- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
yer mi yaramazlık mı yapar bilemiyorumamann böyle bu kadar olsun buda güzel sağlıklı gebelik habercisi :)) amaann olmayanlar benimki sağlıklı değil mi demesinlerrr sakın sakın :))
Oyyy yerim seni yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yer mi yaramazlık mı yapar bilemiyorumamann böyle bu kadar olsun buda güzel sağlıklı gebelik habercisi :)) amaann olmayanlar benimki sağlıklı değil mi demesinlerrr sakın sakın :))
Neyin vr ablamonların bi zararı yok bana kocamanlar :) Sabaha göre daha iyiyim canım ama işyerindeyim çok sağol
canm yaa ben cesaret edemedim ovu testi yaptım dünden silik çıktı ı ıhh ben hamiş değilim ve bu kasık ağrısından korkmaya basladım yarına randevu aldım doktora gidiyorum..![]()
:) evet evette sen vurma bebiş var ben senin yerine vururumkız bebeğine lem yelid mi desin bunlara la havle mi desin bilemedim artık pes bunlara
G
gecmiş olsun canım inş Rabbim verir en kısa zamanda bakalım bende belirtiler var ama 4 gun kaldı belki 16 sında test yaptırım :)
Hmm bu tez doğru olabilir elbet...benim de yengem iki oğlan doğurdu... ikisinde de hafif hafif olmuş bulantısı... arkadaşımınki kız onda çok oldu... bir komşumun da iki kızı var o da hastanelik olmuş... bakalım canım sağlıklı olsun da , bu kadar bulantıya şükür inşaAllah , daha fenaları var neticede... Rabbim hayırlısını versinSanıyorum senin bebişin erkek olacak. Benim kardeşimde hamileliği çok rahat geçti bulantısı azdı kız bebeklerde bulantı çok yoğun oluyormuş
Bunlar tatli belirtiler canim benim.. kiz ben su dizideki hamilelerin belirtilerine taktim kafayi hemen bi bayilma kusma bizdemi gariplik var diyorum kendi kendimeOyyy yerim seni yaaaolur mu hiç derler mi , 6.haftaya girdik ve bulantıya bismillah dedik bakalım... evet bu kadarına bende şükür Rabbim diyorum... bebişim sağlıkla büyüsün de bakalım
![]()
YA CANIM BEN BU ARALAR ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ GECE YATAGA YATTIĞIMIZ ANDA UYKUM GELİYOR SABAH YAPALIM DAHA İYİ DİYORUM BIRAK BEBEK ÇALIŞMASINI ADAMIN İHTİYACINI BİLE DOĞRU DÜRÜST GİDEREMEDİM BAYRAMLARI EŞİMİN MEMLEKETİNE GİTMEK BENİ ÇOK YORUYOR Bİ KAÇ HAFTA KENDİMİ TOPLAYAMIYORUM![]()
YA CANIM BEN BU ARALAR ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ GECE YATAGA YATTIĞIMIZ ANDA UYKUM GELİYOR SABAH YAPALIM DAHA İYİ DİYORUM BIRAK BEBEK ÇALIŞMASINI ADAMIN İHTİYACINI BİLE DOĞRU DÜRÜST GİDEREMEDİM BAYRAMLARI EŞİMİN MEMLEKETİNE GİTMEK BENİ ÇOK YORUYOR Bİ KAÇ HAFTA KENDİMİ TOPLAYAMIYORUM![]()
Her ay adetle birlikte beni mahveden migrenim var EliffffNeyin vr ablam
kesinlikle katılıyorum bizim şer bildiklerimizde nice hayırlar gizlidir değil mi, herşeyin hayırlısı diliyorum hepimiz için ben sonucunu yarın öğrenirim artık öpüyorum seni şekerim :)
hahaha dimi , o tv dekileri hiç sorma ya hepsi uydurukçanaBunlar tatli belirtiler canim benim.. kiz ben su dizideki hamilelerin belirtilerine taktim kafayi hemen bi bayilma kusma bizdemi gariplik var diyorum kendi kendimedunden beri uzerimde bi sinirlilik var :)
Gecmis olsun ablacim arkadasimdada vardi oyle bir sorun vardi Allah yardimcin olsun:)Her ay adetle birlikte beni mahveden migrenim var Eliffff![]()
Daha iyiyim şükür
Bosver canim mesafeli ol evlenince anlayacaklardir eltinin nadil biri oldugunu esinin hatrina sesini cikarmaBende senin gibi söylemek istemiyorum. Eşimide tembihledim. Bak bebeğimizi kaybettik yaşadıklarımı görüyorsun yine öyle bir şey olur çevreden olumsuz bir şey duyarsak kaldıramam deyince hak verdi.
Müstakbel eltim facede takip ediyor beni akrabasıda beni arıyor. Artık hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum ama eskisi gibi ilgilenmiyorum. Kayınpederime de, kaynıma da mesaj atmıyorum. Anneside bu ara çok hasta ondan dolayı yaptıklarını görmemezlikten geliyorum. Evde şuara yalnız kaldığından da gidip görüyorum. Rölantide olur ya insan işte bu şekilde bu arayı atlatıp evlendikten sonraki durumu izlemek istiyorum.
Valla ben kayınalideme dedim. Ben çalışıyorum. Eğer çok istiyorsanız çocuğa bakacaksınız. İşi bırakmayı düşünmüyorum. Ücretsiz izine de ayrılmayacağım.İşinize gelirse
Oyyy ablam geçmiş olsunHer ay adetle birlikte beni mahveden migrenim var Eliffff![]()
Daha iyiyim şükür
Esim anlaysi sukurler olsun benide onlarida taniyor sonucta bana hep destek oluyor haklisin bide hic sesimi cikarmayayim bakim tepeme cikacaklar mi bakayimevet bakalım hatta gülme bile hiç o laflar denmemiş duymamışsın gibi yap birde böyle deneyelim olmadı b c planı uygularız saygı çerçevesini bozmadan mücadele etmek bizim gibi hassas insanlar için oldukça yıpratıcı bir durum ama üstesinden geliriz :) ağırlığımızı koruyalım olmadı ağırlığımızı üstlerine direk koyalımeşinin de onların yaptıklarını kötü bulması sana katılması en güzel destek :)
Amin canim benim kokulara karsi hassasiyetm var o da cok koku gelince bulanti oluyor biraz istahsizlik bide baskada yok dizidekiler daha ilk geceden kusuyor ne bicim is bu esimle izleyince baya guluyoruzhahaha dimi , o tv dekileri hiç sorma ya hepsi uydurukçana
Adamlar bir kere ilişkiye giriyor hooop hamile , hooop kadın bayılıyor hooop kusuyor hooop hamile
ne komikler yahuu...
Evet kuşum bende öyle diyorum bu kadarına razıyım ... Rabbim daha beterlerini yaşatmasın bakalım...![]()
Oyyy yerim seni yaaaolur mu hiç derler mi , 6.haftaya girdik ve bulantıya bismillah dedik bakalım... evet bu kadarına bende şükür Rabbim diyorum... bebişim sağlıkla büyüsün de bakalım
![]()
Folic asitte kullanmıyorum öğrendiğim an kullanıcam cok sartlıyorum kendimi yoksa 2 ay kullandın bıraktıminşallah inşallah tutunmuştur bebiş :) bekliyoruzz biz topic çe hepsini heyecanla bekliyoruz sen folic asitten başka bir şey kullanıyor musun?