2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tatlım iğne yaptılar bayıldım beş dakika sonra tekrar iğne uyandım, hiçbirşey hatırlamıyorum :) sonra odaya aldılar yarım saat yatırdılar baş dönmesi olmasın diye bende hiç bir şey olmadı kalktım hemen ağrım sızım olmadı tabii burada dr çok önemli onu anladım :KK66: hsg çok önemli ihmale gelmiyor hiç çekinme hemen yaptır :KK66:
Tesekkur ederim canim bilgi icin yok bu ay kurtulusum cekilecegim kismet olursa hsg sansi dahada arttiriyormus insallah kasimda guzel haberler aliriz senden

İnan bana genelde arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın söylediğini söylüyorsun :KK48:
Ama bir kaç kişi inşaAllah oğlun olur diye dua etti... hissedenler kız hissediyor ama inşaAllah oğlun olur diye dua alıyorum..bende anlamadım bu işten bişey :KK30:
Hayirlisi olsun tatlim kiz erkek farketmez belki ben yaniliyorumdur saglikli hayirli olsunda onemli degil

countryrose countryrose valla bana olsa şok olurum şayet %99.9 beklemiyorum bu ay.

MINIKKUS1 MINIKKUS1 canım yarın da gelmese derim ki geç çatladı ben gene inanmam anca 1 hafta falan geçmesi lazım. Bu arada eşime kalsa asla açmazdık arayıda benim canım hiç istemedi baktım çalışsakta olmuyor çalışmasakta ondan tembellik yaptım.

countryrose countryrose valla bana olsa şok olurum şayet %99.9 beklemiyorum bu ay.

MINIKKUS1 MINIKKUS1 canım yarın da gelmese derim ki geç çatladı ben gene inanmam anca 1 hafta falan geçmesi lazım. Bu arada eşime kalsa asla açmazdık arayıda benim canım hiç istemedi baktım çalışsakta olmuyor çalışmasakta ondan tembellik yaptım.

dinlenmek bedenine iyi gelmiştir bence iyi yapmışsınız rabbim ne zaman isterse 5 te bir de olsa 1 de 1 de olsa tutar kısmet bekleyelim batı görmeyiz umarım görürsekte ay sonu doktor kontrolü var bi görünürsünüz bakalım

Seni umutlandirmak istemem ama canim sanki sende var gibi geliyor bana insallah bebistir
bugün iki gün var ama ben sanki erkenden adet olacakmışım gibi hissediorum canım bilmiorum yaa böle de zaman geçmio

oy oyy daha bir sürü yılımız var yaşanacak inşaAllah , deme öyleee... :KK19:

inşallah nice sağlıklı uzun bereketli senelerimiz olsun eşim dedi ki bu albümü saklayalım çok güzel olmuş resimler yazılar çocuğumuz büyüyünce gösteririz dedi :)) her şeyi çocuğa bağlıyor ilginç oldu bu ara :-) yakında bana ov testi alırsa şaşırmam :))

Kızlar doktora gittim kan verdim sonuçlar perşembe çıkacak. Ultrasonda baktı PCO olabilir muhtemelen dedi. Hamile kalmaya engel mi bu pco :(

bugün iki gün var ama ben sanki erkenden adet olacakmışım gibi hissediorum canım bilmiorum yaa böle de zaman geçmio
Beklemekten baska caremiz yok ne yapalim hayirlisi olsun tatlim adet belirtisiyle gebelik ayniymis belki bebistir senninki

inşallah nice sağlıklı uzun bereketli senelerimiz olsun eşim dedi ki bu albümü saklayalım çok güzel olmuş resimler yazılar çocuğumuz büyüyünce gösteririz dedi :)) her şeyi çocuğa bağlıyor ilginç oldu bu ara :-) yakında bana ov testi alırsa şaşırmam :))
hehe ne yapsın babalık damarı tutmuş demek ki , en yakın zamanda göbüşüne konsun o bebiş ama çalış sende haaa :KK69:

Back
X