2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

olur tabi bebiş bulantısı o :) siz iyi olundaa doktordan çıkın şöyle bi gezdir bebişi etrafta yürüyüş yapın ondan sonra bize güzel haberleri yazarsın allahın izniyle:):):)
Oyyy kaygilim inan heyecanimi azcik dindirdin :) yerim seni...amin amin...insaAllah oyle olur... Bide annem de geliyor muayeneye büyük ihtimalle menapoza girdin diyecek doktor... Anneanneye moral vereceğiz bebise :)

tatlım umut olmazsa hiç bir şey olmaz ;) ben senden çok kısa zamanda güzel haber alacağıma inanıyorum ;)

inşallah bende önce senden bekliyorum bakalımm ne kaldı şurda deminoşum :) ağrım oluyor kasıklarımda eve gidiyorum bugün yum gününe yaklaştım hissediyorum diyorum ov testine bakıyorum çizgi silik :-):-) iki gündür aynı telaşe :-) oyun haline çevirdim olayı sonumuz hayır olsun :))

oyyy tontonum benim kıyamam inşallah bir an önce geçer, bazı hamişlerde bu süreç oldukça kısa sürüyormuş çünkü,ayyy minnoşu görde bize iyi haberler taze anne :)
Canimin iciii amin amin...insaAllah oyle olur... Yarın ya randevum resmen yerimde duramıyorum hehe :) en kisa zamanda sizler de yaşayın bu güzel duygulari...Dualarim hep sizlerle inain...:)

Oyyy kaygilim inan heyecanimi azcik dindirdin :) yerim seni...amin amin...insaAllah oyle olur... Bide annem de geliyor muayeneye büyük ihtimalle menapoza girdin diyecek doktor... Anneanneye moral vereceğiz bebise :)

oo onu bi sıcak basar bi üşür torunn ona bal gelir bal bi şeyi kalmaz beraber gidersiniz ikinizde anne kız torun üçlüsü çıkışta dolanırsınız dudaklar ağızda inşallah :):):) benim kv başı dönüyor rahatsız yıllardır diyorki torunum olunca onunla ilgilensem geçer mi acaba bilmem deneyelim ben bi doğurayım hemen diyesim geliyor çocuğumu kobay yapıcaz :-):-)

oo onu bi sıcak basar bi üşür torunn ona bal gelir bal bi şeyi kalmaz beraber gidersiniz ikinizde anne kız torun üçlüsü çıkışta dolanırsınız dudaklar ağızda inşallah :):):) benim kv başı dönüyor rahatsız yıllardır diyorki torunum olunca onunla ilgilensem geçer mi acaba bilmem deneyelim ben bi doğurayım hemen diyesim geliyor çocuğumu kobay yapıcaz :-):-)
Oyle olacak bitanem evet... Torun tam zamanında geldi ona moral olacak...:D Hahaha torun her derde deva canim benim...yapiver ve görsun kv den :D

[QU"nenu, post: 37316833, member: 450103"]70 001 tane okuyoruz canım[/QUOTE]
Ne icin okunuyor kizlar lem yelid derken gulhuyumu kast ediyorsunuz..

Oyle olacak bitanem evet... Torun tam zamanında geldi ona moral olacak...:D Hahaha torun her derde deva canim benim...yapiver ve görsun kv den :D

canım eşin istiyorsa sorun yoktur bende diye düşünüyordur genel olarak etrafımdakiler böyle epey süre olmadan yoktur bi şey deyip geçiyorlar inşallahta haklıdırlar . sende üsteleme çalışma olmasına çok sevindim 13 le 15 14 ü idare ederler hiçç merak etme öyle olması daha sağlıklı olmuş hatta bence :)) inşallah tutmuştur. bak benim göğsümde fibrokist var arada ağrı yapıyo batma oluyor çok nadir eyvah kanser mi acaba bi şey mi oldu baktım paranoya oluyorum dedim ki 6 ayda bir kontrole gidiyorum gerisini takma vücut bu her şeye tepki veriyor sende prolaktine her şeyi bağlama umarım denk gelmiştir öyle değildir eşine karşı istekli isteksiz görünme bi süre o ilgilensin kaçan kovalanır :)) nasıl olsa yumda geçmiş ona bırak bu ayı :))
söylediklerine gönülden katılıyorum, aynen kaçan kovalanır, üzerine düşmicem benim bir sorunum var belli tedavimi olmaya çalışıcam, ne diyim kaç yaşında söylemekle mümkün değil olmuyor :) fibrokist içinde kontrollü olmakta fayda var en iyisini yapıyorsun, belirti aynı olunca hemen aklıma o geldi valla yalan yok,bir istekli bir isteksiz olmuyor stabil bir durum olmalı,yani bu süreçte Rabbim gönderirse başım üstüne, onun dışında baskı maskı yok :KK66:

cnm nasılsın benımde yarın dr randevum var bende yerimde duramıyorum
Oyyy yerim seni... Canim yaa insanın içi çok tuhaf oluyor...inşaAllah güzel haberlerle döneriz...minnakini uyur vaziyette görürsun inşaAllah elf gibi :)

Oyyy yerim seni... Canim yaa insanın içi çok tuhaf oluyor...inşaAllah güzel haberlerle döneriz...minnakini uyur vaziyette görürsun inşaAllah elf gibi :)
inş cnm ya yaşadıklarımı siz biliyorsunuz zor sürecten geçtim inş bebeğim sağlıklıdır .. çok korkuyorum aslında dr gitmek bile istemiyorum ama gitmedende duramıyorum en son arife günü gitmiştim bakalım nasıl bebegim

inş cnm ya yaşadıklarımı siz biliyorsunuz zor sürecten geçtim inş bebeğim sağlıklıdır .. çok korkuyorum aslında dr gitmek bile istemiyorum ama gitmedende duramıyorum en son arife günü gitmiştim bakalım nasıl bebegim
İnşaAllah her şey iyi 'olacak Annesiii Uzme kendini :) bebisin sağlıkla büyüyor bi iznillah :)

canm bana :KK43: bunu koyabilirsin test yaptım negatif ama adet olmadım.. bugun yarın olurum.. kasım batımı da söylerim ama çalışma olmayacak
sen bi adet ol (inş olmaz hamiş çıkarsın) o zaman :KK39::KK39:

Back
X