2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oyyy Sagol balimmm... Sende öylesin kiii..:D evet meraktan erkenden öğrendim...ama sen geçmesini bekle daha çabuk geçer zaman tatlim... Ohh misss ... Demek Nasip 'olacak sen hiç merak etme tatlimmm :D

Sagol tatlım benimmmmmmmmmmmm :D bekleyecegım canım ama bende cok merak etmeye basladım artık ama ben rahat olayımkı bebısımde rahat rahat tutunsun annesıen sabırla beklıyorum tatlım :) inşallah canım inşallh

inş gelsin tatlım var mı bi kıpırdanma sende his falan :KK39: umarım bizi kırmızılar değil bebişler karşılar :stop:

İnşallah canım benim bebişlerimiz karşılar valla canım bende tam anlam veremıyorumarad garıp garıp sancılaım oluyor bırkac gun gohgsum ınanılmaz sızlandı ama ıkı gundur hıcbırsey yok ve bugun lavaboya gıttım ıc camasırımıp ıslaktı ve ıslanan yer beyaz beyaz olmustu peceteyede yogun kıvamlı koyu renkte bır akıntı geldı benım normalde akıntım olmaz olsada seffaf olur bu akıntı benı umutlandırdı canım sabırla batı beklıyorum

İnşallah canım benim bebişlerimiz karşılar valla canım bende tam anlam veremıyorumarad garıp garıp sancılaım oluyor bırkac gun gohgsum ınanılmaz sızlandı ama ıkı gundur hıcbırsey yok ve bugun lavaboya gıttım ıc camasırımıp ıslaktı ve ıslanan yer beyaz beyaz olmustu peceteyede yogun kıvamlı koyu renkte bır akıntı geldı benım normalde akıntım olmaz olsada seffaf olur bu akıntı benı umutlandırdı canım sabırla batı beklıyorum
1 hfatayı geçirdin sen değil mi canım :) inş tutunmuştur sana bebişin :)

:) evet tatlım iki tane almak mantıklı birini şimdi yaparım ötekini sabaha :) çok umutlu değilim ama stresten de geçikmiş olma ihtimali var gibi geliyor bana :KK51:
çıkmazsa bile bari rahatlarsın tatlım :) ama umarım 2 . çizgi gülümser sana

1 hfatayı geçirdin sen değil mi canım :) inş tutunmuştur sana bebişin :)

Evet canım bugunden sonra 1 hafta bıtıyor :) inşallah canım benim inşallah
ama akıntıyı gorunce o kadar sasırdım sevındımkı sankı cıft cızgı gormus gıbı :) normalde olmayan bırsey olunca:)

Evet canım bugunden sonra 1 hafta bıtıyor :) inşallah canım benim inşallah
ama akıntıyı gorunce o kadar sasırdım sevındımkı sankı cıft cızgı gormus gıbı :) normalde olmayan bırsey olunca:)
ohh inş tatlım hislerine güven ben mesela diğer aylar olmadığını resmen hissediyordum :KK12: eşim bile bu ay olmadı dedi :KK48:

ohh inş tatlım hislerine güven ben mesela diğer aylar olmadığını resmen hissediyordum :KK12: eşim bile bu ay olmadı dedi :KK48:

Hadi ya bende sanki bu ay olacakmıs gıbı hıssedıyorum canım bu ay bıraz degısıklıkler var ama goguslerımın bırkac gun sızlaması sonra durması benı suphelendırıyor hanı olurmu boyle bırsey bılmıyorum kı sızlar sonra hıcbırsey olmamıs gıbı durur mu

Yok kiz kardeslerim beni simarttiyorlar :D sende o taslardan birisn masaAllah bu erkekler ne kdr sanslilar ya bizim gibi guzelleri bulmuslar:KK8::KK49:
oyy sağol kuzum evet elifim inş kıymetimizi de bilirler benimki yoruyor beni kendi yok piyasada yarım gün çalışınca işler bana kalıyor, bi hamiş olsam da şımarsam :KK48: tadını çıkar sen bi yakışıklımız yolda :KK46:

Back
X