2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Dediğin gibi.. RAbbim onları yanımızdan ayırmasın.. Varsın bebik geç gelsin.. Rabbim manevi huzura eriştirsin önce.. O olsa zaten kafamız da rahat olacak gibi geliyor bana.. ;)

evet hepimiz hayırlısı rabbim verdikten sonra her şekilde olur hayırlı zamanda olsun diyoruz ama olmayınca üzülüyoruz testler vsler aslında bunların tümünü kendimize yaşatmamalıyız sonrada diyorum bırak kaygılı uğraşsınlar uğraş bunun heyecanı çabası telaşesi de bir başka :):)

Kızlar benım ayaklarım buz gıbı yıne ısınmıyor ıs yerınde dedım dılek abla sızınde ayaklarınız usuyormu dıye yok dedı bende bırde bot var ıcındede kalın corap senın yuzun bazen sarı oluyor bugun yıne sarısın dedı bende dedım bır kan tahlılı yaptırıp saglık ocagında kan degerlerıme baktırsam bu sırada beta hcg yedemı baktırsam :KK48::KK48: ne zaman yaptırsam testı acep :-):-)

Elisa adete kaç gün kaldı canım?

Mogiş nasılsın ne durumdasın....ben çok kotuyum ya oluyorum resmen dun kendimi grip oldum çok kötü sanıyordum bugünü görene kadar tabi gribe iyi gelebilecek herşeyi yaptım. Bana mısın demedi daha çok hasta oldum...herhalde oluyorum hakkınızı helal edin

ay töbe töbe ölmezsin de o nasıl laf geçmişş olsun çok kötüysen acile gitsene neyi bekliyorsun allah korusun her şey olur git bir iğne yaparlar rahatlarsın belki :(

Ohhh ne guzel ıyı yapmıssın canım ıyı gunlerde kullan kuzum ayagımın tabanları buz gıbı hııssedebılıyorum sadece tabanları usuyor baktırısam pazartesı baktırırım zaten o zamanda bata 3 gun kalmıs oluyor ama dıyorumkı bu kadar bekledın 3 gun daha bekle gunun gecsın öyle cıft vızgı heyecanını yasa dıyorum kendıme :-):-):-):-) O kadar negatıfı gorduk pozıtıfıde gormek hakkımız :-):-):-)

elisa ya :-):-):-)güldürdün beni de sende böyle bir bot al tüylü fln ben bir de termal atlet alacağım kendime :)) burası türkiye ama ben sibiryaya göre yaşıyorum :-) bi yandan diyorum hamiş olsaydım ayaklarım sıcacık olurdu :)

benımde hıc hıc bulanmadı canım sadece 1 kere bulandı ondada usutmustumg alıba bıraz yoksa bulantım olmadı 6. haftadan sonra bas donmelerım oldu bıraz okadar. ben 4. aya gırdım bazen gobusum var gıbı gelıo bazen yok gıbı gelıo hala acaba hamıle degılmyım dıorum merak etme :) :)

cinsiyeti erkek mi peki :)

elisa ya :-):-):-)güldürdün beni de sende böyle bir bot al tüylü fln ben bir de termal atlet alacağım kendime :)) burası türkiye ama ben sibiryaya göre yaşıyorum :-) bi yandan diyorum hamiş olsaydım ayaklarım sıcacık olurdu :)

Ya sen ya sen kahkaha atmamak ıcın zor tutuum kendımı aynen canım kutuplarda gıbı hıssedıyorum :-):-):-)ınsallah kısın en sert zamanlarını sıcacık gecırecegız :-):-)

cnm benimde ilk belirtim çok üşüyodum elim ayağım buz tutmuştu öğrendim ki hamileymişim :)

Ya sen ya sen kahkaha atmamak ıcın zor tutuum kendımı aynen canım kutuplarda gıbı hıssedıyorum :-):-):-)ınsallah kısın en sert zamanlarını sıcacık gecırecegız :-):-)

inşallah biz böyle çalışırsak yok olmaz ama ne yapayım eşim diyo kış geldi bu havalarda şeyde olmuyor dedim sanki ev buzhane kalorifer var yalıtım her şey var :-) bahane çok yakında hıyarlı baba havuçlu anneye dönücez :-)

inşallah biz böyle çalışırsak yok olmaz ama ne yapayım eşim diyo kış geldi bu havalarda şeyde olmuyor dedim sanki ev buzhane kalorifer var yalıtım her şey var :-) bahane çok yakında hıyarlı baba havuçlu anneye dönücez :-)

:-):-):-):-) Biz döndük bile canım 1 haftadır bırsey yoktu daha dun oldu ama ben usuyorum bır yandanda ustumu ortmeye calısıyorum :-):-):-):-)yum gunlerı olmazsa ayda 4 defa ancak olacak :-):-):-)

ALLAHIM SEN NEFSİME HAKİM OLMAYI NASİP ET GÜZEL RABBİM BU NASIL BİR AÇLIK YEMEK SÖYLEYECEĞİM HEPSİNDEN SÖYLERİM UTANMASAM HER ŞEYİ Mİ ÇEKER İNSANIN CANI BEN EKMEK YEMEYEN BEN EKMEK YİYORUM BU ARA EVET AŞIRI YEMEK YEMİYORUM AMA ARADA BİR ÇOK YİYORUM VE HEP AÇIM CANIM Bİ ŞEYLER ÇEKİYORR KİLO ALIYORUMM KORMONLAR BOZULACAK BEBİŞ OLMAYACAK YAA :(:(:(:(

ALLAHIM SEN NEFSİME HAKİM OLMAYI NASİP ET GÜZEL RABBİM BU NASIL BİR AÇLIK YEMEK SÖYLEYECEĞİM HEPSİNDEN SÖYLERİM UTANMASAM HER ŞEYİ Mİ ÇEKER İNSANIN CANI BEN EKMEK YEMEYEN BEN EKMEK YİYORUM BU ARA EVET AŞIRI YEMEK YEMİYORUM AMA ARADA BİR ÇOK YİYORUM VE HEP AÇIM CANIM Bİ ŞEYLER ÇEKİYORR KİLO ALIYORUMM KORMONLAR BOZULACAK BEBİŞ OLMAYACAK YAA :KK43::KK43::KK43::KK43:

belkı bebısın karnı cok acıyordurrrrrrrr bazen benımde öyle oluyor canım adetıme yakın herseyden yıyesım gelıyor cok yıyorum tamam dıyorum ben adet olacagım bellı

canım yok benim geçen sene de böyleydi keşke öyle olsa keşke ama bu benim vücut yapım :KK43: nasıl bebiş?

bebiş iyidir herhalde ağrım dışında bişe yok şimdilik merak ediyorum çarşamba doktora gidecem bekliyorum bakalım bazen unutuyorum da kendini hatırlatıyo birden sancı giriyo kasılarıma o kadar

mogamim gelmesin kırmızılar sana listede görünce umutladım bak sen ve lovelyden :)
sağol kuzum beklemedeyim bugün teşrif ederler diye düşünüyorum...zaten kasım listesine koymadım kendimi artık derinden ve sessiz gideceğim :KK48::KK48::KK48: sen nasılsın

belkı bebısın karnı cok acıyordurrrrrrrr bazen benımde öyle oluyor canım adetıme yakın herseyden yıyesım gelıyor cok yıyorum tamam dıyorum ben adet olacagım bellı

sinirlerim bozuk olduğunda yaparım arada böyle gelir geçerde bu geçmiyo bekliyorum bakalım benim bu aydan beklentim yok çalışmalarda boş geçti bir de kan testim var yani koccaman :))

Back
X