine öyle bir şey olur çevreden olumsuz bir şey duyarsak kaldıramam deyince hak verdi.aynen 3 ay bende kimseye söylemeyeceğim zaten anlayana kadar 1 ile 1,5 ay oluyor yaklaşık bir ayda dişimizi sıkalım zaten burada konuşuyoruz buraya dökeriz içimizi :)
Müstakbel eltim facede takip ediyor beni akrabasıda beni arıyor. Artık hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum ama eskisi gibi ilgilenmiyorum. Kayınpederime de, kaynıma da mesaj atmıyorum. Anneside bu ara çok hasta ondan dolayı yaptıklarını görmemezlikten geliyorum. Evde şuara yalnız kaldığından da gidip görüyorum. Rölantide olur ya insan işte bu şekilde bu arayı atlatıp evlendikten sonraki durumu izlemek istiyorum.Evet canim hatirladim eslerimixin hatrina sesimizi cikarmadigimiz icin mi ustumuze geliyorlar anlamadimki onlarda ogrenecekler canim eltin bi evlesin gercek yuxunu daha cok gorecekler benim kaynimda nisanlandigi zamanda banada biraz soguk davranmaya baslamislardi eltim ne istese yapiyorlardi kullaniyordu eltim onlari esim hic hoslanmadi kizdan ailesi kiskaniyorsun dediler esime bayram gelir bayramda kiyafetler aldirirdi esim sanada alsinlar derdi hayir sakin oyle bisey deme istemiyorum ben sen aliyorsun iste ne gerek var derdim bana takilan altinlarin gramlarini sorardi bana benim tuhafima giderdi neyse sonra ayrildi bunlar anladilar ne oldugunu bana donduler sonra
Valla ben kayınalideme dedim. Ben çalışıyorum. Eğer çok istiyorsanız çocuğa bakacaksınız. İşi bırakmayı düşünmüyorum. Ücretsiz izine de ayrılmayacağım.İşinize gelirseDoğru aslında, Eşlerimizi de düşünmemiz gerekiyor bu durumda..
Bende bazı kez dalgaya alıyorum.. Hatta eşimin babaannesi her telefonla konuşmamız, yüzyüze görüşmemizde ; daha selam bile vermeden varmı bişeyler; ne zaman bir torun yapacaksınız vs diye sorduğunda: bakacaksan yapayım yok dersen yapmıyorum : diyorum![]()
Canim sinirlendiriyorlar beni beni bosatip cocugu olan birini alacak herhalde yengesi esimde hic sevmiyor zaten yengesini bende amcanin hatrina bisey deme diyorum gulup geciyorum ama icten ice uzuluyorum tamam canim hic agzimi bile acmayacagim bakalim devam edecekler mi