2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hoş geldin kaygusuz kaygulu :-)
Kimseyi takmamaya çalışıyorum. Keza takmaya başlarsam bu ara delirtmek üzere her şey üst üste geliyor. Neyseki La havle çekmeden lem yelide başladım. Gerçi lem fehmi diye çekiyordum son anda kurtardım.

:-):-):-) kaygusuz kaygulu sevdim bunu :-) ben gece yatmadan dua ederim hatta ilişki olacağını düşündüğümde önceden ederim ama dualar o kadar rutin olmuş ki çok hissis okuyor insan bazen o yüzden bazen durup tekrar ediyorum yani lem yelid içinde böyle düşünüyorum kalpten içten gelen anlarda okumak iyi bence bende aklıma düştüğünde durup kalben lem yelid diyorum :) rabbim sağlık vermiş eş vermiş iş vermiş şükürler olsun inşallah bebişlerimizi de verir dualarımızı kabul eder :)

evet zaten bir evladı varmış allah bağışlasın biraz daha stressiz olur diye düşünüyorum onun rahatlığının katkısı büyük bence allah her kadına sevdiğiyle evlenebilmeyi mutlu yuuvasında çocuğunu büyütmeyi nasip etsin ne güzel insan daha ne ister :)
gerçekten başka ne ister diğer her türlü şey fazlalık o dakikadan itibaren mutlu huzurlu bir yuva koşturan çocuklar sevgi saygı dolu bir eş, geçinebilecek kadar para, fazlasının benim için önemi yok.
bana da diyor hep sakin ol,rahat ol diye,hamiş ya dua eder bana şimdi yer gök dua :) aminnn inşallahhh cümlemize mutlu huzurlu yuvalar aileler nasip etsin Allahım

:-):-):-) kaygusuz kaygulu sevdim bunu :-) ben gece yatmadan dua ederim hatta ilişki olacağını düşündüğümde önceden ederim ama dualar o kadar rutin olmuş ki çok hissis okuyor insan bazen o yüzden bazen durup tekrar ediyorum yani lem yelid içinde böyle düşünüyorum kalpten içten gelen anlarda okumak iyi bence bende aklıma düştüğünde durup kalben lem yelid diyorum :) rabbim sağlık vermiş eş vermiş iş vermiş şükürler olsun inşallah bebişlerimizi de verir dualarımızı kabul eder :)
Orası öyle canım içten gelerek edilmeli ben okuyup başa dönüyorum. Tekrar okuyorum.
Ben namaz kılıyorum 2 rekat öyle yapıyorum. Rabbim hayırlısını versin

gerçekten başka ne ister diğer her türlü şey fazlalık o dakikadan itibaren mutlu huzurlu bir yuva koşturan çocuklar sevgi saygı dolu bir eş, geçinebilecek kadar para, fazlasının benim için önemi yok.
bana da diyor hep sakin ol,rahat ol diye,hamiş ya dua eder bana şimdi yer gök dua :) aminnn inşallahhh cümlemize mutlu huzurlu yuvalar aileler nasip etsin Allahım

AMİİNN PAMUK ŞEKERİM İLAÇ KULLANIYOR MUSUN ŞU ARA DURUMLAR NASIL ÇALIŞMALAR?

kizlar bisy sorucam ben suanda nasil soyliyim yani pak diyilim:oops::oops::oops: yani dus aldim ama niyetlenmedim acaba boyle okumak olurmu?:KK52:

Orası öyle canım içten gelerek edilmeli ben okuyup başa dönüyorum. Tekrar okuyorum.
Ben namaz kılıyorum 2 rekat öyle yapıyorum. Rabbim hayırlısını versin

amin Allah kabul etsinn :)) benim bugün 12.gün çalışma olur umarım sonra hedef 14. 16. 17 de oldu mu tamamdır daha da gelsin bat kısmet nasip ilk defa içim rahat edecek çünkü ben hiç bir ay verimli günlerde 2 günde bir çalışmadım olacağı varsa olur elbet rabbim bilir :)

Canım yarın tekrar test yap sonuçta eğer 2 katı yükselme varsa geç döllenme oluyordur yok eğer yükselme yoksa adet söktürücüyü kullan beklemek için sebebin yok.

Evet ben de öyle düşünüyorum canım. Başka bi merkezde yaptırıcam ikinci testi.

20 nin altı değil ama ben doktoruma 14e düştü deyince direk kimyasal dedi . 2 olumsuz bir değer malesef ama çok şükür dış gebelik kimyasal vs bi şey yok buna şükredip o fazlalıkları aldırıp bi dahaki aya getirelim bebişi inşallah :))

Öyledir umarım canım. Kuzenim Amerika'da 1.40 değerle düşük yaptığını öğrenmiş. Bana da düşük mü yaptın acaba farkında olmadan dedi. Kafam karıştı iyice.

Back
X