2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

elisa kaç zamadır istiyorsunuz bebek ve bir rahatsızlık var mı adet düzenin nasıl bu arada

5 aydır ıstıyoruz adet duzensızlıgım yok 28 gunde bır olurum enfeksıyon varmı dıye dr gıttım senın hıcbırseyın yok dedı

Son düzenleme:
Benim niyetimde haftaya gitmekdi canım.devlete gittim şimdiye kadar 2 kez.bundan sonrasını özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.Yine tahlillerimi devlette yaptırırım ama.şuan devlettekı doktorun dediğine göre 10 haftaya yeni girdim daha.senin bebek erkek,erkek bebek kıza göre daha cabuk buyurmus.saglıklı dünyaya gelsinlerde biz başka birşey istemeyiz dimi :)
Aynen canim saglikli olsunlar baskada bisey istemeyiz:)

benimde 6 ay bitti evleneli canım evlendikten sonra saldım göbeği evli çiftlerin başına gelen birşey bu sanırım bende hamile değilsem sıkı bir spor yapmayı düşünüyorum bu sefer :)

Valla sırf esıme eslık edeyım dıye yıyorum olan bana oluyor :) bende dıkkat edecegım formumuzu kormamız lazm :KK48:

Haklisin canim basima ususurler onun icin uzak olmamizi istemiyorlar aynen benimde herseyime karisiyorlar esimle ben yasayacagim birakinda istedigim yerden alalim evi uzak dedigimde canim arabayla 20 dk erkekler hep oyle canim annelerini hakli bulurlar o yuzden esime bisey demem annesi hakkinda biz bisey bilmiyoruz sanki temizlik yapsam niye yapiyorsun isin hic bitmiyor diyorlar iki kisisiniz ne is var evde diyorlar yapmasamda yapmadi derler hic gidecek halimde kalmadi kv ye esimi arayayimda soylesin annesine gelmeyecegimi bi dus alip yatayim cumayada az kaldi bakalim insallah pozitifi gorursun
ah kuzucum ah bitmez bu durumlar konuşsan ayrı konuşmasan ayrı dert neyse su akar yolunu bulur... evet cumaya az kaldı benim şu anda sarımsı bi akıntım var normalde akıntım kesilirdi bu da umut oluo bana ama zaman geçmio yaa inan olsa ona da inanamıcam gbi kaç zamandır umutla bekleyip hüsranla sona erdiği için olsa inanamam gibi...

Elisa cim bal çörek otu karışımınin sen mi hazırladin yoksa aktardan mi aldın. Birde bende kist var ben 4 ay boyunca soğan kürü yapacağım. Sence bal çörek otu na bende başlasam mi ne zaman başlasam hepsi bir arada olur mu ki. Bir de doktor başka ilaçta vermisti

Canım cok karısmanın zararı olurmu bılmıyorum ben evde hazırladım canım kıste faydası varmı yokmu bılmıyorum ama sogan kurune bır sure ara verıp bunu deneyebılırsın canım zaten 10 gun kullanıyorsun adetının 2 gunu baslıyorsun 10 gun kullanıyorsun

kizlar merhaba kitap okuyodum sizinlede paylasmak istedim

Eklentiler

• 20141029_150056.webp
    20141029_150056.webp
    291,7 KB · Görüntüleme: 73
ah kuzucum ah bitmez bu durumlar konuşsan ayrı konuşmasan ayrı dert neyse su akar yolunu bulur... evet cumaya az kaldı benim şu anda sarımsı bi akıntım var normalde akıntım kesilirdi bu da umut oluo bana ama zaman geçmio yaa inan olsa ona da inanamıcam gbi kaç zamandır umutla bekleyip hüsranla sona erdiği için olsa inanamam gibi...
Bende zaman gecsin diye kendimi temizlige vurdum esimde sen ne yapiyorsun sik sik temizlik yapiyorsun diyor bende ne yapim sikiliyorum diyorum guluyor cik gez diyor kime gidecegim ki burda arkadas yok disarda oturabilecegim bir yer yok bende pozitifi gorsem test bozuk derim herhalde insallah husrana ugramayiz canim olmazsada calismalara devam

Orda bir şey var evet... yarın sabah idrarıyla muhakkak tekrar et testi kuzucum.. inşaAllah hamişsindir , testin markası ne ?

Çok sevindim senin için ,, Allahım kolaylık versin , yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım ederim :)
Eşinde eğitimden bir an evvel döner inşaAllah çalışmalar devam eder tatlımm :KK19:
Dayanamadim kan verdim.simdi laboquik marka canm dua et bana nolur

Bende zaman gecsin diye kendimi temizlige vurdum esimde sen ne yapiyorsun sik sik temizlik yapiyorsun diyor bende ne yapim sikiliyorum diyorum guluyor cik gez diyor kime gidecegim ki burda arkadas yok disarda oturabilecegim bir yer yok bende pozitifi gorsem test bozuk derim herhalde insallah husrana ugramayiz canim olmazsada calismalara devam

ben kaç gündür temizlik de yapamıorum o kadar halsizim ki ptesi zar zor sildim süpürdüm ama zorla yani canım olmazsa çalışcaz sürekli bide dr ada gitcem belki sorun varsa die sen hiç gttin mi dr a bundan dolayı

ben kaç gündür temizlik de yapamıorum o kadar halsizim ki ptesi zar zor sildim süpürdüm ama zorla yani canım olmazsa çalışcaz sürekli bide dr ada gitcem belki sorun varsa die sen hiç gttin mi dr a bundan dolayı
Ben haziranda gittim hormon testi yapti ultrasondan bakti prolaktin az yuksek cikti ilacla dustu bi problem yok suan esimin spermtestide gayet iyi cikti 2 ay klomen kullandim dr verdi bu ayda hsg cekilecegim bakalim tuplerde bi sorun varmi yok mu diye

Back
X