2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sağol canım benım ınsallah kuzum ınsalalh senınle kardesımın ıcıne dogmustur dun aksam adet olacakmıs gıbı sancım oldu sonra gectı ve goguslerım aksam yenıden cok sızladı canım ve bugun ıc camarım beyaz beyaz olmus bılerek pecete koymadım daha ıyı anlarım dıye koyu renk gıydım ıste nedır bunlar nedır nedır :) bunlar denınce akla hemen ne gelır ne gelır :)
hehehehe ne geliiiiir senceee , ay hadi inşaAllah canım inşaAllaaahh :KK71:

Yok kiz hamile oldugumu dusunmuyorum hic belirtim yokki cok istedigim icin belki bana oyle geliyor yok yok ben yedim kafayi senin belirtinde var tatlim insallah sen hamilesindir sabah esimle konustum bu ay hsg cekilecegim ona gore kendini ayarla dedim tamam dedi

canim istiyor ama mevsimi degilki yok burda esim bulamadi neyse hamile olursam yerim baska yyerlerden buldururum :KK48::KK48:degilsem:KK12: yemem yok yok ben tirlattim kiz degilimdir

bat ne zaman?

günaydın minnakla annesiii bak minnak deyince nasılda bakıyor kafayı kaldırıp :):-) dünkü ov tesim pazar günkü gibi koyuydu :KK43: pazar en koyu haldeyse dün silik olması gerekmez miydi bakalım bugün nasıl çıkacak tabi dünde çalışma yapmadık :KK43:
Bakar oooo kaygılı teyzesi sesleniyor bakmaz mı hiç :KK48::KK48::KK48:
Kuzum benim de öyleydiii ama siz niye boş geçiyorsunuz bu günleri , bugün muhakkak çalış kafanı kırarım he :KK67:

canlarım şeker bacılarım En Büyük KK
dün rahim filmimi çektirdim çok şükür tertemiz çıktı, yumurtalıklarımın içinide ultrasonda incelediler yumurtalarımı gördüm :) minik minik boncuk boncuk duruyorlar :KK45: kistimde patlamış çok şükür :KK71:
yumurtamı takibe başladık cuma yeterince gelişme göstermiş olursa çatlatma iğnesi yapacak dr Allahııııım inanılmaz mutluyum, eşimde rahatladı huzurla döndük evimize
hsg çektirecek arkadaşlara tavsiyem anestezili seçmeleri yönünde olur ben çok rahat atlattım İstanbulda özelde sgk lı olarak anestezili 400tl ödedim bilgilerinize :KK15::KK15:

Yok kiz hamile oldugumu dusunmuyorum hic belirtim yokki cok istedigim icin belki bana oyle geliyor yok yok ben yedim kafayi senin belirtinde var tatlim insallah sen hamilesindir sabah esimle konustum bu ay hsg cekilecegim ona gore kendini ayarla dedim tamam dedi

canim istiyor ama mevsimi degilki yok burda esim bulamadi neyse hamile olursam yerim baska yyerlerden buldururum :KK48::KK48:degilsem:KK12: yemem yok yok ben tirlattim kiz degilimdir

ben de olmazsam bu ay doktora gitcem zaten bi bakim ne var ne yok neyse kader kısmet canım

dün rahim filmimi çektirdim çok şükür tertemiz çıktı, yumurtalıklarımın içinide ultrasonda incelediler yumurtalarımı gördüm :) minik minik boncuk boncuk duruyorlar :KK45: kistimde patlamış çok şükür :KK71:
yumurtamı takibe başladık cuma yeterince gelişme göstermiş olursa çatlatma iğnesi yapacak dr Allahııııım inanılmaz mutluyum, eşimde rahatladı huzurla döndük evimize
hsg çektirecek arkadaşlara tavsiyem anestezili seçmeleri yönünde olur ben çok rahat atlattım İstanbulda özelde sgk lı olarak anestezili 400tl ödedim bilgilerinize :KK15::KK15:

süpper ötesii maşallahhh haberler hadiii o zaman kafalar rahat gelsinnn bebişkomuz yaşaaaasıııııııııııın deminoşummm :))

Amiiin canım amiin... perşembe göreceğim diye heyecan yaptım sanırım rüyama girdi galiba...:)
siz de çalışmalara başlamışsınız ne güzel canııım , kaçıncı günündesin , inşaAllah bebiş gelirr tatlımm bekletmez annesini babasını :KK19:
evet canım çalışmalar devam edıyo kacıncı gunde oldugumu bılmıyorum :) 7 kasım bat inşallah bekletmez
hmm o zaman bugün 25.günüm dün çalışma olsaydı iyiydi ama olmadı artık son çalışma bugüne :KK43:

sen gecıktırıcı ıctıgın için yumusta gec çatlıyo bugun sen calıs ve testnı tekrarla hatta bu önumzdekı hafta calısmayı sakın bırakma

Ohh muthiş haber bu canım, şimdi yollar açıldııı , sağlıkla minnoş gelecek inşaAllah tatlımm :KK46::KK19:

ayyy canım cok sevındım hadi bebişine kavusmana az kaldı :)

Bebeğim var şuan evde 2 tane daha gebelik testim ama benimkiler dakik gelir bugün şuan engebeli yollardan geçiyorlardır.:-)
LOVELY YAHU BEN SENİN YAZDIKLARIN HARİÇ HERKESİ GÖRÜYORUM YAAAA ARKADAŞIM AKTİVİTELERİ ALANINDA VALLAHA GÖREMİYORUM VE SENDEN HABER BEKLİYORUM DELİ GİBİ

İşte kız mı oğlan mı onu bilemiyorum kuzum... bakalım , bizde elifcik gibi erkenden öğreniriz umarım... :KK19:

Tuhhhh onu gostermemıs sana annesı :) ınsallah ogrenırsnız canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz Rabbım sana bebısıne saglık versın kuzum

evet canım çalışmalar devam edıyo kacıncı gunde oldugumu bılmıyorum :) 7 kasım bat inşallah bekletmez

sen gecıktırıcı ıctıgın için yumusta gec çatlıyo bugun sen calıs ve testnı tekrarla hatta bu önumzdekı hafta calısmayı sakın bırakma
İnşaAllah canım , kafan rahat zaten maaşAllah, sonucu bebiş olur inşaAllah canıımm... :KK19:

Hersey cok guzel kafan rahatlamıstır ınsallah bu ay bebısın gelecek canım :)

Cok sevindim canim tuplerin acik olmasina anestezi olunca hastanede kaliyormusun ben anestezidende korkuyorum esimin ailesi bilmiyor hsg cekilecegimi soylemedim bilirlerse dahada strese sokarlar diye fiyatida uygunmus ben 1000 i gecer diye dusunmustum anestezi olunca insallah senden guzel haberleraliriz kasimda canim

LOVELY YAHU BEN SENİN YAZDIKLARIN HARİÇ HERKESİ GÖRÜYORUM YAAAA ARKADAŞIM AKTİVİTELERİ ALANINDA VALLAHA GÖREMİYORUM VE SENDEN HABER BEKLİYORUM DELİ GİBİ

Kuzum whatsapp diye bişiy var ben sana anında yazarım sen hiç merak etme öyle bişiy olsa ama biz bu ay çalışma da yapmadık ki doğru dürüst toplasan 3 kere yoktur yani o yüzden dün ego'da diyor bu ay normal aşkım olmaması hiç çalışmadık diye. Ben gizledim herkese ondan göremiyorsundur.

Back
X