2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Akşam gideceğim bakalım nasıl geçecek

Kızlar şimdi Lem yelidi azıcık çekeyim dedim. Dosyadan bakıp adamın ismini çekiyormuşum meğersem kafa gidik.
Fethi ... fethi.... ne alaka kurduysam artık? Çocuk bu adama benzeyecek korkarım.:confused:

ağzımı tutamadım kesin duydu güldüğümü öldüm burda çok iyi ya harika vallahi günün komedisi allahta sizi güldürsün bebişinle inşallahh :):-):-):-)

Hay Allah yaa. belki geç döllenmedir inşallah kötü bişey yokturr. Çok mu ağrıyo ya kasıkların ? dayanmayacak kadar mı ?
yok canm kaç gündür dayanıyorum zaten dayanmayacak kadar değil de sürekli aklımda yani rahatsız ediyo oturup kalkarken yürürken falan.. geç döllenme nasıl olur ki canm biz en son 14. gün çalıştık sonra bayram girdi araya günah olur belki diye çalışma yapmadık koyu 12. gün yum oldu 14. gün silikleşti .. bi de bayramdan hemen sonraki gün çalıştık ama yum o zamana kadar kalmaz heralde geç döllenme nasıl olur ki..???

elma yanak bulutların üstünde yürürken trafiğe dikkat:KK70::KK70::KK70: hep böyle ol tatlım en kötü günün böyle olsun mutluluğun bize yansıyor bak.. :KK66:

:):):) olurumm oluruz olurlarrr :-):-) hep olurum beni çok güldürdünüz bugün ya çok eğlenceli bir gündü kimseler bilemez anlayamaz :)

Elbette ki kuzum benim ... her şeyin bir zamanı var işte , buna inanmamız gerekiyorr... benim arkadaşım da 6 ay denedi , tam artık olmayacak demeye başladı 7.ayda hamiş kaldı... sen hiç kafana takma e mi :KK19:

Bende ona ınanıyorum canım benım herseyın zamanı olduguna guzel bır sekılde olacagına ama ınan bazende korkuyorum benımde bu ay 5 ayım inşallah zamanı gelmıstırde Rabbım bu ay mucızemı bana gonderır aksamları pek takmıyorum canım gun ıcerısınde yanlızken sızlerle burda konusurken daha cok aklımda ve sureklı dua edıyorum

yok canm kaç gündür dayanıyorum zaten dayanmayacak kadar değil de sürekli aklımda yani rahatsız ediyo oturup kalkarken yürürken falan.. geç döllenme nasıl olur ki canm biz en son 14. gün çalıştık sonra bayram girdi araya günah olur belki diye çalışma yapmadık koyu 12. gün yum oldu 14. gün silikleşti .. bi de bayramdan hemen sonraki gün çalıştık ama yum o zamana kadar kalmaz heralde geç döllenme nasıl olur ki..???

hmmm yumurtlaman geç olduysa diye demiştim. Ama belli mi olur belki vardır inşallah da vardır. En azından köttü bişey olmasın da bu da iyi bişey değil mi ? A afrodit26 bnmde düne kadar hiçbişeyim yoktu bnmde arada kasıklarım sızlıyo. Belimde hafif ağrıyo. Hal böyleyken dediğin gibi ağrın sızın olunca aklında çıkaramıyosun. Stres yapmamak elde değil. Tam aklımdan çıkardım derken bi batma sancı oluyo pat aklına düşüyo. Bu arada bata 2 gün kaldı umudum -0 (sıfır) :KK64::KK64::KK64:

hmmm yumurtlaman geç olduysa diye demiştim. Ama belli mi olur belki vardır inşallah da vardır. En azından köttü bişey olmasın da bu da iyi bişey değil mi ? A afrodit26 bnmde düne kadar hiçbişeyim yoktu bnmde arada kasıklarım sızlıyo. Belimde hafif ağrıyo. Hal böyleyken dediğin gibi ağrın sızın olunca aklında çıkaramıyosun. Stres yapmamak elde değil. Tam aklımdan çıkardım derken bi batma sancı oluyo pat aklına düşüyo. Bu arada bata 2 gün kaldı umudum -0 (sıfır) :KK64::KK64::KK64:
aynen canm en azından kötü bişey olmasın diyorum artık gebelikten gectim adet olsam da üzülmicem ..benm de umudum yok artık olmıcağına inandım

Evet canım Zeynep ti zaten en başından beri kız olursa Zeynep koyacaz diyorduk
bizde ne yapalım işe gidip geliyoz teyzesi
ben 10 15 gündür girmedim hiç bayram falan kardeşim nişanlandı bi de yoğun günler yaşadık
kuzum iyi çok şükür ama beslenmem biraz kötü haftasına göre az kilosu
Dikkat et inşallah kısa zamanda toparlarsın
:KK70::KK70::KK70:
Ay çok güldüm , canım yaaa

ağzımı tutamadım kesin duydu güldüğümü öldüm burda çok iyi ya harika vallahi günün komedisi allahta sizi güldürsün bebişinle inşallahh :):-):-):-)

Nasıl yaptım bende bilmiyorum 1256!da fark etmem daha ilginç

Bende ona ınanıyorum canım benım herseyın zamanı olduguna guzel bır sekılde olacagına ama ınan bazende korkuyorum benımde bu ay 5 ayım inşallah zamanı gelmıstırde Rabbım bu ay mucızemı bana gonderır aksamları pek takmıyorum canım gun ıcerısınde yanlızken sızlerle burda konusurken daha cok aklımda ve sureklı dua edıyorum
Aklına getirme öyle , biz muhabbet için burdayız , gerisi faso fiso :) düşünme öyle çok tamam mı canım :KK19:

bir de eşin bebeğğin içn o sigarayı bıraksın lütfen :KK43: tek isteğim o sağlıklı bir baba olmak zorunda ben çok üzüldüm gelişme çağındada kullandığı için allah korusun bıraksın temizlensin ciğerleri güzelce sen ikna edersin güzellikle :)
evlendiğimizden beri uğraşıyorum ama ben kendime kızıyorum ilk başlarda bana sigara kullandığını söylemekte bile zorlanmıştı o zaman bıraktırsam bırakırdı çünkü korkuyordu ayrılırım diye ondan,; şimdi diyorum ona çocuğunun karşısına sigara içen bir baba olarak çıkma diyorum inşallah diyor:(

Benim de var kuşum 2 gündür... bütün gün sürüyor ama dayanılacak gibi şükür , sana yazmştım ama görmemişsin kuşum :)
görmedim tatlım ya kusura bakma:( işler yoğun arada sistem çalışmadığında hemen kaçıyorum yanınıza ben bu kadar erken normal mi acaba diyordum; sende de başlamış bak içim rahatladı herşeyden nem kapar oldum:KK57::KK57:

görmedim tatlım ya kusura bakma:KK43: işler yoğun arada sistem çalışmadığında hemen kaçıyorum yanınıza ben bu kadar erken normal mi acaba diyordum; sende de başlamış bak içim rahatladı herşeyden nem kapar oldum:KK57::KK57:
Ayy deli bundan nem kapılır mı , artık 6.haftadayız normalmiş canım sen hiç merak etme :KK19:
Önemli değil tatlım ne olacak :KK49:

Back
X