2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bugün yaptirayim dedim Esim biraz daha bekle istersen dedi bilmiyorum hastaneye gitmeye de mecalim yok ama o gelirse gideriZ belki bi de acilde sdece mesai saati içinde bakiyoruz hamilelik testine dedi doktor gecen gün ama ben daha once yaptirmistim aksam ya da hafta sonu

Bugün yaptirayim dedim Esim biraz daha bekle istersen dedi bilmiyorum hastaneye gitmeye de mecalim yok ama o gelirse gideriZ belki bi de acilde sdece mesai saati içinde bakiyoruz hamilelik testine dedi doktor gecen gün ama ben daha once yaptirmistim aksam ya da hafta sonu

öyleyse haberlerini bekliyoruz :))

Canım kanda sıfırlanana kadar devamlı gidip geldim. Bir sorun olmadığı söylendi. Bir sonraki adet tarihinin 10 günü geçebileceğinden endişelenmeme mi söylemişti. Şimdiyse ağrım fazla o zamanda fazlaca olmuştu vücut hamile olduğunu düşündüğünden tepki veriyor olabilir demişti. Düşükteki kan yoğunluğu ve ağrılara bakınca
Canım kanda sıfırlanana kadar devamlı gidip geldim. Bir sorun olmadığı söylendi. Bir sonraki adet tarihinin 10 günü geçebileceğinden endişelenmeme mi söylemişti. Şimdiyse ağrım fazla o zamanda fazlaca olmuştu vücut hamile olduğunu düşündüğünden tepki veriyor olabilir demişti. Düşükteki kan yoğunluğu ve ağrılara bakınca

öyleyse bunlar normal yani bekle bakalım adetin on günü geçerde bitmezse gidersin :(

Yer o yeeeerrrr , yapmaz öyle şeyler :KK19::KK48:
Bu arada dünden beri midem bulanıyor , Rabbime şükür ki hafif hafif..inşaAllah böyle devam eder...

aynen yani karşımıza çıksa sen sağdan ben soldan çaksak da şu wuslatınkiler dize gelseler dimiEn Büyük KK

bir de eşin bebeğğin içn o sigarayı bıraksın lütfen :( tek isteğim o sağlıklı bir baba olmak zorunda ben çok üzüldüm gelişme çağındada kullandığı için allah korusun bıraksın temizlensin ciğerleri güzelce sen ikna edersin güzellikle :)

Kızlar verdim kanı, 16:00'da alıcam sonucu. Benim hala umudum yok. Dün netten adet olmama nedenlerine baktım biraz. O ayın döngüsünde yumurtlama olmamasından dolayı regl olmayabilirmiş. Ki bence bana olan da bu. Ovülasyon testlerimde de sadece 1 gün koyu görmüştüm, ertesi gün hemen silikleşmişti. Bence ben bu ay yumurtlamadım. Dolayısıyla gebe değilim :(

Back
X