amin inşallah benimde sürekli dilimde canım sayı ile çekmiyorum.canım ben sürekli namazlardan sonra bu duaya devam ettim Allahın izniyle kabul olur inşaAllah...devam et sürekli içinden bu duayı sürekli oku benim imza alanımda da ekli zaten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah benimde sürekli dilimde canım sayı ile çekmiyorum.canım ben sürekli namazlardan sonra bu duaya devam ettim Allahın izniyle kabul olur inşaAllah...devam et sürekli içinden bu duayı sürekli oku benim imza alanımda da ekli zaten...
bende okuycam bunu ama belli bir sayisi varmi yoksa dilediyinde okumakmi?canım bende çekmeyi düşünüyordum dün araştırdım biraz çok bağlantı kuramadım kuran da geçen bir ayet var onu çekiyorum bende sürekli. çok güzel bir dua bence. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir çocuk bağışla!” (Sâffât suresi,
37/100)
aminnn hepimizinki sağlıcakla bebişle dolsun inşallah, sizlerden aldımğım sevdiklerimden aldığım böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor, ohh Rabbim tez vakitte verdi aratmadı büyük Allah ımteşekkür ederim bende sizsiz yapamıyorum :)) elticiğini şimdi okudum allah sağlıkla kucağına aldırsın o üzüme baka baka seninde gobüşü doldursun :):)
ben sayı ile çekmiyorum canım sürekli çekiyorumbende okuycam bunu ama belli bir sayisi varmi yoksa dilediyinde okumakmi?
EVET CANIM AKLIMDA ÇOK YER VARDA DÜĞÜNLERDEN KAÇAMIYORUZ Kİ :)HAVALAR SOĞUMADAN ÇIKSANIZ KEŞKE EN AZINDAN HAFTASONU İKİ GÜNLÜK KAÇAMAK BİLE İYİ GELİR İNSANA ...
hz İbrahim Aleyhisselam ın duası ...canım ben sürekli namazlardan sonra bu duaya devam ettim Allahın izniyle kabul olur inşaAllah...devam et sürekli içinden bu duayı sürekli oku benim imza alanımda da ekli zaten...
canım bende çekmeyi düşünüyordum dün araştırdım biraz çok bağlantı kuramadım kuran da geçen bir ayet var onu çekiyorum bende sürekli. çok güzel bir dua bence. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
37/100)
Tamam bende bugun basliyorum INSALLAH butun dualarimiz kabul olurCanım başla sende gerçekten çok rahatlatıyor.
CANIM YOK AKLINA DÜŞTÜĞÜNDE OKU SAYI YOK.bende okuycam bunu ama belli bir sayisi varmi yoksa dilediyinde okumakmi?
Hoş geldin kaygusuz kaygulutabiki içinden gelene bakacaksın bu işler psikolojiye yaşa eşe isteğe maddiyata göre değişir bunlara göre kararı da biz veririrz başkaları değilll !!! o yüzden ben iki tarafıda hiçççç umursamıyorum :):):) hadi çalışmalara devam![]()
aminnn hepimizinki sağlıcakla bebişle dolsun inşallah, sizlerden aldımğım sevdiklerimden aldığım böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor, ohh Rabbim tez vakitte verdi aratmadı büyük Allah ım![]()
aynen niyet önemli okunan da önemli tabiki Y ysmn1096 nın yazdığınıda arada aklımızdan geçirirsek okursak iyi olur, o da çok güzel,zikirmatik olmadan olmuyomuş bende telefona indirdim gidip alamadığımdan :) aminn cümlemizinki inşallahAmin canım bende 20.000'e yaklaştım şuan sürekli okuyorum telefonuma indirdim zikirmatiği o olmasa okunmazmış ama gerçekten.
Bu arada bende şimdi anlamına baktım ve doğurmadı ve doğrulmadı ne demektir diye yazıncada google da bir takım yazılar buldum. Ben hep niyet ederek okuyorum inşallah dualarımız kabul olur.
Abla son degerimi bilmiyorum...yarın ultrasonrandevum var... Belki o zaman bakar tekrar bilmiyorum bakalim... Ama degerin gayet güzel maaşAllah keseyi ve bebeği görebilirsin... Gitmedn mi ultrason için ?:)hz İbrahim Aleyhisselam ın duası ...
DUALARIM ARASINA GİRDİ ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN CANIMcanım bende çekmeyi düşünüyordum dün araştırdım biraz çok bağlantı kuramadım kuran da geçen bir ayet var onu çekiyorum bende sürekli. çok güzel bir dua bence. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
37/100)
süpermişşş hemşehrilerim benim
bende telime zikirmatik yukledim firsat buldukca okuycam lem yelid 70.000?????ben sayı ile çekmiyorum canım sürekli çekiyorum
SADECE LEM YELİD DİYEMİ OKUYCAZ CANIM DEVAMINI OKUYACAKMIYIZBana da dün eşim sordu bilemedim çok utandım googledan bakıcaktım bugün unuttum ama bebek isteyenlerin 70 bin lem yelid okuması gerektiğini herkes söylüyor.
ALLAHIN İZNİYLE BUGÜN GİDİCEM...Abla son degerimi bilmiyorum...yarın ultrasonrandevum var... Belki o zaman bakar tekrar bilmiyorum bakalim... Ama degerin gayet güzel maaşAllah keseyi ve bebeği görebilirsin... Gitmedn mi ultrason için ?:)