- 29 Eylül 2012
- 369
- 208
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin tabii yaa... bende yapardım ama hamiş olunca kaldı o tür şeyler ...![]()
Bugün yaptirayim dedim Esim biraz daha bekle istersen dedi bilmiyorum hastaneye gitmeye de mecalim yok ama o gelirse gideriZ belki bi de acilde sdece mesai saati içinde bakiyoruz hamilelik testine dedi doktor gecen gün ama ben daha once yaptirmistim aksam ya da hafta sonu
Öyle olacak bitaneeem , sen hiç merak etmeaman aman sen bu sene komşulardan iç seneye yaparsın :))
Canım kanda sıfırlanana kadar devamlı gidip geldim. Bir sorun olmadığı söylendi. Bir sonraki adet tarihinin 10 günü geçebileceğinden endişelenmeme mi söylemişti. Şimdiyse ağrım fazla o zamanda fazlaca olmuştu vücut hamile olduğunu düşündüğünden tepki veriyor olabilir demişti. Düşükteki kan yoğunluğu ve ağrılara bakınca
Canım kanda sıfırlanana kadar devamlı gidip geldim. Bir sorun olmadığı söylendi. Bir sonraki adet tarihinin 10 günü geçebileceğinden endişelenmeme mi söylemişti. Şimdiyse ağrım fazla o zamanda fazlaca olmuştu vücut hamile olduğunu düşündüğünden tepki veriyor olabilir demişti. Düşükteki kan yoğunluğu ve ağrılara bakınca
seneye kış bitmeden bebişe de verirsin artık ek gıda olarak bakalım yiyecek mi dışarı püskürtecek mi halılara örtülere![]()
Yer o yeeeerrrr , yapmaz öyle şeyler
aynen yani karşımıza çıksa sen sağdan ben soldan çaksak da şu wuslatınkiler dize gelseler dimi![]()
Bi düşüğüm var 13 oldu bu ama 3 ay eşimde yoktu 9 yada 10 desek daha doğru canım senin kaçıncı :)hayırlısı olsun sağol benim bat a çok var kaçıncı deneme :)
aynen yani karşımıza çıksa sen sağdan ben soldan çaksak da şu wuslatınkiler dize gelseler dimi![]()
benimde sümüklü eltim delirtiyor beni az kaldı laz damarım atacak vericem üç tel saçını eline de dur bakalım ya sabır çekiyorum şimdiliktüm nezaketimi zarifliğimi hanfendiliğimi narinliğimi alıyorlar canım olmaz ki
sen niye dellenmişsin
![]()
anaaaa sen hala baktırmadın mı![]()
Ne zaman çıkıyor sonuç tospam... hayırlısı olsun bakalım :)Yok canım çünkü idrarımda negatif çıktı, kana gerek duymamıştım.
Ne zaman çıkıyor sonuç tospam... hayırlısı olsun bakalım :)