2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

allah razi olsun canim tek tesellimyatalak kalmadi felcliydi seker hastasiydi yuruye biliyordu yatalak olmaktan korkardi sekerden ayagi kesilir diye cok korkmustuk rabbim o korkulari yasatmadi tertemiz gitti ozluyorum hemde cok annemin evine toplaniyoruz ablamlarla yanindayymis gibi hasret gideriyoruz o kokuyu icimize cekiyoruz anne cocugunu koklarya bizde evin icindeki annemizin kokluyoruz:KK16:

allah sabırlar versin üzerine bir şey diyemem başka çok zordur ama çok şükür ki sende annesin hayatta mutlu edecek çok güzel sebeplerin var hemde annenin duası hep sizinledir inanıyorum :)

Teyzeler biz geldik nasılsınız =) biz 2 saat sonra 4 boyutlu ultrasona gidecez annemi geceden beri uykusuz bıraktım :) buda benim yeni cicişim güzelmiiii

Eklentiler

• 10685532_1494575630814545_7374018477634840059_n.webp
    10685532_1494575630814545_7374018477634840059_n.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 162
:KK46::nazar:
Teyzeler biz geldik nasılsınız =) biz 2 saat sonra 4 boyutlu ultrasona gidecez annemi geceden beri uykusuz bıraktım :) buda benim yeni cicişim güzelmiiii

Hoşgeldınız teyzesı sevsın bebısını :) ıyıyım canım sen nasılsın bebısını daha rahat gorursun guzel haberlerle gel canım sonrada bır guzel uyuyun :) yenı cıcıslerde guzel elınıze saglık :) ıyı gunlerde saglıcakla gıysın

Mogami Mogami kız nerelerdesin görüşemiyoruz duydum bu ay saldım çayıra mevlam kayıra yöntemini uyguluyormuşsun :KK49: hayır olsun sonu inşallah...bende 22 gündeyim ve galiba hala yumurtlamadım....kociş diyorki ataların bi sözü varmış yumurtlamayan tavuğu keserlermiş:mad::mad:ac kaldı heral :kk77:

:KK46::nazar:

Hoşgeldınız teyzesı sevsın bebısını :) ıyıyım canım sen nasılsın bebısını daha rahat gorursun guzel haberlerle gel canım sonrada bır guzel uyuyun :) yenı cıcıslerde guzel elınıze saglık :) ıyı gunlerde saglıcakla gıysın
bugünlere şükür kuzumm 2 gün önce aşı oldum kolumun ağrısı bi yandan kuzum bi yandan gözümü kırpmadm inşallah hayırlı güzel haberlerle gelecez teyzesi

Iyıyım canım sen nasılsın bu hafta hıc calısım yok ama ısıme cok :KK43: ve hastalıgım tam ıyılesmemıs sanırım ıkı gundur basım agrıyor yenıden hasta olacak gıbıyım :KK43:
Bende iyiyim tatlim dikkat et kendine gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin bi dr a falan mi gorunsen

bugünlere şükür kuzumm 2 gün önce aşı oldum kolumun ağrısı bi yandan kuzum bi yandan gözümü kırpmadm inşallah hayırlı güzel haberlerle gelecez teyzesi

Gecmıs olsun saglık ıcın mecbur bır ıkı gun cekeceksın kuzum bugun bol bol dınlenmeye calıs ınsallah tatlım ınslalah

Bende iyiyim tatlim dikkat et kendine gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin bi dr a falan mi gorunsen

Ben bugun yıne bal zencefıl yaparım devam ederım onu tuketmeye canım hıc dr gıtmek ıstemıyorum bu sıralar uyku duzenımde yok sanırım ondanda basım agrıyor olabılır tesekkur ederım canım

belkide bu ay geç yumurtlayacak önceki aylarda yapmış mıydın hemen adetten sonra ya da adetten önce yumurtluyo olabilir misin bilemiyorum ki sanmıyorum ama
Daha once hic yapmadim bu ay 8.gun basladim.ya bende sanmiyorum erken yumurtlamam ama gecikebilir.bekleyip gorucez.ben bu ay da bse beklemiyorum:KK12:

Back
X