nasıl yani canım bugün adetim gecikti işte 30 dk arayla iki test yaptım ilki net ikincisi ise belli belirsiz çıktıBat in ne zaman erkense ikinci testi en az 4 saat beklemen lazim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani canım bugün adetim gecikti işte 30 dk arayla iki test yaptım ilki net ikincisi ise belli belirsiz çıktıBat in ne zaman erkense ikinci testi en az 4 saat beklemen lazim.
Canim biraz erken oldugu icin hormonlarin idrarinda birikmesi zaman alir.ikinci test ondan cikmamistir.ilk testte cizgi nasil net mi ve ne zaman belirginlesti.belli bi zamandan sonra cikan cizgiyi dikkate almayin diyolarnasıl yani canım bugün adetim gecikti işte 30 dk arayla iki test yaptım ilki net ikincisi ise belli belirsiz çıktı
Yani 2 dk içinde oldukça belirgin ikinci ise bi 15 dk sonra silik bi şekilde oldu...ne karışık iş miş ama ilki baya iki çizgi ya offfCanim biraz erken oldugu icin hormonlarin idrarinda birikmesi zaman alir.ikinci test ondan cikmamistir.ilk testte cizgi nasil net mi ve ne zaman belirginlesti.belli bi zamandan sonra cikan cizgiyi dikkate almayin diyolar
Hamile olma ihtimalin yuksek canim.yarin ilk idrarla tekrar yap.ikinci cizgi cikarsa kan testi yaptir en kesin sonucu alirsin.ne zamandir deniyodunYani 2 dk içinde oldukça belirgin ikinci ise bi 15 dk sonra silik bi şekilde oldu...ne karışık iş miş ama ilki baya iki çizgi ya offf(
bende ip atalayacağım ama bebiş varsa çok zıplama zararlı olur.. senin yumlar gelmedi de mi daha gelirse o vakit mekik yapma kuzum sadece pump it up kasları çok zorlamayalım çünkü bi amacımız daha var.. elisam benim eşim de üniv okuyor sanırım bu dördüncü üniv. oluoyrOhh guzel o zaman canım ben hareketlerın sonunda bırde mekık cekecegım bugunden sonra ınsalah ıncecık olacagım :)
bende ip atalayacağım ama bebiş varsa çok zıplama zararlı olur.. senin yumlar gelmedi de mi daha gelirse o vakit mekik yapma kuzum sadece pump it up kasları çok zorlamayalım çünkü bi amacımız daha var.. elisam benim eşim de üniv okuyor sanırım bu dördüncü üniv. oluoyradam okumaya doyamadı maddi sıkıntılar oluyor tabi özel üniv. sonuçta ama mühendis olmayı istiyordu inş 2 senede bitecek.. bebiş düşünmeye başladığımızdan beri maşallah
evimize bi bereket girdi inş kuzumuz da gelir niye bilmem sana anltmak geldi içimden
![]()
Kac gunde bir adet oluyorsun 25 gun felanmiKızlar öncelikle merhaba. Ben fortest gebelik testini denedim. Çok ince ve silik bir çizgi gördüm sadece. Çok zor görünüyor. Adetim 2 gün gecikti. İlişki olayımız 1 hafta önce oldu. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Kac gunde bir adet oluyorsun 25 gun felanmiKızlar öncelikle merhaba. Ben fortest gebelik testini denedim. Çok ince ve silik bir çizgi gördüm sadece. Çok zor görünüyor. Adetim 2 gün gecikti. İlişki olayımız 1 hafta önce oldu. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
ŞİMDİ BAKTIM GÖRDÜM UFAKLIĞI MAŞAALLAH... RABBİM ESİRGESİN.UYSAL BİR ÇOCUK OLACAK O ZAMAN BENİM KIZLARDA ULTRASONDA POZLAR AYNEN BÖYLEYDİ.BENİ HİÇ ÜZMEDİLER EVLATLARIM İNŞAALLAH SENİNDE ÖYLE OLUR.BENCE SİR AGDA YAPMA ŞİMDİ CANIM GÖZENEKLERİ AÇIYOR YA DAHA FAZLA YAĞLANIYOR CİLT...Iyi abla uyuyup duruyor ne zaman ultrasonda baksak ense yapiyor bizimkidun paylasmistim resmini gordunmu:) ya sorma abla bende normalde yuzume lazere gidiyordum ama hamilelikten dolayi artk gitmiyorum sir agdayla aliyim dedim sivilce yapti bendede zaten hassas bi cildm var
![]()
EVET CANIM YAA ADET GÜNÜMDEN BU YANA HİÇ BİTMEYEN SİVİLCELERİM ÇIKMAYA BAŞLADI.EĞER ÖĞÜN ATLARSAN BARİZ BİR BULANTI YAŞARSIN ÖĞÜNLERİNİ ATLAMA KUZUM.Oyyy yerim... sivilce mi yaptı ufaklık .. çok normalmiş abla , yağlanma arttığı için ...benim de suratım bir yağlı , ufak tefek bir kaç sivilce çıktı ... mide bulantım var bütün gün ama katlanılabilecek gibi şükür... :)
inş olur ywrum eşin atanır :) aynen ne tesadüf ben aileme ev aldım kredi 1.500 ödüyorum o da ocakta son bitiyor:) ayyy kuzum benım anlatmmak ısteıgını her zaman anlatabılırsın her zaman dınlenırım canım benım tesekkur ederım benı sıcak bulup paylastıgın ıcın bızımde öyle dıyebılırım canım bebek dusundukten sonra sankı borclarımızıı odememız hızlandı Allah paranın bereketını verıyor cok sukur borclarımız bıttı sayılır sadece mobılya borcu kaldı oda ocakta bıecek sonra rahatız ınsallah tatlım ben ınanıyorum Allah hersekılde yardım edıyor darda bırakmıyor evlerımızın bereketıne bın masallah
bebegım haftaya bugun yum gunlerım oluyor yumdan sonra dedıgın gıbı bende cok hızlı hareket yapmamıyı dusunuyorum sadece pump ıt yapsak olur sanırım onun zararı olmaz galıba
benım ıkı ıstegım var esımın atanması ve bebegımızın en yakın zamanda bızım aramıza katılmasını ıstıyorum ve sonra musmutlu bır omur surmek Allah'ım hepımıze nasıp etsın![]()
inş olur ywrum eşin atanır :) aynen ne tesadüf ben aileme ev aldım kredi 1.500 ödüyorum o da ocakta son bitiyorondan sonra daha da rahatız Allah gönlümüze göre veriyor demek ki
evet pump it up ı 30 dk yapma sebebim yumdan sonrasındayım ne olur ne olmaz ilk 30 dk sını yapıyorum çünkü onlar bence etkilemez 30 dk sından sonrası fazla gelebilir
sadece o yeterli her gün yaptıktan sonra
bebiş olursa bile faydalı devam ederim doktora danışıp
![]()
İlk test pozitifti çünkü idrarda yeterli gebelik hormonu salgılanmıs bekliyordu.ikinci idrar yarım saatlik beklemeyle gebelik hormonu daha idrara geçmeden testi yenilediğin için cıkmadı.sabah ilk idrarınla yap ozaman görürüsün kırmızınasıl yani canım bugün adetim gecikti işte 30 dk arayla iki test yaptım ilki net ikincisi ise belli belirsiz çıktı
canim biz maryland'deyiz. baltimore'da. ben fizikciyim, esim de kimyaci.Hangi sehirdesiniz canim ?
AYYYY canım inşallah pozitiftir yarın kan testi yaptırsam kesn öğrenirim dimi.tecrübesizlik işte soruyorum sizeee :))ay evde yalnızım kimseyle paylaşmadım buraya yazıp szie sormak istedim.ilk test baya belli ikinci çok silik olunca moralim bozulduuİlk test pozitifti çünkü idrarda yeterli gebelik hormonu salgılanmıs bekliyordu.ikinci idrar yarım saatlik beklemeyle gebelik hormonu daha idrara geçmeden testi yenilediğin için cıkmadı.sabah ilk idrarınla yap ozaman görürüsün kırmızı
2 senelk evliyiz canm mayıstan beri filan korunmadık.son ay ovulasyon hesabı filan yaparak ilişki olmaya başladı bakalım böyle işte ayyy sonuç nolcak bakalım :)))Hamile olma ihtimalin yuksek canim.yarin ilk idrarla tekrar yap.ikinci cizgi cikarsa kan testi yaptir en kesin sonucu alirsin.ne zamandir deniyodun
Bence hamilesin.bende bu ay ovu.test yapiyorum darisi basima artik.2 senelk evliyiz canm mayıstan beri filan korunmadık.son ay ovulasyon hesabı filan yaparak ilişki olmaya başladı bakalım böyle işte ayyy sonuç nolcak bakalım :)))
Canımm benim sağolasınOyyy ablam geçmiş olsun![]()
Sağol tatlışım iyiyim şükür :)Gecmis olsun ablacim arkadasimdada vardi oyle bir sorun vardi Allah yardimcin olsun:)
kızlar iyi aksamlar bi sorum olucak az önce test yaptı baya iki çizgi gördüm 30 dk sonra yeniledim şimdi tek çizgi böle bişe olurmu yaaa,noldu ki(