Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler
canim biraz rahat birak kendini, bir noktada da vucut kendini ayarliyor. ben kiloluyum normalde, ama bulantilarim yuzunden fazla yemek yiyemiyorum, bir kasik fazla yesem cikariyorum resmen. hatta 2 kilo verdim son bir haftada.
bide şu bulantı sorunu var bende hiç midem bulanmıyo korkuyorum yani kendimden şüpheleniyorum acaba ters giden bişeler mi var niye bende bulantı kusma yok diyorum tamam çok kötü bi durum bu yaşayanlar bilir ama tereddüt ediyorum acaba hamile değilmiyim diye yoksa bende meraklı değilim yani
yani kürtaj olduktan sonra 1 ay geçincemi korunmayı bıraktın.. benimde 15 gün oldu kürtaj olalı ama hala kanamam var... zaten ilişki olayımızda yok eşimle...1 ayda eşime yaklaşmayı hiç düşünmüyorum... korkuyorum... sendede bu korku oldumu
Rabbim hepimize tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin... hatta be ikiz bebişlerimin olmasını çok istiyorum... ver ALLAH'ım veeeeeeeeeeeeeeeer... hepimize ver
Rabbim hepimize tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin... hatta be ikiz bebişlerimin olmasını çok istiyorum... ver ALLAH'ım veeeeeeeeeeeeeeeer... hepimize ver
Adet olacak gibi hissediyorum belirtilerin o yönde en çok ta adet belirtisi var diye test yapmak istemiyorum inan çok zor birşey her ay o testi yapmak ve negatifi görmek beni çok yordu yalvarıyorum rabbine göstersin artık mücizemi hayırlı zamanda ve o hayırlı zamana kadar bana sabır vermesini diliyorum rabbimden
Adet olacak gibi hissediyorum belirtilerin o yönde en çok ta adet belirtisi var diye test yapmak istemiyorum inan çok zor birşey her ay o testi yapmak ve negatifi görmek beni çok yordu yalvarıyorum rabbine göstersin artık mücizemi hayırlı zamanda ve o hayırlı zamana kadar bana sabır vermesini diliyorum rabbimden
İnşallah canım benim. Stres yapma lütfen. Bak bizde aynı durumdayız hem. Her ay testiydi bilmem nesiydi... İyi düşün lütfen. Bu ay olmazsa da bi gün olacak inşallah.