2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben sabah ilk idarimla yaptim ve adetime 5 gun var daha
1 bos kaba idarimi yaptim ve ustune yarm limonu siktim elimle ve limon dibe cokmusdu
eyer dibe cokerse hamilesin yok idaririn yuzune cikarsa hamile diyilsin.bendede dibe coktu dahada meraklandim test te yapsam cikmaz 2 gun daha beklicem
sen de yapsana bakalim sende nasil olacak haber ver sonra
Tatlim gozun aydin kocisinde gelmis su limon testini bende yarin sabah yapayim bakalim nasil olacak biz kizlarla cuma sabah test yapacagiz sende katil istersen

Merhaba kızlar dun annemler gelmıstı oturmaya en kuck kardesım gıtmedı ben senınle uyuyacagım ozledım dedı esımle aramızda yattı :) sabah benımle ıse geldı otobuste bana dedıkı abla reklamlarda dıyorkı anne sutunu 2 yasına kadar almak gerekıyormus bebegın cıktıgında :) sende öyle yap tamam mı dedı :) sabah sabah guldurdu benı cadı

Bugun catlama ignesinden sonra 12. gun ve negatif olsa cikardi duygularimi bastiriyorum ama canim cok aciyo 9. aya geciyoruz hayirlisi ile bu ay hsg isticem doktordan yumurta var catliyo sperm sayimiz iyi ama olmuyo artik yapisiklik oldugunu dusunmeye basladim ilk denemede tutsaydi bu aralar dogum yapcaktim :KK61::KK61::cry::cry::KK42::KK42:

haklısın evet havalar resmen buza döndü amann dikkat edelimm :) bende anlamadım uzayanı gördüm ov da koyuyu gördüm predictor de hayalet çizgiyi gördüm :-):-) hepsini gördüm bi şey yok :-)):-) bu battan sonra her şeyi bırakıp kafama göre takılıcam kısmet hayırlısı :)) batın ne zaman senin belli mi?
belli canım 7 kasım tabii kurtajdan snra düzensizlik olmazsa eger :) senn bat ne zman

Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyle:D ikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba :KK46::nazar:ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah:DRabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn:KK36:

Çok sevındım canım masallah sana masallah pasaya evın prensı gelıyorr :)

Merhaba kızlar dun annemler gelmıstı oturmaya en kuck kardesım gıtmedı ben senınle uyuyacagım ozledım dedı esımle aramızda yattı :) sabah benımle ıse geldı otobuste bana dedıkı abla reklamlarda dıyorkı anne sutunu 2 yasına kadar almak gerekıyormus bebegın cıktıgında :) sende öyle yap tamam mı dedı :) sabah sabah guldurdu benı cadı
Selam tatlim ohh ne guzel kardesinle hasret giderirsiniz acaba kardesinin icinemi dogdu bebek aklina geldi cok tatli bir teyze olacak kardesin masallah

Selam tatlim ohh ne guzel kardesinle hasret giderirsiniz acaba kardesinin icinemi dogdu bebek aklina geldi cok tatli bir teyze olacak kardesin masallah

Evet canım hedıyesınıde aldım verdım okumayı sokmus odul olarak calısma masası aldım dun ama bugun gıttıler canım :) ınsallah ıcıne dogmustur canım eger hamıs kalırsam teyzesıyle aralarında 6 7 yas olacak :) ınsallah canım benım ınsallah sen nasılsın tatlım

günaydın canım :)) bakın siz şu akıllı bıdığa :)) benimde bu ay psikolojik üstüme geliyorlar akrabamızın kızı eşofman altı verdi annesi bebeğine giydirir dedi eşimin teyzesi çocuklarla oynamama izin vermedi belki bebeğin var dedi eşimde ne yesem yoksa burda bebiş mi var diyor herkeste bir bebek beni strese sokacaklarr neyse belki adetten sonra geçer bu baskılar :)

Hmm.. seninki ağır geçiyor o zaman kıyamam canım , ben daha kusmadım bakalım... bende 6+1 ken gitmiştim kalp atışlarını görmüştük... kan tahlillerim yapıldı perşembe sonuçları için gideceğiz eşimle nasipse... :KK19:
ayyy canımm ne güzel dimi duymak o pıt pıtları Rabbim isteyen tüüüüm arkadaşlara nasip etsin inşaallah bakalım bende perşembe ya da cuma sabahı tahlil için giderim artık:KK46::KK46:

Bugun catlama ignesinden sonra 12. gun ve negatif olsa cikardi duygularimi bastiriyorum ama canim cok aciyo 9. aya geciyoruz hayirlisi ile bu ay hsg isticem doktordan yumurta var catliyo sperm sayimiz iyi ama olmuyo artik yapisiklik oldugunu dusunmeye basladim ilk denemede tutsaydi bu aralar dogum yapcaktim :KK61::KK61::cry::cry::KK42::KK42:

kısmet nasip umutsuzluk yok ilk denemeden hamile kalsaydın bebeğin sağlıklı olacak mıydı uzun ömürlü olacak mıydı garantisi yokki bak bende hamileyim diye sevindim ama 5 gün sürdü o yüzden tutması değil sağlıklı uzun ömürlü hayırlı zamanda olması önemli inşallahta öyle olur iyi olacak hepimizin inşallahh :))

Evet canım hedıyesınıde aldım verdım okumayı sokmus odul olarak calısma masası aldım dun ama bugun gıttıler canım :) ınsallah ıcıne dogmustur canım eger hamıs kalırsam teyzesıyle aralarında 6 7 yas olacak :) ınsallah canım benım ınsallah sen nasılsın tatlım
Ohh ne guzel teyze yegen iyi anlasirlar benim kardesimle yegenimin arasinda 1 bucuk yas var cok iyi anlasiyorlar 11 yasinda kardesim masallah kardesine okumayida sokmus ablasinin hediyesinede cok sevinmistir bende iyiyim canim

Tatlim gozun aydin kocisinde gelmis su limon testini bende yarin sabah yapayim bakalim nasil olacak biz kizlarla cuma sabah test yapacagiz sende katil istersen
Tesekkur ederim canim sonunda geldi hasret bitdi
yap canim banada haber ver sonucu bende katilirim ozaman yapmiyim test ben persembe yapacaktim ama sizle daha heycanli oluyor yapariz ins ALLAH

günaydın canım :)) bakın siz şu akıllı bıdığa :)) benimde bu ay psikolojik üstüme geliyorlar akrabamızın kızı eşofman altı verdi annesi bebeğine giydirir dedi eşimin teyzesi çocuklarla oynamama izin vermedi belki bebeğin var dedi eşimde ne yesem yoksa burda bebiş mi var diyor herkeste bir bebek beni strese sokacaklarr neyse belki adetten sonra geçer bu baskılar :)

Aynen canım benım psıkolojık etkılıyor ınsallah ıclerıne doguyordur canım benımde dun adet sancısı gıbı sancım oldu gectı goguslerım cok sızladı aksam anneme dedım goguslerım cok agrıyor dedım adet olacan dedı dedım sende hep öyle dıyorsun annemde dıyorkkı agrısız sızız gelır sen o yazan belırtılere bakma dıyor :)

belli canım 7 kasım tabii kurtajdan snra düzensizlik olmazsa eger :) senn bat ne zman

benim geciktirici almıştım düşükten sonra o yüzden net tarihim yok ama bana göre 6 kasım dedim mogamiye :)) insanın bir tarihi olmaması da zor :(

hadi bakalım son bi gün heyecan dorukta :KK54:

Günaydınlar canlar daha olmadım ama olurum herhalde yani bugünü 1 gün atlamaz benimki hem dün akşam başım çok döndü belki de yorgunluktan bilmiyorum test yaptım 3 dakika falan bekledim çıkmayınca bişiy attım gitti.

Aynen canım benım psıkolojık etkılıyor ınsallah ıclerıne doguyordur canım benımde dun adet sancısı gıbı sancım oldu gectı goguslerım cok sızladı aksam anneme dedım goguslerım cok agrıyor dedım adet olacan dedı dedım sende hep öyle dıyorsun annemde dıyorkkı agrısız sızız gelır sen o yazan belırtılere bakma dıyor :)

ilk defa annenin olumsuz bi şey dediğini duyduk belki de sen umutlanma sonrasında olmazsa üzülme diye öyle demiştir :) hayırlısı az kaldı bakalım :))

Ohh ne guzel teyze yegen iyi anlasirlar benim kardesimle yegenimin arasinda 1 bucuk yas var cok iyi anlasiyorlar 11 yasinda kardesim masallah kardesine okumayida sokmus ablasinin hediyesinede cok sevinmistir bende iyiyim canim

Çok sukur canm soktu cok sevındı hedıyesıne eve geldı bana dedıkı kucagıma oturdu bana calısma massını ne zaman alacak dedı bende dedımkı ama benım param yok alamadım o zaman benım kumbaram doldu ondakı para yetermı dedım :) kuzum benım ya dedım su kapının arkasında bırsey var ben alamıyorum sen alırmısın dedım gıttı gordu nasıl sevındı canımın ıcı benım ya

Back
X