2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yer mi yaramazlık mı yapar bilemiyorum :-) amann böyle bu kadar olsun buda güzel sağlıklı gebelik habercisi :)) amaann olmayanlar benimki sağlıklı değil mi demesinlerrr sakın sakın :))

Oyyy yerim seni yaaa :KK48: olur mu hiç derler mi , 6.haftaya girdik ve bulantıya bismillah dedik bakalım... evet bu kadarına bende şükür Rabbim diyorum... bebişim sağlıkla büyüsün de bakalım :KK19:

canm yaa ben cesaret edemedim ovu testi yaptım dünden silik çıktı ı ıhh ben hamiş değilim ve bu kasık ağrısından korkmaya basladım yarına randevu aldım doktora gidiyorum..:KK43:

Hay Allah yaa. belki geç döllenmedir inşallah kötü bişey yokturr. Çok mu ağrıyo ya kasıkların ? dayanmayacak kadar mı ?

G

gecmiş olsun canım inş Rabbim verir en kısa zamanda bakalım bende belirtiler var ama 4 gun kaldı belki 16 sında test yaptırım :)

inşallah inşallah tutunmuştur bebiş :) bekliyoruzz biz topic çe hepsini heyecanla bekliyoruz sen folic asitten başka bir şey kullanıyor musun?

Sanıyorum senin bebişin erkek olacak. Benim kardeşimde hamileliği çok rahat geçti bulantısı azdı kız bebeklerde bulantı çok yoğun oluyormuş
Hmm bu tez doğru olabilir elbet...benim de yengem iki oğlan doğurdu... ikisinde de hafif hafif olmuş bulantısı... arkadaşımınki kız onda çok oldu... bir komşumun da iki kızı var o da hastanelik olmuş... bakalım canım sağlıklı olsun da , bu kadar bulantıya şükür inşaAllah , daha fenaları var neticede... Rabbim hayırlısını versin:KK19:

Oyyy yerim seni yaaa :KK48: olur mu hiç derler mi , 6.haftaya girdik ve bulantıya bismillah dedik bakalım... evet bu kadarına bende şükür Rabbim diyorum... bebişim sağlıkla büyüsün de bakalım :KK19:
Bunlar tatli belirtiler canim benim.. kiz ben su dizideki hamilelerin belirtilerine taktim kafayi hemen bi bayilma kusma bizdemi gariplik var diyorum kendi kendime:KK53: dunden beri uzerimde bi sinirlilik var :)

YA CANIM BEN BU ARALAR ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ GECE YATAGA YATTIĞIMIZ ANDA UYKUM GELİYOR SABAH YAPALIM DAHA İYİ DİYORUM BIRAK BEBEK ÇALIŞMASINI ADAMIN İHTİYACINI BİLE DOĞRU DÜRÜST GİDEREMEDİM BAYRAMLARI EŞİMİN MEMLEKETİNE GİTMEK BENİ ÇOK YORUYOR Bİ KAÇ HAFTA KENDİMİ TOPLAYAMIYORUMo_O

:( düşürdüler performansı desene :( neyse olsun dinlen arada dedim ya iyi olunca çalışın keşke bu yorgunluk başka şeyden olsaydı ama oda olacak ksmetse :)

YA CANIM BEN BU ARALAR ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ GECE YATAGA YATTIĞIMIZ ANDA UYKUM GELİYOR SABAH YAPALIM DAHA İYİ DİYORUM BIRAK BEBEK ÇALIŞMASINI ADAMIN İHTİYACINI BİLE DOĞRU DÜRÜST GİDEREMEDİM BAYRAMLARI EŞİMİN MEMLEKETİNE GİTMEK BENİ ÇOK YORUYOR Bİ KAÇ HAFTA KENDİMİ TOPLAYAMIYORUMo_O

Mevsim geçişlerinden de oluyor sanırım memlekette kayınvalidenmi yoruyor seni

Bunlar tatli belirtiler canim benim.. kiz ben su dizideki hamilelerin belirtilerine taktim kafayi hemen bi bayilma kusma bizdemi gariplik var diyorum kendi kendime:KK53: dunden beri uzerimde bi sinirlilik var :)
hahaha dimi , o tv dekileri hiç sorma ya hepsi uydurukçana :KK45:
Adamlar bir kere ilişkiye giriyor hooop hamile , hooop kadın bayılıyor hooop kusuyor hooop hamile :KK48::KK48::KK48:
ne komikler yahuu...
Evet kuşum bende öyle diyorum bu kadarına razıyım ... Rabbim daha beterlerini yaşatmasın bakalım... :KK19:

Bende senin gibi söylemek istemiyorum. Eşimide tembihledim. Bak bebeğimizi kaybettik yaşadıklarımı görüyorsun yine öyle bir şey olur çevreden olumsuz bir şey duyarsak kaldıramam deyince hak verdi.

Müstakbel eltim facede takip ediyor beni akrabasıda beni arıyor. Artık hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum ama eskisi gibi ilgilenmiyorum. Kayınpederime de, kaynıma da mesaj atmıyorum. Anneside bu ara çok hasta ondan dolayı yaptıklarını görmemezlikten geliyorum. Evde şuara yalnız kaldığından da gidip görüyorum. Rölantide olur ya insan işte bu şekilde bu arayı atlatıp evlendikten sonraki durumu izlemek istiyorum.

Valla ben kayınalideme dedim. Ben çalışıyorum. Eğer çok istiyorsanız çocuğa bakacaksınız. İşi bırakmayı düşünmüyorum. Ücretsiz izine de ayrılmayacağım.İşinize gelirse
Bosver canim mesafeli ol evlenince anlayacaklardir eltinin nadil biri oldugunu esinin hatrina sesini cikarma

evet bakalım hatta gülme bile hiç o laflar denmemiş duymamışsın gibi yap birde böyle deneyelim olmadı b c planı uygularız saygı çerçevesini bozmadan mücadele etmek bizim gibi hassas insanlar için oldukça yıpratıcı bir durum ama üstesinden geliriz :) ağırlığımızı koruyalım olmadı ağırlığımızı üstlerine direk koyalım :-) eşinin de onların yaptıklarını kötü bulması sana katılması en güzel destek :)
Esim anlaysi sukurler olsun benide onlarida taniyor sonucta bana hep destek oluyor haklisin bide hic sesimi cikarmayayim bakim tepeme cikacaklar mi bakayim

hahaha dimi , o tv dekileri hiç sorma ya hepsi uydurukçana :KK45:
Adamlar bir kere ilişkiye giriyor hooop hamile , hooop kadın bayılıyor hooop kusuyor hooop hamile :KK48::KK48::KK48:
ne komikler yahuu...
Evet kuşum bende öyle diyorum bu kadarına razıyım ... Rabbim daha beterlerini yaşatmasın bakalım... :KK19:
Amin canim benim kokulara karsi hassasiyetm var o da cok koku gelince bulanti oluyor biraz istahsizlik bide baskada yok dizidekiler daha ilk geceden kusuyor ne bicim is bu esimle izleyince baya guluyoruz:-)

sağlığıyla büyüsünde çorbaları halılara damlatsınn :)) annesi yapmaz diyee düşünsün hala:-) yaparlar zamane bunlarr enerjik vitaminlerle doğuyorlar :-) başladın annelik hislerine hadi bakalım sel su gibi çabucak sağlıklı bir şekilde geçsin de pıt diye gelsin minnakımız:)

inşallah inşallah tutunmuştur bebiş :) bekliyoruzz biz topic çe hepsini heyecanla bekliyoruz sen folic asitten başka bir şey kullanıyor musun?
Folic asitte kullanmıyorum öğrendiğim an kullanıcam cok sartlıyorum kendimi yoksa 2 ay kullandın bıraktım :(

Back
X