tatlım umut olmazsa hiç bir şey olmazilk defa çalışma yaptığım yum takip ettiğim bi ay bi de nerdeyse 2 ay aradan sonra devam etmek insanı ümitlendiriyor :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım umut olmazsa hiç bir şey olmazilk defa çalışma yaptığım yum takip ettiğim bi ay bi de nerdeyse 2 ay aradan sonra devam etmek insanı ümitlendiriyor :))
Oyyy kaygilim inan heyecanimi azcik dindirdin :) yerim seni...amin amin...insaAllah oyle olur... Bide annem de geliyor muayeneye büyük ihtimalle menapoza girdin diyecek doktor... Anneanneye moral vereceğiz bebise :)olur tabi bebiş bulantısı o :) siz iyi olundaa doktordan çıkın şöyle bi gezdir bebişi etrafta yürüyüş yapın ondan sonra bize güzel haberleri yazarsın allahın izniyle:):):)
tatlım umut olmazsa hiç bir şey olmazben senden çok kısa zamanda güzel haber alacağıma inanıyorum
![]()
Canimin iciii amin amin...insaAllah oyle olur... Yarın ya randevum resmen yerimde duramıyorum hehe :) en kisa zamanda sizler de yaşayın bu güzel duygulari...Dualarim hep sizlerle inain...:)oyyy tontonum benim kıyamam inşallah bir an önce geçer, bazı hamişlerde bu süreç oldukça kısa sürüyormuş çünkü,ayyy minnoşu görde bize iyi haberler taze anne :)
Oyyy kaygilim inan heyecanimi azcik dindirdin :) yerim seni...amin amin...insaAllah oyle olur... Bide annem de geliyor muayeneye büyük ihtimalle menapoza girdin diyecek doktor... Anneanneye moral vereceğiz bebise :)
cnm nasılsın benımde yarın dr randevum var bende yerimde duramıyorumCanimin iciii amin amin...insaAllah oyle olur... Yarın ya randevum resmen yerimde duramıyorum hehe :) en kisa zamanda sizler de yaşayın bu güzel duygulari...Dualarim hep sizlerle inain...:)
Oyle olacak bitanem evet... Torun tam zamanında geldi ona moral olacak...oo onu bi sıcak basar bi üşür torunn ona bal gelir bal bi şeyi kalmaz beraber gidersiniz ikinizde anne kız torun üçlüsü çıkışta dolanırsınız dudaklar ağızda inşallah :):):) benim kv başı dönüyor rahatsız yıllardır diyorki torunum olunca onunla ilgilensem geçer mi acaba bilmem deneyelim ben bi doğurayım hemen diyesim geliyor çocuğumu kobay yapıcaz![]()
Oyle olacak bitanem evet... Torun tam zamanında geldi ona moral olacak...oo onu bi sıcak basar bi üşür torunn ona bal gelir bal bi şeyi kalmaz beraber gidersiniz ikinizde anne kız torun üçlüsü çıkışta dolanırsınız dudaklar ağızda inşallah :):):) benim kv başı dönüyor rahatsız yıllardır diyorki torunum olunca onunla ilgilensem geçer mi acaba bilmem deneyelim ben bi doğurayım hemen diyesim geliyor çocuğumu kobay yapıcaz![]()
söylediklerine gönülden katılıyorum, aynen kaçan kovalanır, üzerine düşmicem benim bir sorunum var belli tedavimi olmaya çalışıcam, ne diyim kaç yaşında söylemekle mümkün değil olmuyor :) fibrokist içinde kontrollü olmakta fayda var en iyisini yapıyorsun, belirti aynı olunca hemen aklıma o geldi valla yalan yok,bir istekli bir isteksiz olmuyor stabil bir durum olmalı,yani bu süreçte Rabbim gönderirse başım üstüne, onun dışında baskı maskı yokcanım eşin istiyorsa sorun yoktur bende diye düşünüyordur genel olarak etrafımdakiler böyle epey süre olmadan yoktur bi şey deyip geçiyorlar inşallahta haklıdırlar . sende üsteleme çalışma olmasına çok sevindim 13 le 15 14 ü idare ederler hiçç merak etme öyle olması daha sağlıklı olmuş hatta bence :)) inşallah tutmuştur. bak benim göğsümde fibrokist var arada ağrı yapıyo batma oluyor çok nadir eyvah kanser mi acaba bi şey mi oldu baktım paranoya oluyorum dedim ki 6 ayda bir kontrole gidiyorum gerisini takma vücut bu her şeye tepki veriyor sende prolaktine her şeyi bağlama umarım denk gelmiştir öyle değildir eşine karşı istekli isteksiz görünme bi süre o ilgilensin kaçan kovalanır :)) nasıl olsa yumda geçmiş ona bırak bu ayı :))
Oyyy yerim seni... Canim yaa insanın içi çok tuhaf oluyor...inşaAllah güzel haberlerle döneriz...minnakini uyur vaziyette görürsun inşaAllah elf gibi :)cnm nasılsın benımde yarın dr randevum var bende yerimde duramıyorum
inş cnm ya yaşadıklarımı siz biliyorsunuz zor sürecten geçtim inş bebeğim sağlıklıdır .. çok korkuyorum aslında dr gitmek bile istemiyorum ama gitmedende duramıyorum en son arife günü gitmiştim bakalım nasıl bebegimOyyy yerim seni... Canim yaa insanın içi çok tuhaf oluyor...inşaAllah güzel haberlerle döneriz...minnakini uyur vaziyette görürsun inşaAllah elf gibi :)
Sağol bitanem...amin amin en kısa zamanda sende böyle doktor yollatina düşeceksin heyecan dolu bebisini görmek için benim de dualarimdasin :)SirriEyvan
asi_m ayyy kızlar szin adınıza nasıl heyecanlandım inşallah coook güzel haberlerle gelırsınız dualrım sızınle :)
saol hayatımmmmm kalp krızı geçiriyorum iş yerinde sabah olmaz bana bu geceSirriEyvan
asi_m ayyy kızlar szin adınıza nasıl heyecanlandım inşallah coook güzel haberlerle gelırsınız dualrım sızınle :)
SADECE LEM YELİD DİYEMİ OKUYCAZ CANIM DEVAMINI OKUYACAKMIYIZ
Rabbim sabır versinuzmez seni yeterki sen kal ona yeter kendi annen gibi dusun ben annem icin gidiyordum simdi yok vefat etti allah yardim eder yeterki kal
İnşaAllah her şey iyi 'olacak Annesiii Uzme kendini :) bebisin sağlıkla büyüyor bi iznillah :)inş cnm ya yaşadıklarımı siz biliyorsunuz zor sürecten geçtim inş bebeğim sağlıklıdır .. çok korkuyorum aslında dr gitmek bile istemiyorum ama gitmedende duramıyorum en son arife günü gitmiştim bakalım nasıl bebegim
sen bi adet ol (inş olmaz hamiş çıkarsın) o zamancanm banabunu koyabilirsin test yaptım negatif ama adet olmadım.. bugun yarın olurum.. kasım batımı da söylerim ama çalışma olmayacak
bende telime zikirmatik yukledim firsat buldukca okuycam lem yelid 70.000?????